Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Sohbet - Muhabbet....

SNOW bir aşıktır, bir sevgidir, bir yaşam tarzıdır. Herkese SNOWSERKAN'lı günler diliyorum...

Kar sevmeyen bir milletin yaşam damarları kopmuş demektir...

resim
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Barbegazi, Burak1980, DeMo, Dursun_ayvz

(03-19-2022, 04:42 PM)Dursun_ayvz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Beni kimse yanlış anlamasın belki mesajım yayınlanmaz bilmiyorum ama ben çok eskilerden beridir bir kişi bilirim tahmin yapan o kişi daha öncede söyledim Ariftarif beydir ben şimdiye kadar nokta tahmin yapan bir onu gördüm burada daha önce dedim o var diye geldim şimdiye kadar yorumunu tahminini göremedim model tahmicisi değildir kendisi her daim bir çok kişinin göremediğiniz söylerdi ancak 3,5 gün geçer ozaman modellerde görürdük kendisi sağdır umarım bir kişi burada hatta bir isimde verdi ama şimdilik o kişi olduğuna yaptığı yorumla beraber emin olamadım bu sene kış bitmiştir artık seneye bakıcaz nolacak diye.

Ariftarif bu forumda hem o adla tahmin yapıyor hemde snowserkan adıyla aramızda bulunuyorr thumbsup
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, DeMo, Dursun_ayvz

Yeni sezon hepimize bol karlı bir kış getirsin. Tekrar bu kış da bir arada olmak güzel. Geçen yıl Mart ayında yaşadıklarımız gerçekten olağanüstü bir durumdu. Normalde Ocak-Şubat ayında 1 defa görsek bize yetecek olan sistemlerden 2 tane arka arkaya geldi. Ocak ayının sonlarına doğru da kar fırtınası yaşadığımız bir sistemimiz vardı. Ben geçen yılın efsaneliğini önümüzdeki senelerde daha iyi kavrayacağız diye düşünüyorum.
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Burak1980

resim

Hiç savaşmadan yok yere şehit olan 60bin vatan evladını anıyorum, mekanları cennet olsun
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Burak1980, mirhan, snowserkan

Cumamız mübarek olsun.
Bol kazançlı bereketli bol karlı günler olur inşallah
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Burak1980, snowserkan

İlginç bir camiada tahminler yürütmeye çalışır olduk...Bugün İstanbul KAR TAHMİNLERİ sayfamızda KAR 'ın yağmayacağı tahminleri yapan arkadaşı tebrik eden ve başarılı bulan ilginç bir yorumu üzülerek okudum..Iyi, güzelde arkadaş burası İstanbul gibi KAR tahminlerinin aslında en zor yapılabildiği bir platformda bu konuda çaba gösteren, gayretler sarfeden insanların harcadıkları eforu takdir edeceklerine, ısrarla sonbahardan beridir KAR ın yağmaması üzerine tahminler yürüten arkadaşların başarısını dile getirmekde nasil bir anlayış? yorumu siz değerli takipçilere bırakıyorum..Burada gerçekden bir başarı aranıyorsa bu zor metropolün ne zaman KAR lı günlere kavuşacağına kafa yoran ve heran, hersaat bunun takibini yapan arkadaşlara bakilması gerekmiyormu? Acaba benmi yanlış düşünüyorum..Buyrun gelinde sizler bu işte bir art niyet aramayin ve buna iyi niyetle yaklaşın..Naçizane görüşlerim için yine bir kez daha diyeceğimki bundan KISSADAN HİSSE çıkarmak sizlere kalıyor..Sevgiler, saygılar.. eye  thumbsup

(12-30-2022, 11:00 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İlginç bir camiada tahminler yürütmeye çalışır olduk...Bugün İstanbul KAR TAHMİNLERİ sayfamızda KAR 'ın yağmayacağı tahminleri yapan arkadaşı tebrik eden ve başarılı bulan ilginç bir yorumu üzülerek okudum..Iyi, güzelde arkadaş burası İstanbul gibi KAR tahminlerinin aslında en zor yapılabildiği bir platformda bu konuda çaba gösteren, gayretler sarfeden insanların harcadıkları eforu takdir edeceklerine, ısrarla sonbahardan beridir KAR ın yağmaması üzerine tahminler yürüten arkadaşların başarısını dile getirmekde nasil bir anlayış? yorumu siz değerli takipçilere bırakıyorum..Burada gerçekden bir başarı aranıyorsa bu zor metropolün ne zaman KAR lı günlere kavuşacağına kafa yoran ve heran, hersaat bunun takibini yapan arkadaşlara bakilması gerekmiyormu? Acaba benmi yanlış düşünüyorum..Buyrun gelinde sizler bu işte bir art niyet aramayin ve buna iyi niyetle yaklaşın..Naçizane görüşlerim için yine bir kez daha diyeceğimki bundan KISSADAN HİSSE çıkarmak sizlere kalıyor..Sevgiler, saygılar.. eye  thumbsup

Emin bey evet ilginc bir camiadayiz her gordugu gfs ciktisini diyagrama basinca alanlarina diger modellere bile bakmadan gozilla sibirya ekspresi yazip burada kar geliyor diye lanse edip sonrasinda tek bir kelime yazmadan kaybolanlardan olmadik. Biz yaz kis burdayiz 4 ay gelip umut dagitip gitmiyoruz. Sizin tahminizden farkli dusunuyorum diye kar tahmini yapmiyor mu oluyoruz komik olmayin ! Tahimin gormek istiyorsaniz kisisel sayfama bakmanizi tavsiye ederim kiskaniyor olabilirsiz yada gercekleri gormek hosunuz gitmiyor olabilir ama gecmiste bu konu yuzunden sizinle sorun yasadik yine yasamayalim benim ve tahminlerim hakkinda yorum yapmayin lutfen!

(Son Düzenleme: 12-31-2022, 09:06 AM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

(12-31-2022, 07:57 AM)Ümit Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(12-30-2022, 11:00 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İlginç bir camiada tahminler yürütmeye çalışır olduk...Bugün İstanbul KAR TAHMİNLERİ sayfamızda KAR 'ın yağmayacağı tahminleri yapan arkadaşı tebrik eden ve başarılı bulan ilginç bir yorumu üzülerek okudum..Iyi, güzelde arkadaş burası İstanbul gibi KAR tahminlerinin aslında en zor yapılabildiği bir platformda bu konuda çaba gösteren, gayretler sarfeden insanların harcadıkları eforu takdir edeceklerine, ısrarla sonbahardan beridir KAR ın yağmaması üzerine tahminler yürüten arkadaşların başarısını dile getirmekde nasil bir anlayış? yorumu siz değerli takipçilere bırakıyorum..Burada gerçekden bir başarı aranıyorsa bu zor metropolün ne zaman KAR lı günlere kavuşacağına kafa yoran ve heran, hersaat bunun takibini yapan arkadaşlara bakilması gerekmiyormu? Acaba benmi yanlış düşünüyorum..Buyrun gelinde sizler bu işte bir art niyet aramayin ve buna iyi niyetle yaklaşın..Naçizane görüşlerim için yine bir kez daha diyeceğimki bundan KISSADAN HİSSE çıkarmak sizlere kalıyor..Sevgiler, saygılar.. eye  thumbsup

Emin bey evet ilginc bir camiadayiz her gordugu gfs ciktisini diyagrama basinca alanlarina diger modellere bile bakmadan gozilla sibirya ekspresi yazip burada kar geliyor diye lanse edip sonrasinda tek bir kelime yazmadan kaybolanlardan olmadik. Biz yaz kis burdayiz 4 ay gelip umut dagitip gitmiyoruz. Sizin tahminizden farkli dusunuyorum diye kar tahmini yapmiyor mu oluyoruz komik olmayin ! Tahimin gormek istiyorsaniz kisisel sayfama bakmanizi tavsiye ederim kiskaniyor olabilirsiz yada gercekleri gormek hosunuz gitmiyor olabilir ama gecmiste bu konu yuzunden sizinle sorun yasadik yine yasamayalim benim ve tahminlerim hakkinda yorum yapmayin lutfen!

Bak kardeşim ortadan kaybolma cümlen hiç hoş olmadı, tam aksine ne zaman güneşli hava olsa genelde ortaya çıkar ve yazarım, kimseden korku ve çekintim olmaz..Sen temkinlilik adıaltında genelde uzun zamanlardır KAR tahmini yapan herkese karşı çıkma gibi siklıkla negatiflik yapan birisin, burada herkes seni iyi biliyor..Benim godzillalarıma, Sibirya ekspresime laf sokmanda senin hezeyanlarindan onuda biliyorum..Kıskançlık olayına gelirsek senin sık sık olumsuz, negatif ve taaki geçenlerde arkadaşlardan biri buraya Uludağ'da Kar yağıyor diye kameralardan görüntü paylaştığında sen o arkadaşa o gördüğünüz sisdir diyecek kadar KAR karşıtı olan biriyken senin neyini kıskanayim, Uludağ gibi soğuk bir dağda KAR yağması oldukça ve son derece normalken senin ona bile karşı çıkman ne bileyim, neyse asıl sen güldürme beni..Bundan sonra benim tahminlerimin üzerine yorumlar yapma, benim zaten senin tahminlerinle hiç işim olmaz..Olumsuz tahminlerini kendi sayfanda yapabildiğin kadar yap ve o tahminlerinide buraya yansitma, görüntüler buraya yakışmıyor..

Emin bey sizinle tartışmaya girmek istemiyorum geçen sene bu yüzden ikimizde banlandik, lütfen bana sataşmayin yorumlarımi beğenmiyorsanız okumazsınız olur biter, teşekkürler

Ümit bey beni bilen bilir, ben kimseye sataşmam ve kendi yorumlarımı yapar çekilirim köşeme..Maalesefki benim yorumlarıma ve KAR sembollerim olan özellikle Sibirya Ekpresime sataşanlar olurki buna sizde dahil oldunuz..Neyse uzatmıyoruz, herkes kendi işine baksın..
  Beğenenler:
  • Oflumevlüttt, snowözgür

Konuyu Okuyanlar:
4 Ziyaretçi