| |
Serkan bey, Emin bey samimi siteye genel itibarı ile pozitif enerji veren bir kişi idi. Geçen sene mesela gelen bütün büyük sistemleri çok önceden tahmin etti. Sizde ettiniz başka kişilerde etti bun sözüm yok. Evet bu pozitif yaklaşımı ortaya koyarken bazı eksik ve altını dolduramadığı tahminlerde olmuş olabilir. Bura da bildiğim kadarı ile sizin dışınızda profosyonel bir hava tahmincisi yok. ilmi anlamda diyorum. Sizin meteoroloji ilmi tahsili yaptığınızı yazmıştı buradaki bazı arkadaşlar. Sizin dışınızda başka bir yada birileri var mı bilemiyorum.Peki o zaman bu sitenin kurulma amacı nedir ? birden çok sesin çıkması değil mi ? evet ses çıkarken bilimsel verilerle desteklenmesi vb kriterlere sahip olmasıdır aslolan. Emin bey ve onun gibi bazı diğer arkadaşlar kaç senedir benzer datalarla tahmin yapıyordu bu sene karavana atınca mı sorun oldu ? o zaman neden bu ikazlar yapılmadı ? Zamanında müdahele edilse belkide bunlara gerek kamayacaktı. Burada suçlu vs aramıyorum. Sadece bir takipçi olarak bazı insanlara karşı biraz sert bir tutum olduğunu gördüm. Emin bey mesela ondan da beklerdim ki burada yapılan bazı eleştiri ve alaycı bazı ifadelere laf yetiştirmeye çalışması ona pek yakışmadı bence en önemli eksisi bu idi. Bilemem belki birisi bana da bu şekilde yapsa ben belki daha sert tepki veririm ama bu yaptığımın doğru olduğu anlamına gelmezdi. yanlış herkese yanlıştır birine öle birine böle değildir. Sözün özü burada profosynel tahminci olarak Serkan beyde yanlış tahminlerde bulundu bazen. Ama bu onun genel bilgi brikimi ve bunca zamanki emeklerini zayi edip çöpe attıracak değildi bizlere. Bence forum eski tadında güzeldi. Birde SErkan bey mesela isteyen kalır istemeyn gider gidene eyvallah vs gibi yaklaşımlar doğru değil. Burada yazılan çizilene bakılırsa kimlerin sitede olmaması gerektiği çok açık. Ama bu Emin bey, Ahmet bey, Asor, Ümit vb bazı arkadaşlar değil sadece ftne sokmaya çalışıp insanlarla alay eden belli eden kendini bazı tipler. Burası kar severlerin platformu ise bırakın bence daha evvelki gibi devam etsin. sadece bazen bazı ufak dokunuşlarla disiplin sağlanması zor olmaz diyorum. Emn beyde bunları okuyorsa tahmnlerine devam etsin lütfen ama ağzı süt kokan bazı kişilere de artık laf yetiştirmesin, kaale almasın lütfen. Emin bey ve diğer küskün ama düzgün olduğu belli olan insanalrın tekrar siteye davet edilmesini diliyorum. Ha, davet edilirler ama gelmezler ise dicek fazla bişide kalmıyor.Saygılar,
Yahu kardeşim bu yazdıklarınız yüzünden kimseyi suçlamadık zaten.
Yanlış tahmin yapsınlar banane Doğru tahmin yapsınlar banane![]() Kim hangi argümanı kullanırsa kullansın banane. Bunlar ufak mevzular. Bu tip şeylere takılmam işim olmaz. İnsanlar çocuk gibi durup dururken küsüyorsa ben mi suçluyum . Çocuğuna kızan annesine dudak büken çocuk missali gibi vallahi hiç yakışmıyor. Ben mi gidin dedim ki de Gelin diyeyim. Neden böyle algıya kapılıp ta bunları yazdınız anlamıyorum. Siz olayı hiç anlamamışınız yada öyle bir algı oluşturulmuş sizde ona inanmışsınız gibi duruyor. Yok öyle bir şey..
https://snowserkan.com/forum/showthread.php?tid=908
Serkan bey bu konu basligini acarmisiniz artik paylasimlarima burdan devam edecegim tesekkurler
(03-16-2023, 03:09 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: https://snowserkan.com/forum/showthread.php?tid=908 Ahmet bey, Mart ayının bitmesi lazım..
Serkan bey, Emin abiye hakkını teslim ettiğin için teşekkürler. Emin abi hoş geldin sende tekrardan. Az yazarım genelde takip ederim ama seni sever sayarım yıllardır. Allahın selamı sen ve tüm arkadaşlarımızın üzerine olsun. Yaklaşan Ramazan bereketi ile gelecek illaki. Bize de belki son bir kar görmeye vesile olabilir. 1992 martının sonlarında yine ramazandı ve güzel bir kar yağmıştı mesela aklıma geldi birden. hadi hayırlısı
(03-19-2023, 04:22 PM)akyekrem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey, Emin abiye hakkını teslim ettiğin için teşekkürler. Emin abi hoş geldin sende tekrardan. Az yazarım genelde takip ederim ama seni sever sayarım yıllardır. Allahın selamı sen ve tüm arkadaşlarımızın üzerine olsun. Yaklaşan Ramazan bereketi ile gelecek illaki. Bize de belki son bir kar görmeye vesile olabilir. 1992 martının sonlarında yine ramazandı ve güzel bir kar yağmıştı mesela aklıma geldi birden. hadi hayırlısı Çok tesekkürler değerli destek ve düşüncelerin için KARdeşim..Burası KARSEVERLERİN YUVASI dır, bazen rüzgarlar ters yönde essede bizler bu sevdanın yılmaz neferleriyiz..Buralarda doğduk, buralarda nefes alıyoruz ve vakti-saati geldiğinde buralarda nefesimizi asıl sahibimize teslim edeceğiz..
Değerli arkadaşlar...Yuvama dönmemde büyük destek ve çabalarını sabır ve özveriyle gerçekleştiren Serkan ve benimle aramızda köprü kurarak, başta Tarantula ( Ahmet KARdeşim) olmak üzere, Fatih Erdem, Erdogan ( Azor) KARdeşlerime bana göstermiş oldukları ilgi,sevgi, alâka ve özverili desteklerinden dolayı kendilerine derinden minnet borçlu olduğumu ve sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum, sağolsunlar, varolsunlar..Gerçek dostlar kötü günde belli olur derler ya, işte tamda böyle oldu..Tüm SNOWSERKAN üyeleri ve camiasına sevgi ve saygılarımı sunuyorum..
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 3 Ziyaretçi |

Doğru tahmin yapsınlar banane