Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Tebrikler Ahmet bey.  thumbsup

İyi ki varsınız.
  Beğenenler:
  • AZOR, Ftherdem, KardanadamEmin, Snowsedat, snowserkan

(11-18-2023, 10:46 PM)Əspəranza34 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Saygıdeğer Emin bey,
Şahsınıza,gönülden selamlarımı iletirim ve hoş geldiniz derim.
İyi ki varsınız,güzel insan...
Sizi,gayet özlemiştim ve çok şükür buradasınız.
O samimi ve tükenmeyen azm-i enerjiniz,bu yıl da bizleri mutmain edecektir,inşallah.
Hiç bir kulun üzülmeyeceği,kararında ve uzun süreli yararlı yağışlar almamız dileklerimle...
Emeği geçen ve geçmekte olan tüm SNOW MANIAC dostlarıma içten selamlarımı iletir,kolaylıklar niyaz ederim.

Çok teşekkürler değerli KARdeşim..Bu övgü ve sevgi dolu sözlerinizle onurlandırıyorsunuz beni..Sağolun, varolun, sevgiyle kalın.. thumbsup

(11-19-2023, 07:38 AM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 11-09-2023, 11:39 PM
Kasımın 18 inden itibaren modellerde soğuk ve kky karlı bir sistemin doğuşunu görmekteyim. Düzcede muhtemelen kky kar göreceğim inşallah bu gelecek sistemde diye düşünüyorum en kötü atlar boluya giderim 45 dakikada bilemedin 1 saatte. İnşallah değişim olmaz da gelir büyük sistemler hep böyle ortaya çıkar nitekim arada sırada kaybolur gibi olur ama sonra yeniden ortaya çıkar ve biraz güçlenerek biraz zayıflayarak da olsa gelir genellikle modellerin algoritması bu şekilde oluyor bu sefer de olacak inşallah.
9 gün önce nokta atışıyla sistemin doğuşunu müjdeledim tebrikleri alayım beyler.

Örümcek ağlarını yine örüyor.. eye  Smile  thumbsup Ahmet'im, üstatlığını konuşturuyorsun yine..Eeee ne demişler? Ne varsa eskilerde var.. thumbsup

Ahhh şu MAL tepe'den çektiğimi hiçbir yerden çekmedim, heryerden gol haberleri gelirken buradan sütçü Mehmet efendinin manili satış seslerini duyuyor ve fırtına eşliğinde cam kenarında elimde çay, yağmurun sesine bak şarkısını dinliyorum..Kısmetsiz, Kısmet dedikleri bu işte..Bugün içinde kazayla gözlerimi bayram ettirecek bir görüntü alırsamki yinede umudumu kaybetmiyeyim, buradan sizlere naklen goooollllll diye avazım çıktığı kadar bağıracağım..( Bahtsız Bedeviden selamlar.. eye  Smile  Dash )

Güzel kar haberleri gelmeye başladı geceden.basaksehir ve Aydos da seyirlikten fazlası yaşandı.

resim

resim

resim
                             Sonsuza DEK

Güncel diyagram bu birşey değil, daha yeni başladık, bu iş burada bitmeyecek diyor..Şu diyagrama selam verilir..Aysonu ve Aralık ilk haftası beklentilerimiz devam ediyor, vade uzun olduğundan iniş, çıkışlar olacaktır..Gelişmeleri anbean takipteyiz.. eye  Smile  thumbsup 
resim

Çamlıca tepesine ziyarete gidecekler, KAR ziyafetine giderler..Bence bu fırsatı kaçırmayın, kartpostallık görüntüler var..İstanbul'un birçok semtinde KAR siftahı yapıldı..MAL  tepe'de ise şırıl şırıl yağmurun mağrur güzelliğinin resimlerini çekiyorum..Nede olsa hersene genelde bu gudubet yerde bu problemi sıkça yaşıyorum..Şans, kader, kısmetsizlik dedikleri aynen buraya özel bir durum..Kiralar çok yüksek olduğundan taşınmakda zor..Mecburen çekiyoruz bu durumu.. Undecided

İstanbul'un yüksek kesimlerinde kar yağışı devam ederken Karadeniz ve Marmara sahilleri yıkılıyor fırtınadan
https://twitter.com/RH_News_World/status...9Y2Dg&s=19

Ümraniye taraflarında fırtına falan yok. Sahillerde kasırga boyutunda olabilir deniyordu. 100km/h geçen yerler oldu mu istanbul civarında
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin

(11-19-2023, 01:17 PM)themuslim Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ümraniye taraflarında fırtına falan yok. Sahillerde kasırga boyutunda olabilir deniyordu. 100km/h geçen yerler oldu mu istanbul civarında

Siklon 2 gün önceki modellere göre 100 km kuzeyde kaldı şuanki rüzgar hızı 80 km Zonguldak ve Bartın'da ama sabah saatlerinde zaman zaman 100 km geçmiştir.
İstanbul'da ise 60 km geçtiğini sanmam.

Konuyu Okuyanlar:
ARZU, Özgür, 525 Ziyaretçi