| |
Emin bey hoş geldiniz. Büyük karsever ailesi tekrar birarada. İnşallah gönlümüzce ve bereketli bir kış olur.
AdakaR
(11-16-2023, 08:39 PM)adakar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin bey hoş geldiniz. Büyük karsever ailesi tekrar birarada. İnşallah gönlümüzce ve bereketli bir kış olur. Çok tşkler, değerli KARdeşim, hoşbuldum..Bu KIŞ ALLAH'ın izniyle bol KAR LI ve yağışlı geçeceği tüm platformlarda tahminlere yansımakda..Bizlerde geceleri pencere kenarlarında uykusuz geçireceğimiz günler çok yakında...
Sizlere bugece rahat uyku uyutacak, depresyonlara iyi gelecek, rüyalarınızı şenlendirecek bir haberle tahminlere geçelim..Aysonu ve Aralık ayının ilk günlerinde KAR modunda ve biraz daha soğuma gerçekleşirse bize hayallerimizi gerçeğe çevirecek SOĞUK HAVA DALGASI Kırım ve Ukrayna üzerinden üzerimize inmeye hazırlaniyor..Şimdiden bizler bunu takibe aldık..Gelişmeleri gidişata göre sizlerle paylaşırım..GFS'de modellere bu akşam yansımış..
![]()
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, Çilingozlu,
Hoş geldin emin kardeşim
İnşallah bol Sibirya bol Balkan lı sistemler almak dileği ile Rabbim ülke mizi bol yağış lar alırız kuraklık kurtulur uz
(11-16-2023, 09:07 PM)Erol Bıldırcın Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hoş geldin emin kardeşim Hoşbuldum, Erol bey, çok tşkler..Bu KIŞ Sibirya ve Balkanlar ALLAH'ın izniyle bize çalışacak..Aksiyon, heyecan ve bol kalp çarpıntılı günlere merhaba diyeceğimiz günler çok yakında inşaALLAH..
Hoş geldiniz emin bey. Geçen sene çok offsideye kaldık çok çizgiden çıktı top. Bu sene golü atar mıyız?
(11-16-2023, 09:18 PM)Mertoni Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hoş geldiniz emin bey. Geçen sene çok offsideye kaldık çok çizgiden çıktı top. Bu sene golü atar mıyız? Hoşbuldum, Mertoni..Geçen sene herkesi ters köşeye düşüren çok ilginç bir seneydi...Bu sene ALLAH'ın izniyle bol gollü maçlar göreceğiz...Veriler güzel geliyor..
Emin abi hoş geldin bu sıcaklara iyi dayanabildin maşallah küllerinden yeniden doğduracak kış sezonu temennerimzle :P
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| Akın, 59 Ziyaretçi |