Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(Son Düzenleme: 12-20-2022, 08:01 PM, Düzenleyen: AZOR.)

Gem den olumlu sinyallerresim

İcon güncellemeside iyi geldi.resim

GFS ve ECMWF 'de gelecek yola..Cuma, Cumartesiye kalmaz, belki dahada erken.. eye  Smile  thumbsup

Ecmf büyük gelişme şimdilik doğu bölgelerde yağış takibe devam
resim

(Son Düzenleme: 12-20-2022, 10:01 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Ayın 27 sinden itibaren beklenen sisteme İlk sinyal ECMWF'den, sonrasinda bu sofraya GFS' yide davet ettik..Davete icabet gerekir..Biraz naz yapsada nafile..Ya seve seve, ya seve seve... eye  Big Grin  Smile  thumbsup 
resim

resim

(Son Düzenleme: 12-20-2022, 10:31 PM, Düzenleyen: AZOR.)

Kıskandım......soğuklar Meksika'ya kadar inmiş bize gelip Ürdün inmesi gibi bir şey
resim

(Son Düzenleme: 12-21-2022, 01:21 AM, Düzenleyen: Trakia.)

Kaç yıldır hep Amerika kıtası kapıyor soğukları.
  Beğenenler:
  • AZOR, snowserkan, Ümittt

Selamün aleyküm Snowserkan ailesi. Rabbim bol kar yağışlı bir kış geçirmemizi nasip eder inşallah.

Selamün Aleykum, hayırlı sabahlar GFS bu sabah sistemi vermeye biraz daha meyilli olsada donecek yılbaşı öncesinede..Şimdilik yılbaşının birkaç gün sonrasına veriyorsada Cumaya kadar ya yılbaşı, yada bu ayın 27 sinden sonrasına indirecek sistemi..Bekleyip göreceğiz.. Smile  thumbsup Ya sabır diyelim, yüzdük yüzdük, kuyruğuna geldik.. eye  Big Grin 
resim

resim

resim

(Son Düzenleme: 12-21-2022, 08:46 AM, Düzenleyen: snowserkan.)

(12-21-2022, 08:30 AM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Selamün Aleykum, hayırlı sabahlar GFS bu sabah sistemi vermeye biraz daha meyilli olsada donecek yılbaşı öncesinede..Şimdilik yılbaşının birkaç gün sonrasına veriyorsada Cumaya kadar ya yılbaşı, yada bu ayın 27 sinden sonrasına indirecek sistemi..Bekleyip göreceğiz.. Smile  thumbsup Ya sabır diyelim, yüzdük yüzdük, kuyruğuna geldik.. eye  Big Grin 

Emin dostum günaydın. Smile

SİSTEM TAHMİNİ
https://snowserkan.com/forum/showthread....3#pid66643

(12-21-2022, 08:45 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(12-21-2022, 08:30 AM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Selamün Aleykum, hayırlı sabahlar GFS bu sabah sistemi vermeye biraz daha meyilli olsada donecek yılbaşı öncesinede..Şimdilik yılbaşının birkaç gün sonrasına veriyorsada Cumaya kadar ya yılbaşı, yada bu ayın 27 sinden sonrasına indirecek sistemi..Bekleyip göreceğiz.. Smile  thumbsup Ya sabır diyelim, yüzdük yüzdük, kuyruğuna geldik.. eye  Big Grin 

Emin dostum günaydın. Smile

SİSTEM TAHMİNİ
https://snowserkan.com/forum/showthread....3#pid66643
Sanada günaydın değerli dostum.. Smile
  Beğenenler:
  • Leventcetin, Oflumevlüttt, SinemSahin, snowserkan, Ümittt

Konuyu Okuyanlar:
60 Ziyaretçi