Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

CFS bir kaç güncellemedrn beri bu sonuçları veriyor 
resimresim

Ecmf 10 günlük periyotda total kar birikimi.Durum hic ic acici degil.
resim

Bu seneden çok umudum kalmadı sürekli öteleniyor sistemler var bir şansızlık kar görmeyi geçtim yağmur bile yok.Bahar tadında bir kış geçiyor özellikle de istanbul’da.Kışın bu sıcaklılar gelecek adına çok kaygı verici inşallah herşey olumlu değişir.
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın, snowserkan, snowsnow, Ümittt

Biraz sabır şuan pasif kalan azor 20-25 ocaktan itibaren uyanıyor arkasından stratosfer rüzgarlarıda dip yapıyor sonrası seyreyle gümbürtüyü
resim

(01-09-2023, 11:16 PM)Trakia Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu seneden çok umudum kalmadı sürekli öteleniyor sistemler var bir şansızlık kar görmeyi geçtim yağmur bile yok.Bahar tadında bir kış geçiyor özellikle de istanbul’da.Kışın bu sıcaklılar gelecek adına çok kaygı verici inşallah herşey olumlu değişir.

Tüm veriler az daha sabredin diyor... Evet hiç birimiz durumdan memnun değiliz ama şuna emin olun doğada bir etki-tepki prensibi vardır. Bunca sıcak günün arkasından gelecekler aslına bakarsanız beni çok korkutuyor... Çok ama çok sağlam bir kış yaşatacak bize ocak sonu ve şubat...Net olan bir şey var ki ortalama 30-40 günlük bir kayma var mevsimlerde son birkaç senedir. Kral olacak şubat ..Az sabır arkadaşlar !

(Son Düzenleme: 01-10-2023, 02:01 AM, Düzenleyen: snowserkan.)

(01-09-2023, 09:14 PM)Özgür Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @snowserkan bey bu modeller diyağramlar endeksleri vs bitkisel hayatta girmiş resmen.Sunlara ne zaman şok verceksiniz ? artık hayat belirtileri göstermeleri gerekir.Yokasa millet şoka girecek Smile

10 - 12 gün daha zamanımız var.

Endeksler modeller hafta sonuna doğru Adrenalini salgılar heyecanı ve coşkuyu vermeye başlarlar.

serkan hocam çok acı ki ocak ayını da boş geçirdik neredeyse Sad
  Beğenenler:
  • snowserkan, Ümittt

İster istemez modeller aleyhimize olduğu için bu yorumlara da yansıyor. Doğal karşılamak gerek modeller lehimize dönerse bu yorumlar da değişecek. Hayırlı sabahlar
  Beğenenler:
  • snowserkan, Ümittt

(Son Düzenleme: 01-10-2023, 08:55 AM, Düzenleyen: snowserkan.)

(01-10-2023, 07:30 AM)Raulde Adlı Kullanıcıdan Alıntı: serkan hocam çok acı ki ocak ayını da boş geçirdik neredeyse Sad

Maalesef.
''Vermeyince Mabud neylesin Mahmut''

Efsane Şubat kampanyasını kaçırmayacağız thumbsup

(01-10-2023, 08:30 AM)snowsnow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İster istemez modeller aleyhimize olduğu için bu yorumlara da yansıyor.  Doğal karşılamak gerek  modeller lehimize dönerse bu yorumlar da değişecek.  Hayırlı sabahlar

İnşallah,
Evelallah
Hayırlı sabahlar...

En büyük sorunumuz sonbahardan beri yağış, artık yağmuru bile arar olmamız üzücü, ülkemizde 40 gün üzeridir damla yağmur düşmeyen yeler var düşen bazı yelerde 1-5 mm arası. Kar artık biz karseverler için değil doğa toprak ve barajlar işçinde zaruri oldu. Ocak şuanki tabloda benzer kapancacak 1-2 dalgalanma olsada kuvvetli bir salınım gözükmüyor. 30 ocak ve sonrasını bekleyeceğiz, bu sürede ne yağış alırsak kardır. Yarın batıdan yağmur gelecek gözler radarda olsun
  Beğenenler:
  • volkan34tr

Konuyu Okuyanlar:
3uZgibi, Əspəranza34, Poyrazkarayel, 59 Ziyaretçi