| |
Taşlar artık bir bir yerine oturuyor..Bu diyagramda oldukça iddialı görüntüler sistemin ana fikri konusunda ve her güncellemede bizlerin ısrarlı duruşumuz karşısında ne kadar haklı olduğumuzu kanıtlıyor..Kuvvetli bir sistem var ve adım adım vuslata geliyor..Önümüzdeki güncellemelerde artık sistemin gelip, gelmemesini değil geldiğinde gücünün nelere yol açabileceğini konuşacağımız aşamaya geçeceğiz..
(12-30-2023, 11:38 AM)themuslim Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ocak ayı içinde ufukta blocking oluşturavak şekilde yani godzilla benzeri minimum 5-6 gün sürecek kar yağışı gözüküyor mu? Hocam Marmara da 5-6 gün süren kar yağışı gördün mü hiç 3 gün yağsın kafii yeter ki şehir merkezlerinde kar dursun biraz )
Snowsnow 2017 ocak ayında 5 gün süren kar yağışını ne çabuk unuttun. 1985 ve 1987 yılıda cabası. Gülmeden önce biraz araştırın. Fikir sahibi olmadan bilgi sahibi olalım lütfen
@snowsnow ve @themuslim karşılıklı tartışmalara girmeyin lütfen ... Yaşayarak görmek en sağlıklısı .. Günü geldiğinde 3 gün mü sürer 5 gün mü sürer görürüz. Ama şunu da dip not olarak söyleyeyim bu yıl la nina nedeni ile extrem kabul edilebilecek bir yıl . Beklenmedik her şeye gebe.. Alt atmosfere dayanan veriler çok da sağlıklı veriler vermeyebilir. O yüzdeen ustalarımızın üst atmosfer ile ilgili yaklaşımlarına dikkat etmek gerekir düşüncesindeyim.
Tartışmak için değil biraz takılayım dedim ancak gülme işareti koymayı unutmuşum.
Arkadaşlar gelişmeleri güncellemelerin gidişatına bağlı olarak sizleri bilgilendirmek adına sık sık yapmam sanıyorum çok fazla gözönünde olmamıza sebebiyet veriyor...İşimizden, gücümüzden, ailemizden ve birazdan kendimize ayıracağımız zamandan feragat etmemize sebeb oluyor..Sizler bu durumdan ne derece memnunsunuz yada değilsiniz bunu pek bilemiyorum..Kendim dahil kimsenin zamanından çalmayı asla istemiyorum..Fakat şuda bir gerçekki, bu durum yılda en fazla 2 yada 3 ay gibi bir zamana tekabül ettiğinden sanıyorum çok rahatsızlık vermiyordur diye düşünüyorum..Çünkü verilerin kısa zaman zarfında fazlasıyla değişgenlik göstermesi bizleri doğru tahmin çıkarabilme adına daha fazla çaba ve efor sarfetmemize sebebiyet veriyor..Aslında biraz ara vermek gerekiyor..Zaten günlerdir yeterince hatta belkide fazlasıyla tahminler yaptım ve sistem beklentimde bir değişiklik yapmadım...Evet sistem artık geliyor ve netleşmeye başladı..
![]() ![]() ![]()
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, Burak1980, Captmehmet,
(12-30-2023, 02:16 PM)themuslim Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Snowsnow 2017 ocak ayında 5 gün süren kar yağışını ne çabuk unuttun. 1985 ve 1987 yılıda cabası. Gülmeden önce biraz araştırın. Fikir sahibi olmadan bilgi sahibi olalım lütfen 5 gün boyunca kar mı yağdı 2017 de ? 2017 de güzel kar aldık ama 5 gün boyunca kar yağdığını hatırlamıyorum. |
| Konuyu Okuyanlar: |
| afyonlumuzaffer03, AZOR, Barbegazi, Əspəranza34, kral, Nhgurses, pcz2013, 71 Ziyaretçi |