| |
Ayın 15-16 sı gibi bir sistem görunuyor bu hareketler bana orta Akdeniz sonrada kuzeyden gelecek bir cephe sisteminin hareketleri gibi geliyor
havalar böyle olunca ölüm sessizliği oluyor burada. yapraklar dökülmüyor olsa bugün 1 mayıs bayramı mı 1 kasım mı pek belli değil. bol yağışlı bir kasım geçiririz umarım, kasım'ın ilk günü de yaz gibiydi, ne değişti havalar diye hatırlarız.
(11-01-2018, 01:15 PM)KARaköy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: havalar böyle olunca ölüm sessizliği oluyor burada. yapraklar dökülmüyor olsa bugün 1 mayıs bayramı mı 1 kasım mı pek belli değil. bol yağışlı bir kasım geçiririz umarım, kasım'ın ilk günü de yaz gibiydi, ne değişti havalar diye hatırlarız. Zamanı geldiğinde buralara bakmaktan gözleriniz şaşı kalacak Kasım 10 gün böyle. Yarından itibaren 18-20 derecelere, Önümüzdeki haftanın ortalarından itibaren 10 derece ve yer yer altına ineceğiz. Yağışlarda yavaş yavaş belirecek.
Şu görüntüler elbet buraları süsleyecek, ben inanıyorum, yakında sizde inanmaya hazırolun....
Güncel MJO Görüntüsü İskandinavya-İngiltere dolaylarına yerleşmeye hazırlanan Yüksek Basınç hakimiyetinin ve engellemesinin
varlığına güçlü sinyaller veriyor. MJO Hareketi biraz nötr gözüküyor. Eğer bu hareket yeşil ile belirttiğim pozitif alana doğru eğrilmeyi başarabilirse, Konuçlanan YB Biraz daha batı da varlık gösterip doğu'dan güney'e çektiği (trof) etki alanını da daha batıya inmesini sağlayacaktır. Bu durumda İlk KAR Taneleri İstanbul'a ilk ziyaretinide yapacaktır. Modellerde ki görüntü mevcut şartlara göre şekillendiği için verdiği görüntüde beklentimizden çok uzakta kalıyor. Önümüzdeki bir kaç gün içinde olumlu değişimler göreceğiz gibi, AO NAO Verileride bu yöne değişeceğinin sinyalini veriyor. AO NAO'ya yön veren MJO'dur. Dikkatle takip edeceğiz. Işığı gördüğüm anda ilk ciddi tahmin yazımı hazırlayacağım. ![]()
Misafir test yazısı
Sanırım ilk ışıklar mum nezaretinde aydınlatmaya başlıyor, devamı önümüzdeki günlerde.....
Evet arkadaşlar ne diyorduk? Ayın 11 inden sonra ışıklar mum ışığını biraz geçmeye hazırlanıyor, önümüzdeki güncellemeler ışığın şiddetini arttıracak ve Kasım ayı düşünüldüğü gibi kayıp bir ay olmayacak...Birkaç gün içinde buralarda elma şenlikleri başlıyabilir, ee ne diyelim; tahmin bizden takdir ALLAH'tan....
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 3uZgibi, Galatasaray1905, Kartutgun, тaяaηтυℓa, 47 Ziyaretçi |