| |
(11-18-2023, 10:46 PM)Əspəranza34 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Saygıdeğer Emin bey, Çok teşekkürler değerli KARdeşim..Bu övgü ve sevgi dolu sözlerinizle onurlandırıyorsunuz beni..Sağolun, varolun, sevgiyle kalın..
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Erol Bıldırcın, Əspəranza34, Hasan_iSTANBUL, Snowsedat,
(11-19-2023, 07:38 AM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 11-09-2023, 11:39 PM Örümcek ağlarını yine örüyor..
Beğenenler:
• adakar, AZOR,
Ahhh şu MAL tepe'den çektiğimi hiçbir yerden çekmedim, heryerden gol haberleri gelirken buradan sütçü Mehmet efendinin manili satış seslerini duyuyor ve fırtına eşliğinde cam kenarında elimde çay, yağmurun sesine bak şarkısını dinliyorum..Kısmetsiz, Kısmet dedikleri bu işte..Bugün içinde kazayla gözlerimi bayram ettirecek bir görüntü alırsamki yinede umudumu kaybetmiyeyim, buradan sizlere naklen goooollllll diye avazım çıktığı kadar bağıracağım..( Bahtsız Bedeviden selamlar..
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Çilingozlu, Ekrem14,
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Ekrem14,
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Ekrem14,
Çamlıca tepesine ziyarete gidecekler, KAR ziyafetine giderler..Bence bu fırsatı kaçırmayın, kartpostallık görüntüler var..İstanbul'un birçok semtinde KAR siftahı yapıldı..MAL tepe'de ise şırıl şırıl yağmurun mağrur güzelliğinin resimlerini çekiyorum..Nede olsa hersene genelde bu gudubet yerde bu problemi sıkça yaşıyorum..Şans, kader, kısmetsizlik dedikleri aynen buraya özel bir durum..Kiralar çok yüksek olduğundan taşınmakda zor..Mecburen çekiyoruz bu durumu..
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Çilingozlu, Ekrem14,
İstanbul'un yüksek kesimlerinde kar yağışı devam ederken Karadeniz ve Marmara sahilleri yıkılıyor fırtınadan
https://twitter.com/RH_News_World/status...9Y2Dg&s=19
Ümraniye taraflarında fırtına falan yok. Sahillerde kasırga boyutunda olabilir deniyordu. 100km/h geçen yerler oldu mu istanbul civarında
(11-19-2023, 01:17 PM)themuslim Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ümraniye taraflarında fırtına falan yok. Sahillerde kasırga boyutunda olabilir deniyordu. 100km/h geçen yerler oldu mu istanbul civarında Siklon 2 gün önceki modellere göre 100 km kuzeyde kaldı şuanki rüzgar hızı 80 km Zonguldak ve Bartın'da ama sabah saatlerinde zaman zaman 100 km geçmiştir. İstanbul'da ise 60 km geçtiğini sanmam.
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Eray, Erol Bıldırcın, Ftherdem, KardanadamEmin, Mturi, snow41, Snowsedat, snowserkan, themuslim, volkan34tr |
| Konuyu Okuyanlar: |
| ARZU, Özgür, 525 Ziyaretçi |