(01-27-2023, 11:27 PM)SinemSahin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese selamlar, yoğunlukdan bu sene çok aktif olamadım dolayısı ile sanırım bu sene ilk mesajım.
Öncelikle klasik her yılki ritüelmi tekrarlamak istiyorum;
Arkadaşlar artan yemeklerimizi bayat ekmeklerimizi lütfen kapımızın önüne, karşı kaldırıma, arka sokağa vs artık neresi müsait ise koyalım.
Başkası koyar bakar yapar demeyin, çok zor değil çöp atarken çöpün kenarına ayrı bir yere bir kap mama ya da artan yemek koymak.
Herkesin bu konuda hassas davranacağına inancım tam, herkese teşekkürler
@snowserkan yazamamıştım, size de çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın. Yorumlarınız harika 
@KardanadamEmin selamlar sessiz sedasız takipteyim ve buralardayım. Sevgilerle 
@AZOR sana da selamlar her sabah girdiğimde senin ve Emin beyin yeni mesajlarını okumak gayet hoş. Devam 
@realshadow sana da selamlar, foruma getirdiğin düzen taktire şayan, gerek tahmicileri koruma altına alışın gerek saçmalayanları ekarte edişin.
Çizgin çok güzel
Bünyamin konusunda çok çok haklısın. 20 milyon (+-)'luk bir şehre hitap ettiğinden o da ne kar var diyebiliyor ne de yok,
infial yaratmamak adına 3 maymunu oynuyor, sonuçta bizim tahmincilerimiz gibi gönülden değil para için yapıyor bu işi ve kendi gibilerle birlikte çıkarlarını korumak adına bu tarz söylemlerde bulunuyor.
Amacım kesinlikle Bünyamini savunmak değil, hiç onu dinleyip kafa bulandırmayın @snowserkan , @KardanadamEmin ve @AZOR 'u takip edin yeter bize.
İstanbul kar tahmin sayfasının güzel kar resimleri ile dolması dileğiyle herkese selamlar sevgiler 
Değerli görüş ve düşüncelerin için çok teşekkürler, Sinem...Emeğine ve yüreğine sağlık..
Sinem hoca unutmuş тaяaηтυℓa örümceğini. Bu arada 4 7 şubat arası kar fırtınası vorteks ihtimali de güçlü gözükmekte. Karayelle soğuma güçlü kar da bol keseden bu tabii ilk sistem olacak ardından bakalım nele göreceğiz. Blokaj var onu da ekleyeyim.
Ay başından itibaren sobalı evlerde şu görüntülere rastlanabilir
Beğenenler:
• adakar, Alinuri5, AZOR, Burak1980, Enginist, Eray, KardanadamEmin, Mturi, Mustafa Torun 0834, Nil.Trabzon, REALSHADOW, SinemSahin, Snowsedat
PATRON ÇILDIRDI !!!!!!!..( Diyagram diyecektim..  ) 500 hpa uçtu gitti..Yağışlarda, soğumalarda ona keza...  KAR FIRTINASI- TİPİ - BORA....Ne ararsanız, yoldaa..SİBİRYA CANAVARI geleeooo...
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Captmehmet, Cengizhan, Çilingozlu, Enginist, Erol Bıldırcın, gunay75, kral, mehmet karsever, mirhan, Mturi, Nil.Trabzon, REALSHADOW, Serkofb, SinemSahin, Snowsedat, yarim
(01-27-2023, 11:27 PM)SinemSahin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese selamlar, yoğunlukdan bu sene çok aktif olamadım dolayısı ile sanırım bu sene ilk mesajım.
Öncelikle klasik her yılki ritüelmi tekrarlamak istiyorum;
Arkadaşlar artan yemeklerimizi bayat ekmeklerimizi lütfen kapımızın önüne, karşı kaldırıma, arka sokağa vs artık neresi müsait ise koyalım.
Başkası koyar bakar yapar demeyin, çok zor değil çöp atarken çöpün kenarına ayrı bir yere bir kap mama ya da artan yemek koymak.
Herkesin bu konuda hassas davranacağına inancım tam, herkese teşekkürler
@snowserkan yazamamıştım, size de çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın. Yorumlarınız harika 
@KardanadamEmin selamlar sessiz sedasız takipteyim ve buralardayım. Sevgilerle 
@AZOR sana da selamlar her sabah girdiğimde senin ve Emin beyin yeni mesajlarını okumak gayet hoş. Devam 
@realshadow sana da selamlar, foruma getirdiğin düzen taktire şayan, gerek tahmicileri koruma altına alışın gerek saçmalayanları ekarte edişin.
Çizgin çok güzel
Bünyamin konusunda çok çok haklısın. 20 milyon (+-)'luk bir şehre hitap ettiğinden o da ne kar var diyebiliyor ne de yok,
infial yaratmamak adına 3 maymunu oynuyor, sonuçta bizim tahmincilerimiz gibi gönülden değil para için yapıyor bu işi ve kendi gibilerle birlikte çıkarlarını korumak adına bu tarz söylemlerde bulunuyor.
Amacım kesinlikle Bünyamini savunmak değil, hiç onu dinleyip kafa bulandırmayın @snowserkan , @KardanadamEmin ve @AZOR 'u takip edin yeter bize.
İstanbul kar tahmin sayfasının güzel kar resimleri ile dolması dileğiyle herkese selamlar sevgiler 
Bacım bu güzel satırların için kucak dolusu teşekkürler. Ben ve DOSTLARIMIZIN temel amacı burasının hak ettiği değeri, hak ettiği çizgiyi korumak. Herkesin bildiği gibi meyve veren ağaç taşlanır. Benim naçizane çabam biraz buna engel olmak biraz da (arada da olsa) yükselen tansiyonu düşürmek konusunda elimden geleni yapmak. Bu AİLEYE minicik bir katkım oluyorsa ne mutlu bana .Net olarak söyleyebilirim ki hepinizi çok seviyorum !
Desenize sömestr tatili uzayacak
Beğenenler:
• AZOR, Burak1980, Erol Bıldırcın, KardanadamEmin, mehmet karsever, mirhan, Mturi, Nil.Trabzon, REALSHADOW, SinemSahin, Snowsedat, yarim
Yeni Şubat verileri geldii
YÜKLENİYOR.............
Yarın inşallah
Beğenenler:
• Ashkar, Burak1980, Enginist, Eray, kral, mehmet karsever, mirhan, Nil.Trabzon, REALSHADOW, SinemSahin, Snowsedat
Abi Allah nazardan saklasın bitmiyor .... Ayın 10 u geldi halen devam ediyor .Maşallah akıyor nehir gibi  ))))
Beğenenler:
• AZOR, Burak1980, Enginist, Eray, KardanadamEmin, mehmet karsever, Nil.Trabzon, Samet1903, scream, SinemSahin, Snowsedat
01-28-2023, 02:22 AM
(Son Düzenleme: 01-28-2023, 02:41 AM, Düzenleyen: AZOR.)
Gfs gece güncellemesi Marmara adına metreye yaklaşan yağışlarla bitti ama bazı noktalarda hayal bir sistem bu şekilde geleceğini sanmam  
-38
Beğenenler:
• adakar, Barbegazi, Burak1980, Cengizhan, Enginist, Eray, kral, mehmet karsever, mirhan, Mturi, Mustafa Torun 0834, Samet1903, scream, Serkofb, SinemSahin, Snowsedat, Ümittt
Beğenenler:
• adakar, Barbegazi, bokers36, Burak1980, Captmehmet, Cengizhan, Çilingozlu, Enginist, Eray, Erol Bıldırcın, Kartutgun, kral, milharin, Mturi, Mustafa Torun 0834, Nil.Trabzon, Samet1903, Serkofb, SinemSahin, Snowsedat, themuslim
|