Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

resim
Meteoroloji genel müdürlüğü 16 20 Aralık sistemi ni onayladı mevsim normallerinin altında Marmara bölgesi
  Beğenenler:
  • adakar, akyekrem, AZOR, KardanadamEmin, Mturi, snow41, Snowsedat

(Son Düzenleme: 12-10-2023, 10:59 AM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Selamün Aleyküm, hayırlı sabahlar, mutlu pazarlarınız olsun..Bugün pazar ve HANS gece fazla kaçırmış modellerin çoğu pazar tatiline girmiş.. Big Grin  Smile Bu sabahki modellere bakıpta enseyi karartanlar olmasın..Bu hafta ani değişimler gördüğünüzde pişman olmayın sakın..Bu sabah MAL tepe'de hava durgun, ara ara güneşde yüzünü gösteriyor..Cafeler, denizkenarları sizleri bekliyor, tadını çıkarın, bol bol yürüyüşler yapın..Birden yaz moduna girmiş modeller, birden kutupları indirmezmi acep? Bu işler sabır işi..Bizler modellere göre bukalemun gibi değişmeyiz, bekleriz, herkes umudunu kaybetmiş olsada biz kaybetmeyiz.Hep bahsetmişizdir, modellerde sistemler bir görünür, bir kaybolur..Kayboldu diye bizler postu yere sermeyiz..Bu bir döngüdür, görünür ve kaybolur..Vadeyi iyi takip altında tutmak bu işin tahmin tutarlılığı açısından çok önem arz eder..Bakın modeller sistemleri yok etti ve ben burdayım..Neden acaba? Çokmu cesaretliyim? Bunların cevabı için bekleyin göreceksiniz..  eye  Smile  thumbsup 
resim
  Beğenenler:
  • adakar, akyekrem, Ekrem14, Mturi, тaяaηтυℓa

Emin coştu beyler foruma can kan geldi. Eskiden neydi öyle buz gibi forumdu. 1 Aralıkta bahsettiğim 18 19 sistemi nereden nereye evrildi ta o zaman söylemiştim. Serkanımın sistemi 21 22 Aralık ise her ne kadar modellerde kaybolsa da moral bozacak bir şey yok ortada dün Orhan Şen lendirmiş ortalığı Aralıkta kar yok demiş. Bu adamın ne zaman dediği tuttu ki şimdi tutsun O ne benim ne Serkan'ın ne Emin'in eline su dökemez kendinden emin bir şekilde tahmin! yapıyor ama yakında R yapar tornİSTANBUL kar gelo demeye başlar modelci babalar nolcak.

(Son Düzenleme: 12-10-2023, 12:24 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

(12-10-2023, 12:05 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin coştu beyler foruma can kan geldi. Eskiden neydi öyle buz gibi forumdu. 1 Aralıkta bahsettiğim 18 19 sistemi nereden nereye evrildi ta o zaman söylemiştim. Serkanımın sistemi 21 22 Aralık ise her ne kadar modellerde kaybolsa da moral bozacak bir şey yok ortada dün Orhan Şen lendirmiş ortalığı Aralıkta kar yok demiş. Bu adamın ne zaman dediği tuttu ki şimdi tutsun O ne benim ne Serkan'ın ne Emin'in eline su dökemez kendinden emin bir şekilde tahmin! yapıyor ama yakında R yapar tornİSTANBUL kar gelo demeye başlar modelci babalar nolcak.

AO,cu, NAO, cu birazda TAO cu örümceğim benim..Seni Pegasus havayolları da geçemez.. eye  Smile Bahsettiğn kişi hiçbir zaman KAR geliyor demezdiki..KAR geldiğindede anında Tornistanbul.. Smile Boşver  onları sen Diyagramlardan, AO dan, NAO dan bahset..Bize onlardan hayır var.. thumbsup
  Beğenenler:
  • akyekrem, Mturi, Snowselo

(12-09-2023, 08:41 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba arkadaşlar online olanlara baktım az önce birçok farklı nickli kişiler var ki ilk kez gördüm kendilerini tanıtsalar güzel olur madem üye oldunuz en azından kısaca tanıyalım değil mi ne dersiniz forumdaşlar? Smile

Serkan nerdesiniz efendim bir şey soracağım forumda toplam kaç üye var acaba ?

2203 Kayıtlı kullanıcı mevcut. Bunun yaklaşık %15 banlı  Big Grin
SUDAN ADAM
  Beğenenler:
  • adakar, Hasan_iSTANBUL, mirhan, Mturi

(12-09-2023, 10:10 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: JMA'dan güzel haberler geldi..Sizlerle paylaşayımda keyfiniz gelsin..KAR AVCISI KardanadamEmin'den heryönden araştırma ve takip sürüyor..Bugün basında Aralık'ta KAR dan umudunu kesmiş birçok neşriyat okudum..Oysa bizler bu konularda sadece modellere göre tahmin yapmıyoruz..KAR avına çıkmışız..O KAR BURAYA GE LE CEKK dedik bir kere..Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın.. eye  Smile  thumbsup 
resim

resim

resim

resim

@KardanadamEmin beyi taniyorsam ne yapar ne eder bu sistemi buraya getirir yuzde 1 olan ihtimalleri degerlendirip o sistemi buraya getirmis biri olarak taniyorum ve tahminlerinize guveniyorum
Diger degerli tahminci arkadaslarda alinmasin onlarin bilgileride bizler icin degerli ve ve onemli herkesin eline emegine saglik simdi onumuzde ayin 22 si var @snowserkan bey emin bir sekilde gunler oncesinden isaret etmisti
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin, Mturi

(Son Düzenleme: 12-10-2023, 06:31 PM, Düzenleyen: 3uZgibi.)

Şahsıma olan güzel yorumun ve güvenin için çok tşkler, değerli KARdeşim.. thumbsup
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Johnylou, snow41, snowözgür, Snowselo, snowsnow

Yurdumuz 17 Aralık pazar gününden itibaren soğuk ve kar yağışlı havanın etkisine girecek olup İstanbul için kky kar ihtimali zayıf olarak devam etmekte ancak Düzce Bolu gibi illerde kky ve kar yağışı görülecek inşallah. Sistem 20 aralığa kadar sürecek şimdilik bu kadar Düzce bu sistemde lokasyon olarak şanslı konumda hayırlı olsun İstanbullu gardaşlarım da artık dağlara çıkıp (Aydos gibi) karı görebilirler ya da sokak lambasına bakarak 2 3 tane kar tanesini seçebilmek için sabaha kadar nöbet tutarlar. Smile
Hafta sonu modelleri oldum olası saçma sapan çıktılar vermiştir ne hikmetse yıllar önce ilk olarak gırgırına dile getirdiğim hafta sonu modellerini stajyerler hazırlıyor derken boşuna dememişim diye düşünüyorum artık. Ayrıca GFS nin açılımının patenti de şahsıma aittir Global Fırıldak Sistem diye zira sürekli fırıldak gibi dönmekte ve milleti psikiyatri kliniklerine sevketmektedir. Öğle diyagramı güzel çıkıyor en azından kar ihtimali artıyor -8 lere hamak kurdu düzce ki bu orası için yeterli bir seviye ama İstanbul için yükseklerde kky kar yapar inşallah daha da güçlenir de siz de karı görürsünüz. Smile
Beni Kardan adam Eminden daha az beğenmişsiniz forumdaşlarım aşkolsun adam fark atmış bana 10000 e yaklaşmış ha gayret herkes beğeni atsın bakem 900 daha beğeni atarsanız geçecem Emini inşallah. Serkan Eminin beğenilerini silsene kanka bana da beğeni ekle rütbemi de İMparator TAhminci olarak değiştiriver bizahmet.
Önce önümüzdeki yemeği yiyelim yahu hele ocak sonu şubatı konuşmak için erken 1 aralıkta 18 19 aralığı nokta atışı verdim ama ondan öte tarihler her an değişir o yüzden don't worry be happy diyorum. Merak etme sistemi elinden almam paniğe gerek yok. Smile

(Son Düzenleme: 12-10-2023, 07:52 PM, Düzenleyen: AZOR.)

Atmosferimiz ufak bir moladan sonra önümüzdeki cumadan itibaren arka arkaya sistemler almaya başlıyoruz taaki yılbaşına kadar
Unutmayın ki kuvvetli el nino dönemindeyiz atmosferin ne yapacağını çözemiyoruz pek sistemlerin durumu karışık Ocak sonu Şubat başı hareketli bir dönem daha var .
Cumadan itibaren başlayacak 1. Ve 2.  sistem kıyılarda kar sınırlarında . şunuda söylemekte yarar var 3 gün kala  çözülecek sistemler bunlar.

Not her an her şey değişebilir  Big Grin
  Beğenenler:
  • adakar, Enginist, Mturi, REALSHADOW, Snowtime, themuslim

(12-10-2023, 05:12 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Beni Kardan adam Eminden daha az beğenmişsiniz forumdaşlarım aşkolsun adam fark atmış bana 10000 e yaklaşmış ha gayret herkes beğeni atsın bakem 900 daha beğeni atarsanız geçecem Emini inşallah. Serkan Eminin beğenilerini silsene kanka bana da beğeni ekle rütbemi de İMparator TAhminci olarak değiştiriver bizahmet.

Nazar Etme Ne Olur, Çalış Seninde Olur...Demiş atalarımız.. eye  Smile Örümceğim kıskançlık, haset sana göre işler değil..Sen bu alemde gelmiş, geçmiş en iyi endeks ( AO - NAO uzmanısın) Senin yerin çok ayrıdır bu forumda..Üstadlığına, tahminciliğine kimse laf edemez.. thumbsup
  Beğenenler:
  • Enginist, Hasan, muratevgin, тaяaηтυℓa

Konuyu Okuyanlar:
3uZgibi, 49 Ziyaretçi