| |
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, Burak1980, Ekrem14,
![]() 5 Kasım'da hafif orta arası bir yağış var. 9 Kasım'dan itibaren ise hem yağışları daha sık aralıklarla almaya başlayacağız hemde sıcaklıklarında mevsim normallerine kademe kademe inişine şahit olacağız. Gerçek manada kış havasına Aralık yarısından itibaren gireceğiz. Bol yağışlı bir kış olacak.
Serkan hocam değerli yorumlarınız için sağolun size iki sorum olacak.Birincisi bir yere kar yağdığında o kar miktarının diyelimki İstanbul’a 50 cm kar yağdı o miktarın çoğu yeraltı sularına mı katkı yapar yoksa barajlarımı daha çok katkı yapar yani miktarın fazlası akarak barajlara mı akar yoksa yeraltına mi gider. İkincisi kışın inşallah yağan yağışlar su açığımızı kaptırmı yani ömrümüz olursa 2024 yazına stressiz bir şekilde girmemizi sağlayacak seviyeye getirirmi suyumuzu. Şimdiden teşekkürler
12 13 Kasım kasım kasım kasılacaz soğuk hava var inşallah yüksek kesimlerde kky kar yağışı da görürüz. Ben yakınım zaten abanta topuk yaylasına kafam eser ben gider. Pistanbulda yakında teyemmüm abdesti almaya başlarsınız bu gidişle. Serkanım karabiberim çatalkaram çingenem. Tahinli tahminler diliyorum herkese. Esen kalın kankalar fanlar manlar.
Serkan nerdesiniz bugün batı bölgelerinde kıyamet kopacak hava çok fena olacak bowecho söz konusu olabilir estofex 3. Seviyeden uyarı verdi sen uyuyuveriyon dermişim sevgili dostum patlat tahmini.
[/url]Kutle istanbula yaklastikca hatta ulasti ama bayagi güç kaybetti Lodos siddetini artirdi @snowserkan bey kutlenin istanbul sınırına kadar guclu gelip istanbula ulasamamasinin buyuk guc kaybetmesinin nedeni nedir ???? Yeniden guclendi ve avrupa yakasinda etkili yagis birakiyor
Sistem emarelerini 1 hafta öncesi belli etmişti İki üç güne netleşir etkileyeceği bölgeler bereketli bir sistem geliyor yükseklerdede kar var
![]()
Azor bey bu yukarıda belirttiğiniz sistem gelirse uzun süreli bir sistem mi olur yani bir iki gün yağarmı.Birde size göre tam olarak ne zaman netleşir gelip gelmeyeceği
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 3uZgibi, Əspəranza34, mehmet karsever, Poyrazkarayel, 59 Ziyaretçi |

[/url]