Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(01-27-2023, 11:27 PM)SinemSahin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese selamlar, yoğunlukdan bu sene çok aktif olamadım dolayısı ile sanırım bu sene ilk mesajım.

Öncelikle klasik her yılki ritüelmi tekrarlamak istiyorum;

Arkadaşlar artan yemeklerimizi bayat ekmeklerimizi lütfen kapımızın önüne, karşı kaldırıma, arka sokağa vs artık neresi müsait ise koyalım.
Başkası koyar bakar yapar demeyin, çok zor değil çöp atarken çöpün kenarına ayrı bir yere bir kap mama ya da artan yemek koymak.
Herkesin bu konuda hassas davranacağına inancım tam, herkese teşekkürler   Tongue

@snowserkan yazamamıştım, size de çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın. Yorumlarınız harika  thumbsup
@KardanadamEmin selamlar sessiz sedasız takipteyim ve buralardayım. Sevgilerle  Bye
@AZOR sana da selamlar her sabah girdiğimde senin ve Emin beyin yeni mesajlarını okumak gayet hoş. Devam  Clap

@realshadow sana da selamlar, foruma getirdiğin düzen taktire şayan, gerek tahmicileri koruma altına alışın gerek saçmalayanları ekarte edişin.
Çizgin çok güzel Clap 

Bünyamin konusunda çok çok haklısın. 20 milyon (+-)'luk bir şehre hitap ettiğinden o da ne kar var diyebiliyor ne de yok,
infial yaratmamak adına 3 maymunu oynuyor, sonuçta bizim tahmincilerimiz gibi gönülden değil para için yapıyor bu işi ve kendi gibilerle birlikte çıkarlarını korumak adına bu tarz söylemlerde bulunuyor.

Amacım kesinlikle Bünyamini savunmak değil, hiç onu dinleyip kafa bulandırmayın @snowserkan , @KardanadamEmin ve @AZOR 'u takip edin yeter bize.

İstanbul kar tahmin sayfasının güzel kar resimleri ile dolması dileğiyle herkese selamlar sevgiler   Bye

Değerli görüş ve düşüncelerin için çok teşekkürler, Sinem...Emeğine ve yüreğine sağlık..

Sinem hoca unutmuş тaяaηтυℓa örümceğini. Bu arada 4 7 şubat arası kar fırtınası vorteks ihtimali de güçlü gözükmekte. Karayelle soğuma güçlü kar da bol keseden bu tabii ilk sistem olacak ardından bakalım nele göreceğiz. Blokaj var onu da ekleyeyim.

Ay başından itibaren sobalı evlerde şu görüntülere rastlanabilir Smile

resim

PATRON  ÇILDIRDI !!!!!!!..( Diyagram diyecektim.. eye  Big Grin )  500 hpa uçtu gitti..Yağışlarda, soğumalarda ona keza... Smile  thumbsup KAR FIRTINASI- TİPİ - BORA....Ne ararsanız, yoldaa..SİBİRYA CANAVARI geleeooo... thumbsup 
resim

resim

(01-27-2023, 11:27 PM)SinemSahin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese selamlar, yoğunlukdan bu sene çok aktif olamadım dolayısı ile sanırım bu sene ilk mesajım.

Öncelikle klasik her yılki ritüelmi tekrarlamak istiyorum;

Arkadaşlar artan yemeklerimizi bayat ekmeklerimizi lütfen kapımızın önüne, karşı kaldırıma, arka sokağa vs artık neresi müsait ise koyalım.
Başkası koyar bakar yapar demeyin, çok zor değil çöp atarken çöpün kenarına ayrı bir yere bir kap mama ya da artan yemek koymak.
Herkesin bu konuda hassas davranacağına inancım tam, herkese teşekkürler   Tongue

@snowserkan yazamamıştım, size de çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın. Yorumlarınız harika  thumbsup
@KardanadamEmin selamlar sessiz sedasız takipteyim ve buralardayım. Sevgilerle  Bye
@AZOR sana da selamlar her sabah girdiğimde senin ve Emin beyin yeni mesajlarını okumak gayet hoş. Devam  Clap

@realshadow sana da selamlar, foruma getirdiğin düzen taktire şayan, gerek tahmicileri koruma altına alışın gerek saçmalayanları ekarte edişin.
Çizgin çok güzel Clap 

Bünyamin konusunda çok çok haklısın. 20 milyon (+-)'luk bir şehre hitap ettiğinden o da ne kar var diyebiliyor ne de yok,
infial yaratmamak adına 3 maymunu oynuyor, sonuçta bizim tahmincilerimiz gibi gönülden değil para için yapıyor bu işi ve kendi gibilerle birlikte çıkarlarını korumak adına bu tarz söylemlerde bulunuyor.

Amacım kesinlikle Bünyamini savunmak değil, hiç onu dinleyip kafa bulandırmayın @snowserkan , @KardanadamEmin ve @AZOR 'u takip edin yeter bize.

İstanbul kar tahmin sayfasının güzel kar resimleri ile dolması dileğiyle herkese selamlar sevgiler   Bye

Bacım bu güzel satırların için kucak dolusu teşekkürler. Ben ve DOSTLARIMIZIN temel amacı burasının hak ettiği değeri, hak ettiği çizgiyi korumak. Herkesin bildiği gibi meyve veren ağaç taşlanır. Benim naçizane çabam biraz buna engel olmak biraz da (arada da olsa) yükselen tansiyonu düşürmek konusunda elimden geleni yapmak. Bu AİLEYE minicik bir katkım oluyorsa ne mutlu bana .Net olarak söyleyebilirim ki hepinizi çok seviyorum !

Desenize sömestr tatili uzayacakSmile

Yeni Şubat verileri geldii  thumbsup
YÜKLENİYOR.............
Yarın inşallah

Abi Allah nazardan saklasın bitmiyor .... Ayın 10 u geldi halen devam ediyor .Maşallah akıyor nehir gibi kiskis gülmek))))

(Son Düzenleme: 01-28-2023, 02:41 AM, Düzenleyen: AZOR.)

Gfs gece güncellemesi Marmara adına metreye yaklaşan yağışlarla bitti ama bazı noktalarda hayal bir sistem bu şekilde geleceğini sanmamresimresim
-38
resim

Selamün Aleykum, hayırlı sabahlar, hayırlı haftasonlarınız olsun..Evet arkadaşlar, herşey yolunda, gerisayım sürüyor..Artık pencere camlarınızı temizlemeyi ve net görüş sağlaması için parlatma operasyonlarına başlayın..Sokak Direk lambaları sönükse gerekli yerlere bildirinki akşamları gökden süzülerek inecek beyaz gelinleri zevkle, heyecanla, sahlep ve çay, kahve eşliğinde seyretmeye hazırlanın..Uzun ve KAR lı bir dönem bizleri bekliyor..Kaybettiklerimizi geri alma moduna girdik..Bakın sistem vermemek için bizle yaklaşık 2 aydır cebelleşen GFS bile artık karşısındaki mücadelemiz sonunda tuşa gelip, pes etmiştir..Hayırlı Olsun.. Smile  thumbsup 
resim

resim

resim

resim

resim

Konuyu Okuyanlar:
3uZgibi, Əspəranza34, Poyrazkarayel, sirgalton, 49 Ziyaretçi