| |
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Barbegazi, Burak1980,
Arkadaşlar son güncel GFS modellerinde yine Eylül ayınin 5 ve 6 sına serin günler geliyor..Buna haliyle yağışlarda eşlik edecektir..Sezonun ilk serin ve yağışlı sistemimiz hayırlı olsun...Modellerde birde dikkatimi çeken bir görüntü vardı, oda kuzeyimize mavilikler ve soğuk birikimleri sözkonusu...Sanıyorum Eylül ayı yağışlı ve sıkca serin ataklar alacağımiz bir ay olabilir..Kasim ayı son görüntülerde ılık ve kurak gibi görünüyorsada buda vade uzun olduğundan muhtemelen değişecektir...( Daha önce bahsetmiş olduğum KIŞ erken gelebilir ve sert geçme ihtimali tezimin çok önemli sapmalar olmazsa yine arkasındayım..) Önümüzdeki sezonun nasıl geçeceği ile ilgili tahminler için tüm verilerin toplanması adına Ekim sonuna veya Kasım ilk haftasına kadar beklenilmesi daha ayağıyerebasan ve doğru tahminler olacaktır..
![]()
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Barbegazi, Burak1980,
(08-22-2022, 03:44 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin misin Emin'cim kış sert mi geçecek son kararın mı Selamün aleykum, örümceğim..Beni bilirsin, boş atıp, tutmayı, laf olsun, torba dolsun muhabbetlerini sevmem..Şimdilik önemli bir değişim sözkonusu olmazsa son kararım diyebilirim..Nedenine gelirsek, geçen yaz gibi bu yazda yıldız ve poyraz ağırlıklı, bol rüzgârlı bir yaz geçirdik..geçen KIŞ'da ona göre gayet güzel ve sert geçirmiştik, Mart ayı sonuna kadar yoğun KAR yağışları almıştık..La Lina dönemiydi ve bu yazıda aynı şekilde geçirmekdeyiz ve yine La Nina bitmiş değil..Under standme....
Beğenenler:
• adakar, AZOR, BABA, Barbegazi, Burak1980,
Beğenenler:
•
Merhaba dostlar yavaş yavaş kadro tamamlanıyor. Sizleri burada bir bütün halde görmek bana mutluluk verdi.
Önümüzdeki kış bir önceki kış ay'ından daha bereketli geçmesini temenni ediyorum.Bütün üstatlara buradan selam olsun.İyiki varsınız ve böyle bir platform var çok şükür değerini bilelim sevgilerimle şimdilik Allah'a emanet olunuz.
Beğenenler:
• adakar, Burak1980,
Beğenenler:
• adakar, Advocate, AZOR, Barbegazi, Burak1980, hacimuratt, KardanadamEmin, mehmet karsever, Serkofb, Snowevren,
Yarin gfsye gore bursa riskli, icona gore trakya. Yakin vadede iconu dikkate alirim yarin marmrada ciddi hareketlilik olacak dikkatli olmakta fayda var, gözler radarda kalpler snowserkan.com da
GFS ![]() İCON
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, AZOR, Barbegazi, Burak1980,
Yarın mümkün olduğu kadar dışarı çıkmasın Marmara Bölgesi halkı o kadar geniş kapsamlı bir sistem
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, Barbegazi, Burak1980, |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 3 Ziyaretçi |