| |
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, bokers36, Burak1980, Ekrem14, Samet1903, SinemSahin, snowserkan,
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Burak1980, KardanadamEmin, scream, SinemSahin, Snow Gökhan, SnowPoyraz,
Polonya İsveç Almanya İngiltere hatti komple sıcaklıklar düşmüş o hat şu an çok şanslı. Modellerde dün akşam ve bugün istikrarlı konuma gelmiş bizim için ozellikle 20 Aralık sonrası. İnşallah biraz daha güçlenir. -8 kesmiyor beni
-12 ve daha altı inşallah
Arkadaşlar güncel diyagram artık konuya daha yaklaşık çıktılar vermeye devam ediyor..Ayın 16 - 17 sinden sonra soğuma giderek güçlenecek. Yağışlarda soğumaya eşlik edecek ve 19 undan sonra KKY ve KAR yağışlarına geçiş olabilir..Öncelikle soğumaya bağlı olarak yükseklerde başlıyacak KKY ve KAR zamanla kıyı kesimleride etkisi altına alacaktır..Aysonuna değin soğuklarla beraberiz..Sonrasında yılbaşı geliyorki, sonrasıda sonra diyelim..
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, AZOR, Burak1980, Ekrem14,
Kardanadam emin bey aysonu sibirya gelirse insallah sevincten havaya uçacak
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Ekrem14,
20 Aralık sonrası artık koptu gelo inşallah Aralık bitmeden sibirya destekli bir sistem alma olasılığımız % 65.
21 Kasımda kış tahmininde yazdığım gibi Aralık ilk yarısı Batı Avrupa ve ay sonuna doğru da pattern bizim lehimize dönmeye başlayacak demiştim şu anda da beklentim bu yönde gerçekleşiyor bu durum modellere ve cluster verilerine de yansımaya başladı ben yine temkinli davranaraktan diyorum ki havada kar tanelerini görebilirizi fakat kar birikintisi olur mu ? bunun için önümüzdeki hafta gelicek olan verileri görelim
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| ARZU, Özgür, 528 Ziyaretçi |