Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Karla karışık yağmur 

Emin bey hoş  geldiniz. Büyük  karsever ailesi tekrar birarada. İnşallah  gönlümüzce ve bereketli bir kış olur.
AdakaR

(11-16-2023, 08:39 PM)adakar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin bey hoş  geldiniz. Büyük  karsever ailesi tekrar birarada. İnşallah  gönlümüzce ve bereketli bir kış olur.

Çok tşkler, değerli KARdeşim, hoşbuldum..Bu KIŞ ALLAH'ın izniyle bol KAR LI ve yağışlı geçeceği tüm platformlarda tahminlere yansımakda..Bizlerde geceleri pencere kenarlarında uykusuz geçireceğimiz günler çok yakında... thumbsup

Sizlere bugece rahat uyku uyutacak, depresyonlara iyi gelecek, rüyalarınızı şenlendirecek bir haberle tahminlere geçelim..Aysonu ve Aralık ayının ilk günlerinde KAR modunda ve biraz daha soğuma gerçekleşirse bize hayallerimizi gerçeğe çevirecek SOĞUK HAVA DALGASI Kırım ve Ukrayna üzerinden üzerimize inmeye hazırlaniyor..Şimdiden bizler bunu takibe aldık..Gelişmeleri gidişata göre sizlerle paylaşırım..GFS'de modellere bu akşam yansımış.. eye  Smile  thumbsup 
resim

resim

As bayrakları as...Smile

Hoşgeldiniz Emin bey.
  Beğenenler:
  • adakar, Erol Bıldırcın, KardanadamEmin, REALSHADOW

(11-16-2023, 08:59 PM)Enginist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: As bayrakları as...Smile

Hoşgeldiniz Emin bey.

Bayrakları itinayla asıyoruz, Engin bey..Hoşbuldum, teşekkürler.. Smile  thumbsup
  Beğenenler:
  • Enginist, Erol Bıldırcın

Hoş geldin emin kardeşim
İnşallah bol Sibirya bol Balkan lı sistemler almak dileği ile
Rabbim ülke mizi bol yağış lar alırız kuraklık kurtulur uz
  Beğenenler:
  • Eray, KardanadamEmin

(11-16-2023, 09:07 PM)Erol Bıldırcın Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hoş geldin emin kardeşim
İnşallah bol Sibirya bol Balkan lı sistemler almak dileği ile
Rabbim ülke mizi bol yağış lar alırız kuraklık kurtulur uz

Hoşbuldum, Erol bey, çok tşkler..Bu KIŞ Sibirya ve Balkanlar ALLAH'ın izniyle bize çalışacak..Aksiyon, heyecan ve bol kalp çarpıntılı günlere merhaba diyeceğimiz günler çok yakında inşaALLAH.. Smile  thumbsup
  Beğenenler:
  • Captmehmet, Erol Bıldırcın

Hoş geldiniz emin bey. Geçen sene çok offsideye kaldık çok çizgiden çıktı top. Bu sene golü atar mıyız?
  Beğenenler:
  • Captmehmet, KardanadamEmin

(11-16-2023, 09:18 PM)Mertoni Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hoş geldiniz emin bey. Geçen sene çok offsideye kaldık çok çizgiden çıktı top. Bu sene golü atar mıyız?

Hoşbuldum, Mertoni..Geçen sene herkesi ters köşeye düşüren çok ilginç bir seneydi...Bu sene ALLAH'ın izniyle bol gollü maçlar göreceğiz...Veriler güzel geliyor.. thumbsup
  Beğenenler:
  • Captmehmet, Erol Bıldırcın, Mertoni

1Kardanadam 

Emin abi hoş geldin bu sıcaklara iyi dayanabildin maşallah küllerinden  yeniden doğduracak kış sezonu temennerimzle :P
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin

Konuyu Okuyanlar:
Akın, 59 Ziyaretçi