| |
(01-28-2022, 12:13 PM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @KardanadamEmin Abi öncelikle doğum günün kutlu olsun, seni burada sevmeyen yoktur diye tahmin ediyorum evet dün doğum günün dü bir kaç gündür iş hareketliliğinden Pazar günü canlı yayına çıkacağımdan dolayı telaşem olduğumdan doğum gününü unuttum biliyorum buradan yazıyorum özelden yazdım sende yoğunsun herhalde ki cevap yazmamışsın, içindeki çocuk ruhunu biliyorum çabuk parlayan kızan ama koca yüreğinde kin tutmayan birisin onuda çok iyi biliyorum o yüzden doğum günün kutlu olsun tekrardan bizler seni seviyoruz bilmeni isterim abim selam ve saygılarımla. Hımm, peki madem öyle o zaman sana hatır koymuyorum..ALLAH kolaylıklar versin..Yoğunluklarımız hiç bitmiyor..
@KardanadamEmin abi nice yaşların olsun inşallah doğum günün kutlu olsun.
Kar candır, gerisi yalandır.
@KardanadamEmin bey dogumgununuz kutlu olsun sevdiklerinizle birlikte saglikli ve mutlu nice senelere
BOL KARLI BOL SISTEMLI GÜNLERE
Emin abi ;
Doğum günün kutlu olsun . Kar fırtınalı , mutlu , huzurlu yılların olsun .
@KardanadamEmin kış bitmeden yazılarını görmek isterim, 3 ay sezonumuz değerleri tahminlerinden uzak bırakma forumu. Kar gelir gelmez hiç önemli değil önemli olan bu heyecanı paylaşmak.
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Nil.Trabzon, SinemSahin, yarim
Bir kar sevdalısı olarak ülkem adına gelen bu sistem için çok sevinirken bir yanım da malesef hüzünlü arkadaşlar.Soğuk hava ile mücadele eden o kadar çok insan var ki.Kiev'de yaşayan yakınlarımın canlı yayın bağlantıları ile sokakta henüz patlamamış olan misket bombalarını gözlerimle gördüm.Çocuklarını bırakamadıkları için orada kalan ailelerle tanıştım.Şimdi Ankara'da yaşarken çoluk çocuk gelip İstanbulda metroda yaşadığınızı düşünün.O insanların mücadelesini gördüm.Ve sonuç olarak diyorum ki yeryüzünde yaşayan çoğu insan tek bir tanrının varlığına ve birliğine inanmıştır.İnanan tüm insanların adına yüce yaratandan mazlum ve madur olan herkese şu kötü hava şartlarında yardım diliyorum.Sahilde boğulmuş halde bulunan o suriyeli yavrumuz ile şu an o bölgede ölen çocuklar arasında hiçbir fark yok.O yüzden dualarımız bir.Rabbim herkesin yardımcısı olsun.
Beni kimse yanlış anlamasın belki mesajım yayınlanmaz bilmiyorum ama ben çok eskilerden beridir bir kişi bilirim tahmin yapan o kişi daha öncede söyledim Ariftarif beydir ben şimdiye kadar nokta tahmin yapan bir onu gördüm burada daha önce dedim o var diye geldim şimdiye kadar yorumunu tahminini göremedim model tahmicisi değildir kendisi her daim bir çok kişinin göremediğiniz söylerdi ancak 3,5 gün geçer ozaman modellerde görürdük kendisi sağdır umarım bir kişi burada hatta bir isimde verdi ama şimdilik o kişi olduğuna yaptığı yorumla beraber emin olamadım bu sene kış bitmiştir artık seneye bakıcaz nolacak diye.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 1 Ziyaretçi |

biz de isteriz