| |
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, Burak1980, Captmehmet, Çilingozlu, Eray, Erol Bıldırcın, kral, Mturi, REALSHADOW, Samet1903, Serkofb, SinemSahin, Snowsedat
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Captmehmet, Çilingozlu, Eray, kral, Mturi, Serkofb, SinemSahin, Snowsedat
Emin ağbim biz neler konuşuyoruz Benjamin İstanbul a kar sevmez şimdi internet te yayında 5 6 Şubat dahil İstanbul'da oda Anadolu yakasında 1 kaç saat lık havada diyor sonra sı sıcak lık 10 derecelerde bu Benjamin hangi uygulama kullanıyor acaba merak ettim gfs ecws olmadığı belli
(01-27-2023, 10:21 PM)Erol Bıldırcın Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin ağbim biz neler konuşuyoruz Benjamin İstanbul a kar sevmez şimdi internet te yayında 5 6 Şubat dahil İstanbul'da oda Anadolu yakasında 1 kaç saat lık havada diyor sonra sı sıcak lık 10 derecelerde bu Benjamin hangi uygulama kullanıyor acaba merak ettim gfs ecws olmadığı belli Ona olan inancımı şu basit cümle ile anlatayım sanırım bir çoğunuz anlarsınız. Bir çok politikacı ne kadar doğru söylüyorsa Benjamin 'de bana göre o kadar doğru söylüyor... Onun tahminleri çalışmayan saat gibi. Çalışmayan saatte günde 2 defa doğru zamanı gösterir. Benjamin de kırk yılda bir tutturuyor işte.
Madem yine konu açıldı:
Atkılı kerem efendi vortex gücünü atom bombasıyla ölçmüş.Daha önceden atom bombası attığı için gücünü biliyor.Önceki sistemlerde 3 atom boması gücündeyken vortex şimdi 5 gücünde olacakmış. Beyfendinin elinde atom bombası ölçer var anında ölçüyor.Buna rağbet eden ulusal internet medyasıda aynı cahillikle servis ediyor haberi.... Bunlara ve saz arkadaşlarına anca ATOM POMPASI demek geliyor içimden... Allah bizi tüm cahilllerden korusun...
Beğenenler:
• Burak1980, Captmehmet,
Benjamin denince hep aklıma 2017 yılbaşı sistemi geliyor..Kıyıdan, köşeden sıyırır geçer İstanbul'u demişti, bizlerde Sibirya Canavarı geliyor diye yazıp duruyorduk..Sibirya canavarı gelmisti ve kendisini uzun süre görememiştik..
Beğenenler:
• AZOR, Burak1980, Captmehmet, Çilingozlu, Dervis,
Herkese selamlar, yoğunlukdan bu sene çok aktif olamadım dolayısı ile sanırım bu sene ilk mesajım.
Öncelikle klasik her yılki ritüelmi tekrarlamak istiyorum; Arkadaşlar artan yemeklerimizi bayat ekmeklerimizi lütfen kapımızın önüne, karşı kaldırıma, arka sokağa vs artık neresi müsait ise koyalım. Başkası koyar bakar yapar demeyin, çok zor değil çöp atarken çöpün kenarına ayrı bir yere bir kap mama ya da artan yemek koymak. Herkesin bu konuda hassas davranacağına inancım tam, herkese teşekkürler @snowserkan yazamamıştım, size de çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın. Yorumlarınız harika @KardanadamEmin selamlar sessiz sedasız takipteyim ve buralardayım. Sevgilerle ![]() @AZOR sana da selamlar her sabah girdiğimde senin ve Emin beyin yeni mesajlarını okumak gayet hoş. Devam ![]() @realshadow sana da selamlar, foruma getirdiğin düzen taktire şayan, gerek tahmicileri koruma altına alışın gerek saçmalayanları ekarte edişin. Çizgin çok güzel Bünyamin konusunda çok çok haklısın. 20 milyon (+-)'luk bir şehre hitap ettiğinden o da ne kar var diyebiliyor ne de yok, infial yaratmamak adına 3 maymunu oynuyor, sonuçta bizim tahmincilerimiz gibi gönülden değil para için yapıyor bu işi ve kendi gibilerle birlikte çıkarlarını korumak adına bu tarz söylemlerde bulunuyor. Amacım kesinlikle Bünyamini savunmak değil, hiç onu dinleyip kafa bulandırmayın @snowserkan , @KardanadamEmin ve @AZOR 'u takip edin yeter bize. İstanbul kar tahmin sayfasının güzel kar resimleri ile dolması dileğiyle herkese selamlar sevgiler
Beğenenler:
• Alinuri5, AZOR, Barbegazi, Burak1980, burakrpc,
Pazar gecesi geç saatlerde bir ihtimal de sabah ilk saatlerde İstanbul olarak ilk kar tanelerini göreceğiz inşallah.
Bir beyazlık beklemesem de 2023 yılının ilk kar tanelerini il genelinde görmekte önemli.
Beğenenler:
• adakar, aligungen, Alinuri5, Alp 1903, AZOR, Burak1980, Captmehmet, Çilingozlu,
Ecmf diyagramı herkesi susturacak cinsden -7 karayel ikilisi Marmara şov
Beğenenler:
• adakar, Barbegazi, Burak1980,
(01-27-2023, 11:27 PM)SinemSahin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese selamlar, yoğunlukdan bu sene çok aktif olamadım dolayısı ile sanırım bu sene ilk mesajım. Merhaba kardeşim. Teşekkür ederim.
Beğenenler:
• Erol Bıldırcın, KardanadamEmin, mehmet karsever, mirhan, Mustafa Torun 0834, Nil.Trabzon, SinemSahin, Snowsedat |
| Konuyu Okuyanlar: |
| Əspəranza34, 83 Ziyaretçi |