| |
(12-17-2022, 02:29 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 27122022 kışa merhaba ufak ufak başlıyor En geç pazartesi akşamına kadar AO ve NAO, ayrıca diyagramlar bozmazsa % 70 Olasılıkla sistem Ocak ilk haftasına kadar sürmesi kaydıyla gümbür gümbür geliyor ve bizde demektir..
Hahaha eminem serkocum söz uçar yazı kalır. Düzcede deprem oldu malum oradaydım sonra fakülte 2 hafta tatil oldu sınavlar ertelendi bir sürü sıkıntı nereden yazayım bu benim hobim işim değil
Kolay gelsin de boş yapma bize şimdi.
Söz uçar yazı kalır mış mış. Göster o zaman kalan yazıyı. Bu örümceği çok kaale almayın hobi ile yapılan tahminden pilava cacık olmaz..
Yaptığımız üst atmosfer incelemeleri sonucunda Yurdumuzun batı kesimleri Mevsimin ilk soğuk ve karlı sistemini 16-20 Aralık tarihlerinde görmeye hazırlanıyor.
Kaynak Linki : https://snowserkan.com/forum/showthread....4#pid66564 Bu ne demek peki batı bölgeler kar diyosun 16 17 18 ılık lodos var parsellemişin bu tarihleri cacık olmuş. Ben ta o zaman burada İstanbul'da kar mar yok dedim Serkanım
(12-17-2022, 03:58 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yaptığımız üst atmosfer incelemeleri sonucunda Yurdumuzun batı kesimleri Mevsimin ilk soğuk ve karlı sistemini 16-20 Aralık tarihlerinde görmeye hazırlanıyor. Orada İstanbul yazmıyor ki bebişim. Sen okuduğunuda anlamamışsın. Hatta anlamayı geçtim orada İstanbul da yazmıyor göremedin mi. 16.20 Aralık demek bu tarih aralığında bir yerde sistem girişi olacak demektir. Neyse yurdumuz söylediğim tarihte soğuk ve bir çok alanı beyaza bürüyecek bir sistemin etkisine giriyor. Sen okuduğunu anlamadın tamam da birde senin mesajını begenen vatandaş olmuş . Senin yüzünden ceza alacak şimdi..
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 30 Ziyaretçi |

Havan kime gardaşım? Ayın 27 sini parselledim diyosun..Bahh seenn...