Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Sistem Hoş gelsin, safa gelsin.

İstanbul'umuzun üzerinde yeri varWink

Serkan bey 50 -60 cm kar miktarı kıyı bölgeleri için geçerlidir umarım kar altında kalalım artık daha önceki tahminlerinizden bunu anladım ben metreleri hazırladım
  Beğenenler:
  • angelusoO, AZOR, Enginist, SinemSahin, snowserkan, yarim

(Soğuk)Oklüzyon cephe Yağış bırakmaya hazırlanıyor. Bir ihtimal ilk girişinde Kar ve Karla karışık yağış bırakabilir.

resim

Herkes yola gelmeye başladı...

resim

resim

Gelecek olan sistemde hangi bölgeler en çok yağışı alır? KAR hangi alanlarda daha çok birikim yapar?

Tüm bu sorulara en iyi en doğru cevabı verebilmek için bugünkü güncellemeleri de görmemiz gerekiyor.

Detaylı bölge bölge, İl il yazacağım. Takipte kalın.. thumbsup

serkan beyin dediği gibi kartalda dolu seklınde yağıyor
  Beğenenler:
  • Ftherdem

(Son Düzenleme: 01-31-2023, 12:09 PM, Düzenleyen: AZOR.)

GFS KAR TAHMİNİ 384 SAAT

resim

ECMF KAR TAHMİNİ 240 SAAT
resim

(01-31-2023, 11:35 AM)@snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: resim

Gelecek olan sistemde hangi bölgeler en çok yağışı alır? KAR hangi alanlarda daha çok birikim yapar?

Tüm bu sorulara en iyi en doğru cevabı verebilmek için bugünkü güncellemeleri de görmemiz gerekiyor.

Detaylı bölge bölge, İl il yazacağım. Takipte kalın.. thumbsup

Emir ve görüşlerinize hazırız komutanım  ates
                             Sonsuza DEK
  Beğenenler:
  • AZOR, Nuray, SinemSahin

resim[/url]

@snowserkan bey mgm guncelleme yapti bu aksam saat 20.00 den sonraya gebzeye kar varmis pazar gunude gunduz 2 karli demis pazar gununden itibaren 0 dereceleri zor goruruz eksilerde olacak demistiniz sanirim o dediginiz sistem geliyor bu aksam mgm nin kar vermesi olurmu olacakmi olursa aksama showwww basliyorrrrrrrr
  Beğenenler:
  • Nuray, SinemSahin

(Son Düzenleme: 01-31-2023, 01:55 PM, Düzenleyen: Raulde.)

MGM maalesef KKY de takıldı kaldı kar ikonu koyamıyor istanbul için

serkan hocam burada değişik bir konuya değinmek istiyorum burada bir çok tahminci arkadaşımız geçen sene ki 24 ocak sistemi ile alakalı çok iyi ve yerinde tahminler olmuştu hatta siz yanlış hatırlamıyorsam bu sistemi bizlere 10 gün önceden haber vermiştiniz ve yaklaşan zaman dilimlerinde ne kadar etkili olabileceğini gerek siz gerek tahminci arkadaşlar anlatmışlardı ve sonuç olarak uyarılar dikkate alınmadı ve 24 ocak istnabul için karyağışından çok bir EZİYETE dönüştü artık günah almak istemiyorum kasıtlı veye kasıtsız insanlar ciddi anlamda uyarılmadı ve bu sistemde bağıra bağıra geldi sonu maalesef istanbul için eziyete dönüştü ve suçlu olan İstanbulun yerel yönetimi oldu 24 ocak 2022 tarihini Bahçeşehirde ve yolda yaşamış birisi olarak şunu söyleyeyim o gün hiç bir araç trafikte o kadar araç varken yol açamazdı burası net bu bağlamda şunu söylemek istiyorum yada sormak istiyorum yakın zamanda aynı durumla karşı karşıya kalabilirmiyiz yine MGM sadece KKY ikonları koyuyor ?????????????

Konuyu Okuyanlar:
39 Ziyaretçi