| |
Herkese merhaba,
Aralık ayı ülkemiz için Bol yağışlı en azından mevsim normallerinin üzerinde geçecek. Sıcaklıklar özellikle Ülkenin kuzeyinin tamamında normallerin 2-4 derece altında. Aralık ayı için İstanbul'da kar yağışını beklediğimi önceden söylemiştim. Özellikle Aralık ayının 10-15 i gibi İstanbul'un ilk KAR yağışını göreceğini kuvvetli bir olasılık olarak düşünüyorum.. Aşağıda sırasıyla 500 hpa Basınç anomalisi, Yağış anomalisi ve yer seviyesi(2mt) sıcaklık anomalisini görebilirsiniz. Anomali: Geçmiş çoklu on yıllık değerlerin mevcut tahminler ışığında normallerden farkı.. ![]() ![]()
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, Alinuri5, Alp 1903, AZOR, Barbegazi, Burak1980, byarslan, Captmehmet, cinarcagri, EJDER, Ekrem14,
SErkan nerdesin be birader yaw özlettin aga kar ı çok severim biliyon kar ı görmek için her yere giderim ı yı bilerek ayrı yazdım yanlış anlaşılmasın arkadaşlar.
Kar yağışını çok özledik..Ama yağmuru da özledik ,İstanbul gibi etrafı ne deposu denizlerle çevrili şehrimizde sonbahar yağışsız geçti bu sene .
Yagislarda artis var özellikle batida, tarim yapan kislik tohum bekleyen ciftci icin can suyu olacak
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, ariftarif, AZOR, Barbegazi, Burak1980, Ekrem14, Erol Bıldırcın, hacimuratt, mirhan, Serkofb, SinemSahin, SnowPoyraz, snowserkan, themuslim, Uygar Özerk, volkan34tr
Mesajim silindimi yoksa gönder butonunumu tiklamadim
Persembe gece saatlerinden itibaren istanbulda kuvvetli yagis bekleniyor yagis cuma gunu anadolu yakasinda etkili olacak persembe gecesi istanbul il genelinde etkili olmasi bekleniyor 3uZgibi yazdı (11-15-2022, 04:07 PM)
Aktif katılımın için çok teşekkürler, ancak 3 ayrı konuya benzer mesajlar göndermiş olduğundan silmek durumunda kaldım. Benzer tahminleri tek bir mesajla sınırlı tutabilir misin?
Beğenenler:
• adakar, aligungen, ariftarif, AZOR, Burak1980, Captmehmet, Samet1903, SinemSahin, SnowPoyraz, snowserkan,
(11-14-2022, 10:56 PM)TaяaηTυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: SErkan nerdesin be birader yaw özlettin aga kar ı çok severim biliyon kar ı görmek için her yere giderim ı yı bilerek ayrı yazdım yanlış anlaşılmasın arkadaşlar. Serkan'da aynı ben gibi çok yoğun Sen gece yağan kar ı mı daha çok seviyorsun gündüz yağan kar ı mı? Söyle bakayım örümcek aga..
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Burak1980, KardanadamEmin, Kartutgun, Samet1903, Serkofb, SinemSahin, SnowPoyraz, snowserkan,
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, Burak1980, Captmehmet, Ekrem14, hacimuratt, KardanadamEmin, Kartutgun, Samet1903, Serkofb, SinemSahin, SnowPoyraz, snowserkan, Uygar Özerk, |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 3uZgibi, efe90, 67 Ziyaretçi |