| |
(12-29-2023, 04:57 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(12-29-2023, 03:52 PM)akyekrem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emi abi, aleyküm selam. orca derken kayabalığı gelmesinde oltaya ne demek abi. zamanından sosyal hayatında iş hayatından vakit ayırıp emek veriyorsun. buradaki tüm tahminci usta arkadaşlar da öyle. Artık bekliyoruz ORCA yı ![]() https://www.mgm.gov.tr/tahmin/mevsimlik-tahmin.aspx#sfB MGM mevsimlikte yazı getirmiş. çark edecekleri günler yakındır
Öğlen güncellemesinde dediğim gibi orta Avrupa üzerinden gelmesini beklediğimiz sistem bol yağışla geliyor arkasından da soğuklar bizi esir alacak
![]()
Beğenenler:
• adakar, akyekrem, Alinuri5, Alp 1903, Barbegazi, Burak1980, Çilingozlu, KardanadamEmin, REALSHADOW, Snowtime
Gfs gece güncellemesi
Vurdu goool oldu......... Bu sinoptikle batı ve kuzey kesimler bol yağış alır İzmir de bile kar sıkıntısı yok gerisini siz düşünün
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Captmehmet, Çilingozlu, Eray, Erol Bıldırcın, Neta, REALSHADOW, Snowsedat, Snowtime, yarim
Eğer bu şekilde gelirse benim sevdiğim şekilde gelmiş olur . Kuzey batı ( Balkanlar) kaynaklı sistemler her zaman bize güzel kar yağışı getirmiştir. Hatta azor fazla doğuluyarak yükselmeyip o koridoru açık tutarsa sanki ciddi bir akış olur gibi geliyor bana
Gfs sabah güncellemesi
Deneme aşaması yaşıyoruz yani bir sistemin doğuşuna şahitlik ediyoruz
Beğenenler:
• adakar, Çilingozlu, Erol Bıldırcın, KardanadamEmin, Neta, REALSHADOW, Snowsedat, themuslim
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| afyonlumuzaffer03, AZOR, Barbegazi, Əspəranza34, kral, Nhgurses, pcz2013, 81 Ziyaretçi |

ama senin tahminlerine güveniyoruz. evden çalışıyorum virüsten buyana atletle çalışıyorum yani o kadar sıcak. üşümeyi özledik yeminle