Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(Son Düzenleme: 01-30-2023, 09:48 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Böyle bir diyagram kac defa görülür acep? Sorarım size..Bu diyagram ateş etmiyor, resmen bombardıman yapiyor..KAR, KIŞ, KIYAMET pek yakında sinemalarda..SİBİRYA BULDOZERİ YOLDA... eye  Big Grin  Smile   thumbsup 
resim

(Son Düzenleme: 01-30-2023, 10:03 PM, Düzenleyen: AZOR.)

Hafta sonu kabusundan sonra valla hayaller alemindeyim ıcon,gem,gfs,den sonra ecmfde süper geldi ender gelişmelerden biri  oldu Trakya sistemi çıktı tabi Marmara da faydalanır sonuçta takla atacak bu sinoptikde
resimresim

Şubat 15 te bu görseldeki Sibirya Canavarını bekliyorum..Asıl heyecanla peşinde olduğum sistem bu işte..Bu sistem sezona damgasını vuracak ve hafızalardan kolay silinmeyecek şeyler yaşatacak cinsden..Eğer bir terslik olmayıpda göründüğü şekilde gelirse neler yaşanabileceğini hayal bile etmeyin derim..  thumbsup 
resim

Serkanım inan ki fakültede dersler hocalar ve öğrencilerle uğraşmaktan bıktım inan bana şuraya iki satır yazana kadar canım çıkıyor sürekli meşguliyet ana bilim dalı başkanı olduğum için öğrencisi hocası hepsi ayrı sıkıntı tahmine fırsatım olmuyor o yüzden bu işlere ara verdim kendi yağımla kavruluyorum buraya bakıyorum diğer sitelere bakıyorum vs vs işte böyle geçip gidiyor zaman yoksa bombalıcam da bakalım ne zaman sen tahmini patlat bakalım evlat.

(Son Düzenleme: 01-30-2023, 10:25 PM, Düzenleyen: REALSHADOW.)

(01-30-2023, 09:51 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hafta sonu kabusundan sonra valla hayaller alemindeyim ıcon,gem,gfs,den sonra ecmfde süper geldi ender gelişmelerden biri  oldu Trakya sistemi çıktı tabi Marmara da faydalanır sonuçta takla atacak bu sinoptikde
resimresim

Bu hafta sonu çıktılarında ya tamamen uç denemeler ya da çömez işi saçma çıktılar geliyor. Ben alıştım artık . Özellikle pazar günlerini sanırım oraları temizleyen arkadaş ya da yoldan geçip de çağırdıkları gel biraz saçmala bakalım ne kadar saçmalayabiliyorsun görelim dedikleri biri yapıyor tahminleri. kiskis gülmek

Serkan hocam göremediğiniz şeyler var dediğiniz zamanı gelince söyleyeceğim dediğiniz şeyler neler ne zaman açıklayacaksınız?
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL, Nil.Trabzon, SinemSahin, snowserkan

(Son Düzenleme: 01-30-2023, 11:34 PM, Düzenleyen: snowsnow.)

19 güncellemesi yine toparlamış görüntüyü 5 şubat sonrası yine şenlik . Serkan abi sanırım çarşamba ya da perşembe günü detaylı açıklamalar yaparsın diye düşünüyorum . Smile Beklemedeyiz.

Birde bilmediğim için soruyorum rusya tarafından iniyor ama sibirya özellikleri taşıyor mu ?. Pazar günü derbi iptal olacak gibi görüntü var şu anki görüntüde

Şu veriden sonra klasik soruyu sormalıyım tüm gençlerden önce pazartesi okullar tatil olurmu ? Hadi gençler aksiyon alayım...kiskis gülmek

resim

Şimdi kendime ceza aldıracam kaşınıyorum Big Grin
Serkan bey akşam biz amatörlere laf soktu ya  ates
Aylardır veri paylaşıp yorumlayıp bazı tarihlere işaret ediyoruz Allah'a şükür de tahminlerimiz %50.1 oranda tutuyor banana
Son 50 sayfadır paylaştığım verilere ek olarak final demiyimde daha ne istiyorsunuz diyebilirim  Shok

Zonal rüzgar verilerinde tekrar zayıflama gözüküyor Şubat ortası tabiki tek başına bir şey ifade etmez ama önemli bir faktördür bakalım martın ilk günlerine kadar bizim enlemlere soğukları hapsedebilecekmiyiz
resimresim

Bakya gene yeni veriler elime geçti birde en önemlilerinden ecmf uzun yıllar ortalamasına göre donacağız
Şubat 20 kadar 2 MT sıcaklıkları ates
resimresim

Konuyu Okuyanlar:
ARZU, Özgür, 497 Ziyaretçi