Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Son yılların en etkili kar yağışını alacak batı Karadeniz orda olmak vardı
resim

Arkadaşlar Bu gördüğümüz KAR yağışları İstanbul adına bu Sezonun son KAR yağışları.

Bundan sonra gelecek olan sistemlerde Saf Kar şartları maalesef çok çok zor.

Nisan ayının da soğuk geçeceğini hatta bu soğukların Mayıs ayı içerisinde zaman zaman ataklar yapacağını söyleyebiliriz. 
Mevsim normallerinin 3 ila 5 derece altında geçireceğimiz Nisan ve Mayıs ayları olacak gibi.

Taze taze Nisan verileri ilk hafta mevsim normallerinin altında bakalım sistem çıkartabilecekmiyiz bu tarihlerde
resim

uydu görüntülerine bakıyorum dunyanin tüm bolgeleri nerdeyse yoğun bulutlu nedeni ne acaba ,hiç böyle görmedim
  Beğenenler:
  • AZOR, Erol Bıldırcın

Radara göre Anadolu yakası uzun dek bantları hücuma geçti.
Avrupa yakası olarak bekleyecegiz

(Son Düzenleme: 03-18-2022, 04:48 PM, Düzenleyen: snow41.)

An itibariyla disarda afet yasaniyor siddetli tipi vuruyor cok kotu geldi
Gorus mesafesi 100 metrenin altinda
Asil 18.00 de beklenen kar yagisini tahmin edemiyorum

resim
Nezaman yapışacak yere

(03-18-2022, 04:59 PM)Ali_Nalbant Adlı Kullanıcıdan Alıntı: resim
Nezaman yapışacak yere

404 kullan, olmadı, Japonla yapıştırırız.. Smile  Big Grin

Arkadaşlar merhaba bu alttaki fotoyu yarim saat önce falan çektim rakim 450metre falan . Dönüş yolunda çektim 500 metre üzerinde yerde en az 10 cm var erimiyor ancak rakim 200-400 metre arasında tutuyor yağış durduğunda tekrar erime yavaş da olsa var . 200 metre altında ve şehir merkezi arasında bugün 2 sefer kuvvetli yağdı beyazlatti sonra eridi . Malesef şehir merkezlerinde kar etkisiz . Bu geceden itibaren etkili olacağı söyleniyor özellikle yarın ama inşallah değişim olmaz Smile kara doymuyoruz

resim

KAR yağışlarınin en etkili olacağı ve boğazın heriki yakasıda bayram edeceği saatlere geldik..Bu arada Nisan ilk haftası beklentim sürüyor..Bilginize.. thumbsup 
resim

resim

resim

Konuyu Okuyanlar:
ARZU, Özgür, 529 Ziyaretçi