Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(Son Düzenleme: 12-09-2022, 08:32 AM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Selamün Aleykum..HAYIRLI CUMALAR, hayırlı sabahlarınız olsun..Arkadaşlar beklenilen KAR aşkıysa, uğrunda çekilen çileler kutsaldır.. thumbsup Gerisayım sürüyor, güzel bir Aralık ayı geçireceğiz, rahat olun ve bekleyin, beyaz BALİNA yolda..Geleeooo.. eye  Big Grin  Smile  thumbsup 
resim

resim

resim

(12-09-2022, 01:20 AM)TaяaηTυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 1
9
8
7
????
1
9
2
9
????
Sizce???

Bırak bu gizemli hareketleri özüne dön Smile

(Son Düzenleme: 12-09-2022, 09:17 AM, Düzenleyen: snowsnow.)

Polonya İsveç Almanya İngiltere hatti komple sıcaklıklar düşmüş o hat şu an çok şanslı. Modellerde dün akşam ve bugün istikrarlı konuma gelmiş bizim için ozellikle 20 Aralık sonrası. İnşallah biraz daha güçlenir. -8 kesmiyor beni Smile -12 ve daha altı inşallah
  Beğenenler:
  • AZOR, Burak1980, SinemSahin, Snow Gökhan, SnowPoyraz, snowserkan

https://youtu.be/BDZrpeaLLF4

(Son Düzenleme: 12-09-2022, 11:03 AM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Arkadaşlar güncel diyagram artık konuya daha yaklaşık çıktılar vermeye devam ediyor..Ayın 16 - 17 sinden sonra soğuma giderek güçlenecek. Yağışlarda soğumaya eşlik edecek ve 19 undan sonra KKY ve KAR yağışlarına geçiş olabilir..Öncelikle soğumaya bağlı olarak yükseklerde başlıyacak KKY ve KAR zamanla kıyı kesimleride etkisi altına alacaktır..Aysonuna değin soğuklarla beraberiz..Sonrasında yılbaşı geliyorki, sonrasıda sonra diyelim.. eye  Smile  thumbsup 

resim

Kardanadam emin bey aysonu sibirya gelirse insallah sevincten havaya uçacak
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin, SinemSahin, SnowPoyraz

ECMWF' de güncellemesinin sonunda sistemi tam indiriyorken bitti..Kalanıda önümüzdeki güncellemerine kaldı.. thumbsup 
resim

(Son Düzenleme: 12-09-2022, 02:38 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Arkadaşlar durum giderek ciddiyet kazanıyor..Şakası yok bu BEYAZ BALİNA nın..Yakinda tüm medyada bahsedilmeye başlıyacak..SIKIDURUN Geleeoo... Smile  thumbsup Beyaz KIŞ a hazırmıyız?..
resim

resim

resim

resim
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, SinemSahin, SnowPoyraz, snowserkan

20 Aralık sonrası artık koptu gelo inşallah Aralık bitmeden sibirya destekli bir sistem alma olasılığımız % 65.
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, SinemSahin, SnowPoyraz, snowserkan, yarim

21 Kasımda kış tahmininde yazdığım gibi Aralık ilk yarısı Batı Avrupa ve ay sonuna doğru da pattern bizim lehimize dönmeye başlayacak demiştim şu anda da beklentim bu yönde gerçekleşiyor bu durum modellere ve cluster verilerine de yansımaya başladı ben yine temkinli davranaraktan diyorum ki havada kar tanelerini görebilirizi fakat kar birikintisi olur mu ? bunun için önümüzdeki hafta gelicek olan verileri görelim
  Beğenenler:
  • AZOR, SinemSahin, SnowPoyraz

Konuyu Okuyanlar:
ARZU, Özgür, 528 Ziyaretçi