| |
Beğenenler:
• adakar, akyekrem, AZOR, Burak1980, Ekrem14, Erol Bıldırcın, Mturi, Nuray, snow41, Snowsedat, snowserkan, Snowtime, volkan34tr
Bu gün Aralık ayına bakacağız.
Aralık ayında KAR yağacak mı yağmayacak mı? Yağacaksa etkili olacak mı? Aralık ayını merak ediyorsanız olacaklara en yakın tahmini bugün içinde yayımlayacağız
Beğenenler:
• adakar, akyekrem, Alp 1903, Antalyaspor1966, AZOR, Burak1980, Ekrem14, Erol Bıldırcın, Əspəranza34, KardanadamEmin, mirhan, Mturi, Nuray, Özgür, Ryan34, snow41, Snowsedat, Snowtime, volkan34tr
ARALIK Ayını 4 parçaya bölerek yorumladım.
Aşağıdaki linkte mevcut.. https://snowserkan.com.tr/forum/showthre...n=lastpost Alıntı:Herkese merhaba,
Beğenenler:
• adakar, Alinuri5, Alp 1903, Antalyaspor1966, AZOR, Burak1980, Dervis, Ekrem14, Erol Bıldırcın, Göksel, KARADAM, karakış, KardanadamEmin, Mertoni, Mturi, Neta, Nuray, Poyrazkarayel, REALSHADOW, snow41, Snowsedat,
Serkan bey elinize emeğinize sağlık çok güzel bir bilgilendirme olmuş
Hayır lı akşam lar
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Erol Bıldırcın, KardanadamEmin, mirhan, Mturi, Nuray, Snowsedat, snowserkan, volkan34tr
(11-30-2023, 06:49 PM)Erol Bıldırcın Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey elinize emeğinize sağlık çok güzel bir bilgilendirme olmuş Hayırlı akşamlar, (11-30-2023, 07:06 PM)Snowtime Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Rica ederim Burak kardeşim. Kuvvetle ihtimal öyle görünüyor.
Beğenenler:
• Burak1980, Erol Bıldırcın, KardanadamEmin, mirhan, Mturi, Nuray, Snowsedat, Snowtime, volkan34tr
Serkan hocam kusura bakmayın bir sorum olacak. Bu azor yüksek basıncı nedir bizim için iyi bir şeymi yoksa kötümü.Uygun ve benim anlayacağım lisan ile müsaitseniz anlatırsanız sevinirim.hava ile ilgili olaylarda çok adı geçiyor. Birde aralık tahmininiz için çok sağolun varolun.
Merhaba Serkan pazar pts acildeydim pts anjiyo oldum şu an dinleniyorum tahminlerini okuyorum inşallah iyi bir kış olur.
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Captmehmet, Ekrem14, Erol Bıldırcın, KardanadamEmin, Mertoni, Snowsedat, snowserkan, volkan34tr
(11-30-2023, 07:34 PM)Poyrazkarayel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan hocam kusura bakmayın bir sorum olacak. Bu azor yüksek basıncı nedir bizim için iyi bir şeymi yoksa kötümü.Uygun ve benim anlayacağım lisan ile müsaitseniz anlatırsanız sevinirim.hava ile ilgili olaylarda çok adı geçiyor. Birde aralık tahmininiz için çok sağolun varolun. Çok anlatmak isterdim ancak uygun bir zaman aralığı değil benim için. Erdoğan'dan rica etsek o geri çevirmez sizi. (11-30-2023, 07:55 PM)TaяaηTυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba Serkan pazar pts acildeydim pts anjiyo oldum şu an dinleniyorum tahminlerini okuyorum inşallah iyi bir kış olur. Çok geçmiş olsun. ALLAH Şifa versin. Sıkıntı nedir?
kalp çarpıntısı sol kolda uyuşma nefes almada zorluk psikolojik biraz da kalpte önemli bir sorun yok.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| Beykozlu53, pcz2013, snow41, 35 Ziyaretçi |