Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

9 Şubata kadar olan yağış tipleri diagramı...

resim
  Beğenenler:
  • adakar, Erol Bıldırcın, Mturi, SinemSahin, Snowsedat

(02-03-2023, 08:00 PM)Cengizhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar, inşallah KAR geliyor, bazı konularda soru sormak istiyorum ama fırça yemekten çekiniyorum.
Anladığım kadarı ile pazardan sonra KAR geliyor ama KardanadamEMİN nin o heyecanlı, neşeli yazıları ile SİBİRYA TRENİ geliyor demeleri olmadıkça tadı çıkmıyor.

Kendisi yazmıyorsa ne yapabiliriz. Zorla kafasına silah dayayıp ates ; Hadi yaz diyemeyiz ki.

Buraya yazacağınıza kendine özel mesaj atın. Sorun; Ne oldu niye yazmıyorsun diye.. thumbsup

Ben de oglen gfs guncellemesi haritalarini yorumladiktan sonra Sinem hanim cesitli sitemlerde bulundu.Oysaki baska bir forumdan ya da baskasinin agzindan bir paylasim yapmamistim.Hemen benim yorumum uzerine yazildigi icin uzerime alinmadim degil acikcasi.Yillardir uyeyim ve Serkan Bey ve degerli ustalarla karsilikli fikir alisverisi yaparim ilk defa boyle bir uslupla karsilastim.Bu da insanlarda yorum yaparken acaba yapmamalıyım dusuncesini doguruyor acikcasi.
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, SinemSahin, snowserkan

selamlar ben geldim

Doğulayan batılayan sistemlerimiz var .

Bu bastan gözüken yagısları gfs denen sistem hep güncelleyip azaltıo

Mesela verdigi bir sistemi arttırdıgı ya da dediği gibi olmayıp daha cok yagdıgı olmadımı hic ?

Simdi Uludagdan indim ama yine doyamadım .

bursa merkezde izlemek istiom ben ; tipi , fırtına ve kanada tarzı

Forumu takip eden bütün üye kardeşlerime sesleniyorum; Lütfen birbirinize karşı kırıcı olmayın.
Herkesin fikrine saygı gösterin. Kasıtlı yorumlar ve bunları yapan kişiler kendini belli ediyor zaten.
Birbirinizi kızdırmak üzmek size bir fayda sağlamayacağı gibi zarar verir.

Sakinliğimizi ve efendiliğimizi korumaya gayret gösterelim.

(02-03-2023, 08:46 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Forumu takip eden bütün üye kardeşlerime sesleniyorum; Lütfen birbirinize karşı kırıcı olmayın.
Herkesin fikrine saygı gösterin. Kasıtlı yorumlar ve bunları yapan kişiler kendini belli ediyor zaten.
Birbirinizi kızdırmak üzmek size bir fayda sağlamayacağı gibi zarar verir.

Sakinliğimizi ve efendiliğimizi korumaya gayret gösterelim.
Konu acildigi icin yazdim Serkan Bey.Yoksa sakinligimi koruyup cevap vermeyi dusunmuyordum.5.yilimi doldurdum bu forumda ve 42 yasindayim.Bazi usluplar ve sert tavirlar kirici olabiliyor bu yasta.Sanirim yaşlanıyoruzSmile

(02-03-2023, 08:51 PM)kuzey1352 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Konu acildigi icin yazdim Serkan Bey.Yoksa sakinligimi koruyup cevap vermeyi dusunmuyordum.5.yilimi doldurdum bu forumda ve 42 yasindayim.Bazi usluplar ve sert tavirlar kirici olabiliyor bu yasta.Sanirim yaşlanıyoruzSmile

Anlıyorum thumbsup

Yöneten arkadaşlarımızın sayısı az. Ve birden çok yorum birden çok forum ve üyeyi takip ediyorlar.
Onların işi de kolay değil.

Sizlerin de hassasiyetinin farkındayım. Özellikle Karsız geçen günler sonrasında beliren bir umut ışığı öncesinde Smile

Yine de sakinliğimizi koruyalım. thumbsup

Serkan hocam ECMF çiktisina göre ISTANBUL İçin Tahminletlrinizi bekliyoruz

(Son Düzenleme: 02-03-2023, 09:48 PM, Düzenleyen: AZOR.)

Bu sistemin eni fırtınasıdır saatte hizı 100 km 121 km gösteren modeller var
resim

Iyi aksamlar . Pazar gunu akşam ucagim var merfizona gideceğim, oradan çocukları alip aracla istanbula döneceğim, 10 saatlik bir yolculuk. Uçakla ilgili yada araçla dönüşte bir problem yaşayabilir miyiz serkan hocam.

Konuyu Okuyanlar:
efe90, Əspəranza34, 87 Ziyaretçi