| |
Devletin kurumu bile sisteme 1 gün kala doğru tahmini yapabiliyor bugünde değiştirecekler onunda söyleyeyim bakın pazar-pazartesi yoğun yağış vermiş
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Çilingozlu, Dervis, Eray, Erol Bıldırcın, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, mehmet karsever, mirhan, Mturi, REALSHADOW, Samet1903, Serkofb, SinemSahin, Snowsedat, Snowtime, volkan34tr
Dışarıda inanilmaz bir soğuk var.Araba 5 derece gösteriyor ama hissedilen çok daha düşük.10 dakika yürüdüm ellerim ayaklarım dondu.Çok süprizler yaşayacağız bu sistemde.
Kar Mutluluktur
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, mirhan, Mturi, REALSHADOW, Serkofb, SinemSahin, Snowsedat
KardanadamEMİN üstadım hoş geldiniz, sizi okumak bana heyecan ve çoşku veriyor.
Tabiki bu forumda bulunmak ve sizleri de takip etmek çok keyifli. Herkese çok teşekkürler. Buradan aldığım bilgilerle etrafıma hava atıyorum.
Neyseki olayı ciddiye alan kurumlarda var.Sonuçta söz konusu insan hayatı...Öyle evrildi çevrildi yağmura döndüyle risk analizi oluşturulmaz...Risk meteorolojik olaylarda kestirilemeyen ama gerekli önlemlerin alındığı bir durumdur...İşallah sayın istanbul valimizde riski görüp çocukları sabahın köründe ateşe atmaz...
https://www.internethaber.com/kuvvetli-k...88098h.htm
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Captmehmet, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, mirhan, Mturi, REALSHADOW, SinemSahin, Snowsedat
Balkanlardaki soğuk 200 km daha doğuda olsaydı ikinci bir 2017 daha yaşaya bilirdik belkide.
İnşallah son anda biraz daha doğulama olur.
Şişli Esentepe den bildiriyorum. Kademe kademe azalan deli bir soğuk ve fırtına var.
İyi forumlar,
Şiddetli Lodos un etkisi altındayız. 40-50 Km arasında esiyor, bu da hissedilen sıcaklıkları daha da aşağıya çekiyor. Pazar gününün ilk saatleri ile rüzgar yönü Kuzey Batı- Kuzey yönüne dönüyor ve asıl soğuma başlayayacak. 50-60 km hamlesi ile 90 km şiddetinde esecek gibi görünüyor. Yarın çok aksiyonlu olacak gibi gözüküyor. Kalın sağlıcakla
Çok sınırda bir sistem. 30 aralık 2016 da olabilir ondan bir hafta sonraki sistem gibi de olabilir. inşallah ikincisi olur.
Mgm şu anki sıcaklığı 9 derece olarak gösteriyor bulunduğum yer adına, Ancak şuan hava 5 derece. 4 derecelik sapma var.
Hissediyorum ve diliyorum ki yarın sürprizler olacak ve beklediğimizden daha iyi bir sistem olur inşallah
Beğenenler:
• adakar, Ali_Nalbant, bulcelik, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Mturi, REALSHADOW, SinemSahin, Snowsedat
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| AZOR, Əspəranza34, pcz2013, 31 Ziyaretçi |