Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

İstanbul bu gece görecek Kar tanelerini. Sadece görecek ama o kadar.

Bir çok yerden haber gelecek bu foruma..

SErkan patlat artık ya bombayı bir de özel mesaj attım lütfen cevap ver görmezden gelme yahu kankam.
  Beğenenler:
  • Enginist, Ftherdem, SinemSahin

(Son Düzenleme: 01-29-2023, 03:45 PM, Düzenleyen: Hasan_iSTANBUL.)

Arkadaşlar görüyorumki bir çok kişi sıcak havaların etkisinde çıkamamış Foruma mesaj yazan sayısı çok az bunu arttırmak için Kartepe turumu yapalım ne istiyorsunuz Smile thumbsup

(01-29-2023, 03:26 PM)TaяaTυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: SErkan patlat artık ya bombayı bir de özel mesaj attım lütfen cevap ver görmezden gelme yahu kankam.

Eğer o bombanın patlaması gerekiyorsa mutlaka patlar patlar da en can alıcı yerde patlaması lazım ki bir işe yarasın 

Yahu telefon veriyorsun ara beni diyorsun.

sen ver ben arayayım serkannnnncım
  Beğenenler:
  • Ftherdem, SinemSahin

(Son Düzenleme: 01-29-2023, 04:02 PM, Düzenleyen: Hasan_iSTANBUL.)

(01-26-2023, 07:35 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gfs güncellemesi devam ederken gem modeli işini çoktan bitirdi soğuklar tam tepemizderesim

(01-29-2023, 03:44 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-29-2023, 03:26 PM)TaяaTυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: SErkan patlat artık ya bombayı bir de özel mesaj attım lütfen cevap ver görmezden gelme yahu kankam.

Eğer o bombanın patlaması gerekiyorsa mutlaka patlar patlar da en can alıcı yerde patlaması lazım ki bir işe yarasın 

Yahu telefon veriyorsun ara beni diyorsun.
@snowserkan abi sen ver telefonu Ahmet abi arasın Smile seni çok merak ediyoruz abi. @Hasan_iSTANBUL abi sende hoşgeldin tekrardan uzun zaman oldu senin yorumlarını görmeyeli.
Hasan_iSTANBUL yazdı (01-29-2023, 04:02 PM)
Teşekkür ederim kardeşim hoş buldum eksik olma inşaAllah
                             Sonsuza DEK

(01-29-2023, 03:49 PM)Ftherdem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @snowserkan abi sen ver telefonu Ahmet abi arasın Smile seni çok merak ediyoruz abi. @Hasan_iSTANBUL abi sende hoşgeldin tekrardan uzun zaman oldu senin yorumlarını görmeyeli.

Yahu neyi mi merak ediyorsunuz. Smile

Alın size snowserkan abiniz.

Daha önce de paylaştım görmeyenler olmuştur mutlaka..

Bir daha paylaşayım o halde.

resim

fotoyu değil seni görmemiz lazım purocu serku bey ara beni telden görüşelim senlen.
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın, mirhan, SinemSahin

(01-29-2023, 04:58 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: fotoyu değil seni görmemiz lazım purocu serku bey ara beni telden görüşelim senlen.

O fotoda ne görüyorsan aynısı işte. Hatta daha da yakışıklısı orda biraz pert çıkmışım.. Smile

@snowserkan abi Allah izin verirse bu Ramazan'da bı iftar programı yaparsak sizide bekliyoruz bu sefer.kübadan gelen 1 adet puro var bende.o güne kadar sizin için sakliycam.
                             Sonsuza DEK

Konuyu Okuyanlar:
Barbegazi, Əspəranza34, hacimuratt, mehmet karsever, Poyrazkarayel, sirgalton, 57 Ziyaretçi