Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(Son Düzenleme: 12-03-2023, 09:26 PM, Düzenleyen: snowserkan.)

22 Aralık

Maksat muhabbet dostum.
  Beğenenler:
  • Ekrem14, Erol Bıldırcın, KardanadamEmin

Herhalde bebişim.
Sen rahat ol biz bizi biliriz.

(Son Düzenleme: 12-03-2023, 10:49 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Bu afilli DÜELLOYA bende bir tarih atayım barem, ben eksik olsam olurmu heç..Nasrettin hoca ne demiş? Göl maya ya tutarsa.. eye  Smile  thumbsup  21 ARALIK...( Serkan KARdeşim senin tarihine yakın olsunki tutma olasılığıda yüksek olsun.. eye  Smile )...Eeee o gada bizde emek veriyoz bi katkıda bizden olsa olmamı????? ( örümceğe ithafen) Örümceklerin istilası yakında beyazperdede..
resim

resim

resim

Yaklaşık 3 hafta önce tahminini yaptığım 10-15 sistemi vizyona giriyor
resim

(12-03-2023, 09:25 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 22 Aralık

Ben tahminimi 11 Kasım'da yaptım ilk kış sistemi Ocak İlk haftada
Artı acayip gelişmeler var vakit bulursam yarın yazacağım.
  Beğenenler:
  • Enginist, Mturi

(12-03-2023, 10:02 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu afilli DÜELLOYA bende bir tarih atayım barem, ben eksik olsam olurmu heç..Nasrettin hoca ne demiş? Göl maya ya tutarsa.. eye  Smile  thumbsup  21 ARALIK...( Serkan KARdeşim senin tarihine yakın olsunki tutma olasılığıda yüksek olsun.. eye  Smile )...Eeee o gada bizde emek veriyoz bi katkıda bizden olsa olmamı????? ( örümceğe ithafen)  Örümceklerin istilası yakında beyazperdede..
resim

resim

resim

Emin abi Egeli olarak (Denizli) şiveyi güzel yaptınız ama cümlelerin tamamında yapılmamış Smile

"Bu afilli DÜELLOYA bende bir tarih atıveren, ben eksik olsam olurmu heç..Nasrettin hoca ne demiş? Göl maya ya tutasa.. eye  Smile  thumbsup  21 ARALIK...( Serkan KARdeşim senin tarihine yakın oluvesin tutma olasılığıda yüksek oluvesin.. eye  Smile )...Eeee o gada bizde emek veripbarız bi katkıda bizden olsa olmamı gari????? ( örümceğe ithafen)  Örümceklen istilası yakında beyazperde de oluvercek gari.. Ben gerekli yerleri tamamlayıvedim Big Grin
  Beğenenler:
  • Enginist, KardanadamEmin, Mturi, Snowsedat, snowserkan

(12-04-2023, 01:25 AM)Hasan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(12-03-2023, 10:02 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu afilli DÜELLOYA bende bir tarih atayım barem, ben eksik olsam olurmu heç..Nasrettin hoca ne demiş? Göl maya ya tutarsa.. eye  Smile  thumbsup  21 ARALIK...( Serkan KARdeşim senin tarihine yakın olsunki tutma olasılığıda yüksek olsun.. eye  Smile )...Eeee o gada bizde emek veriyoz bi katkıda bizden olsa olmamı????? ( örümceğe ithafen)  Örümceklerin istilası yakında beyazperdede..
resim

resim

resim

Emin abi Egeli olarak (Denizli) şiveyi güzel yaptınız ama cümlelerin tamamında yapılmamış Smile

"Bu afilli DÜELLOYA bende bir tarih atıveren, ben eksik olsam olurmu heç..Nasrettin hoca ne demiş? Göl maya ya tutasa.. eye  Smile  thumbsup  21 ARALIK...( Serkan KARdeşim senin tarihine yakın oluvesin tutma olasılığıda yüksek oluvesin.. eye  Smile )...Eeee o gada bizde emek veripbarız bi katkıda bizden olsa olmamı gari????? ( örümceğe ithafen)  Örümceklen istilası yakında beyazperde de oluvercek gari.. Ben gerekli yerleri tamamlayıvedim Big Grin
Eeee bundan iyisi Şam'da gayısı gari..Valla gayette eyi oluvemiş..Sen bu işi biliyon emmeee bende bu gadanı bilivedim gardeeşş.. eye  Big Grin  Smile
  Beğenenler:
  • AZOR, Burak1980, Enginist, Hasan, Mturi, Snowsedat, Snowselo

(12-04-2023, 01:38 AM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(12-04-2023, 01:25 AM)Hasan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
resim

resim

resim

Eeee bundan iyisi Şam'da gayısı gari..Valla gayette eyi oluvemiş..Sen bu işi biliyon emmeee bende bu gadanı bilivedim gardeeşş.. eye  Big Grin  Smile

Harikasın abi çok iyi olmuş :Smile şimdi goygoy yapıyorum diye kızacaklar bana Big Grin
  Beğenenler:
  • Enginist, KardanadamEmin, Mturi

İstanbul güneşi uzun süre göremeyecek.
Belki yarın öğle saatlerinden sonra bir kaç saat son kez yüzünü gösterip sonrasında en az bir hafta güneş ☀️ yüzünü göremeyecek İstanbul..

Yarın öğleden sonra güneşi son bir kez öpmeyi unutmayın.

Konuyu Okuyanlar:
31 Ziyaretçi