| |
Beğenenler:
• adakar, Barbegazi, Burak1980, KardanadamEmin, mehmet karsever, Samet1903, Serkofb, SinemSahin, SnowPoyraz, snowserkan,
Beğenenler:
• adakar, Barbegazi, Burak1980, Captmehmet, Çilingozlu, mehmet karsever,
Ben yağış konusunda çok ciddi sorun olduğunu düşünüyorum, bence tehlike çanları çalıyor belediyelerin ve ilgili kurumların önlem alması gerekli farkında mısınız bilmiyorum pazar akşamı pazartesi arasında tüm modellerde kıyı Ege Marmara’nın batısı için oldukça kuvvetli yağışlar veriyordu özellikle Muğla tarafı için risk bile vardı ancak bu yağışlar şu an tamamen kaybolmuş durumda kıyı ege bile birkaç milimetreye düştü bulunduğumuz ay Kasım ancak son bahar yağmurları hala gelmedi
Gfs 6 gunluk toplam yagis haritasi asagida
Beğenenler:
• adakar, Barbegazi, Burak1980, KardanadamEmin, mehmet karsever, Samet1903, Serkofb, SinemSahin, SnowPoyraz, snowserkan,
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, Barbegazi, Burak1980, Ekrem14, hacimuratt, KardanadamEmin, mehmet karsever, mirhan, Mturi, Serkofb, SinemSahin, SnowPoyraz,
Tüm Akdeniz Havzası yağışlıyken Türkiye sınırlarında yağışın yok olması nedir arkadaş.
Balkanlar ve Yunanistan resmen yıkılıyor, bizde kupkuru. En son ne zaman yağmur gördü Bursa hatırlamıyorum. Ekim başı mıydı? Yazın bile bu kadar ara vermedik yahu. Arabayı yıkattım 10 gündür cillop gibi hala. Sabahları camlar buğu bile yapmıyor nemsizlikten.
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, mehmet karsever, mirhan, Mturi, SinemSahin, SnowPoyraz, snowserkan,
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Barbegazi, Burak1980, KardanadamEmin, SinemSahin, SnowPoyraz, snowserkan,
Bu güzel, güneşli sonbahar günlerinin tadını çıkarabildinizmi? Çıkaramadıysanız tren kaçmak üzere...Ayın 8 - 9 undan itibaren soğuklar kademe kademe ülkemizi giderek düşecek sıcaklıklarla etkilemeye hazırlanıyor..Bu yaklaşan sistem kısa süreli görünmüyor..Resmen KIŞ koşullarını yaşatacak cinsden bir salınım bekliyoruz..Buna yağışlarda eşlik edeceğinden kuraklık sıkıntımızıda tedavi edecek gibi görünüyor..Modellerde güncellemelerde her seferinde aşırı bir farklılık olması ve görülebilecek gel- gitler sizleri tedirgin etmesin, sistem adım adım geliyor, siz rahat olun...
![]() ![]() ![]() ![]()
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Barbegazi, Burak1980, Captmehmet, Çilingozlu, Erol Bıldırcın, mehmet karsever, Mturi,
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Barbegazi, Burak1980, Captmehmet, EJDER, Ekrem14, Erol Bıldırcın, KardanadamEmin, mehmet karsever, Serkofb, SinemSahin, SnowPoyraz,
Kar yağdıktan sonra eksili değerlerde olmak şartıyla kışın güneşli havalardan nefret ediyorum.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| aoy, AZOR, efe90, Əspəranza34, Kerimoglu, REALSHADOW, Snow Gökhan, snow41, Snowsedat, 62 Ziyaretçi |