Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(Son Düzenleme: 11-04-2022, 02:32 AM, Düzenleyen: AZOR.)

Gfs gece güncellemesi
Sistemler arka arkaya dizilmiş gözüküyor peşinden bir sistem daha var yaşadığımız kuraklığa iyi gelecektir
Not yağışda düzelme olması şartıyla tabii
resim

Ayın 20 sinden sonra inmek üzere tepemizde beliren morluğu görüyormusunuz? Bu morluk bir terslik olmayıp da üzerimize geldiğinde neler olur hiç düşünüyormusunuz? Bence şimdilik hiç düşünmeyin, sessiz ve sakince takipde kalalım.. Smile  eye  thumbsup 
resim

Ben yağış konusunda çok ciddi sorun olduğunu düşünüyorum, bence tehlike çanları çalıyor belediyelerin ve ilgili kurumların önlem alması gerekli farkında mısınız bilmiyorum pazar akşamı pazartesi arasında tüm modellerde kıyı Ege Marmara’nın batısı için oldukça kuvvetli yağışlar veriyordu özellikle Muğla tarafı için risk bile vardı ancak bu yağışlar şu an tamamen kaybolmuş durumda kıyı ege bile birkaç milimetreye düştü bulunduğumuz ay Kasım ancak son bahar yağmurları hala gelmedi

Gfs 6 gunluk toplam yagis haritasi asagida

resim

Ecmf verdi çoşkuyu
resim

(Son Düzenleme: 11-04-2022, 03:59 PM, Düzenleyen: 3uZgibi.)

Tüm Akdeniz Havzası yağışlıyken Türkiye sınırlarında yağışın yok olması nedir arkadaş.
Balkanlar ve Yunanistan resmen yıkılıyor, bizde kupkuru. En son ne zaman yağmur gördü Bursa hatırlamıyorum. Ekim başı mıydı? Yazın bile bu kadar ara vermedik yahu.
Arabayı yıkattım 10 gündür cillop gibi hala. Sabahları camlar buğu bile yapmıyor nemsizlikten.

Burası da aynı. Yağışı özledik
  Beğenenler:
  • SinemSahin, SnowPoyraz, snowserkan, Ümittt

resim

resim
Hayellerimiz

Bu güzel, güneşli sonbahar günlerinin tadını çıkarabildinizmi? Çıkaramadıysanız tren kaçmak üzere...Ayın 8 - 9 undan itibaren soğuklar kademe kademe ülkemizi giderek düşecek sıcaklıklarla etkilemeye hazırlanıyor..Bu yaklaşan sistem kısa süreli görünmüyor..Resmen KIŞ koşullarını yaşatacak cinsden bir salınım  bekliyoruz..Buna yağışlarda eşlik edeceğinden kuraklık sıkıntımızıda tedavi edecek gibi görünüyor..Modellerde güncellemelerde her seferinde aşırı bir farklılık olması ve görülebilecek gel- gitler sizleri tedirgin etmesin, sistem adım adım geliyor, siz rahat olun... eye  Smile  thumbsup 
resim

resim

resim

resim

resim

Kışa hızlı bir giriş yapağız ates
resim

Kar yağdıktan sonra eksili değerlerde olmak şartıyla kışın güneşli havalardan nefret ediyorum.

Konuyu Okuyanlar:
aoy, AZOR, efe90, Əspəranza34, Kerimoglu, REALSHADOW, Snow Gökhan, snow41, Snowsedat, 62 Ziyaretçi