| |
(11-15-2023, 07:31 AM)TaяaηTυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hafta sonu tropikal fırtına tadında bir cisim yaklaşıyor İstanbula meteo alarm verilmesi gereken kusursuz bir sistem. Tropikal fırtınanın Karadeniz üzerinde ne işi var. Onlar sıcak çekirdekli siklonlarAma sen tropikal tadında dersen o farklı. Şekli tropikal fırtınalara benziyor evet
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, AZOR, Burak1980, Ekrem14,
24 Ocak 2022 yaşadığımız yoğun tabirle vorteks aslında tam tabiri bir kutup siklonuydu
Ve bu tesadüf değildi bakın bir benzerinide hafta sonu yaşayacağız daha öncesi 30-40 senede bir yaşadığımız bu tür meteorolojik olayları nerdeyse her sene yaşayacağız artık.
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, Alp 1903, Ekrem14, Eray, Ftherdem, mehmet karsever, Mturi, REALSHADOW, snow41, snowserkan, volkan34tr
Aralık ayının 10 kadar sistemler ardı ardına gelecek inşallah bunların 3. Yükseklerde hatta bazı sahilerimizde bile kar yağacak düzeyde.
Selamün Aleykum..Hayırlı günleriniz olsun, KARSEVERLER...Yeni bir KIŞ sezonuna giriş yapmaktayız..Sıcağıyla, kuraklığıyla, uzun günleriyle, savaşlarla, iyisiyle, kötüsüyle bir yaz sezonunu geride bıraktık..Önümüzde kuvvetli EL NİNO dönemine girdik sayılır..Yağış ve hava dengeleri birçok sebeblerle bozulmuş günlerden geçiyoruz..Yağmurlar geçmişlerdeki gibi romantik ve uzun süreli olmuyor, kısa süreli ve sel kıvamında gerçekleşmekte, buda toprağı doyurmadığından kurumuş barajlarımıza fazla bir katkısı olmamakta..Fakat yeise kapılmaya gerek yok, yakında bol ve uzun süreli yağışlı ve peşisıra gelebilecek sistemlerimiz sırasını bekliyor..Bu haftasonu sürprizlere hazırolunmalı..Şimdilik bu kadar olsun, modelleri takibe başladık..Mevlâm neyler? Neylerse güzel eyler diyelim..
![]() ![]()
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, AZOR, byarslan, Captmehmet, Ekrem14,
(11-16-2023, 04:32 PM)Poyrazkarayel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin abi hoşgeldin safalar getirdin. Sizi gördüğüme çooook sevindim Hoşbuldum, Poyrazkarayel nikli KARdeşim..Bende sizleri özlemiştim..Malum ben KARDANADAM'ım ve yaz sezonunda tahmin yapasım gelmiyor, model takibetmiyorum...Artık zamanı geldi ve sizlerleyim..
@KardanadamEmin bey hosgeldiniz siz geldiyseniz kış basliyor Sibirya Ekspresleri yola cikiyor demektir tum karseverler icin guzel bir kis olmasi temennilerimizle
@KardanadamEmin bey artik kar haberlerini bekliyoruz |
| Konuyu Okuyanlar: |
| Akın, taboo1, 50 Ziyaretçi |

Onlar sıcak çekirdekli siklonlar
[/url]