| |
Son yılların en etkili kar yağışını alacak batı Karadeniz orda olmak vardı
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, DeMo, Dursun_ayvz, Ekrem14, Erol Bıldırcın, Fatih413, kar-snow, KardanadamEmin, kral, Mturi, Neta, Osman58, Snowsedat, volkan34tr
Arkadaşlar Bu gördüğümüz KAR yağışları İstanbul adına bu Sezonun son KAR yağışları.
Bundan sonra gelecek olan sistemlerde Saf Kar şartları maalesef çok çok zor. Nisan ayının da soğuk geçeceğini hatta bu soğukların Mayıs ayı içerisinde zaman zaman ataklar yapacağını söyleyebiliriz. Mevsim normallerinin 3 ila 5 derece altında geçireceğimiz Nisan ve Mayıs ayları olacak gibi.
Beğenenler:
• adakar, Ahmet1903, ahmetcengiz, AZOR, bokers36, Burak1980, Captmehmet, Çilingozlu, DeMo, Dursun_ayvz, Ekrem14, Erol Bıldırcın, Fatih413, gunay75, hacimurat, hakancitak, kar-snow, KardanadamEmin, konuralp, kral, Leventcetin, Memoli86, Mturi, Mustafa Torun 0834, Nuray, Osman58, quatroxx, scream, Serkofb, snow41, snowerhan, Snowevren, Snowsedat, Umutkaraman, Uygar Özerk GÜLAN, volkan34tr, yarim
Taze taze Nisan verileri ilk hafta mevsim normallerinin altında bakalım sistem çıkartabilecekmiyiz bu tarihlerde
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Ekrem14, Erol Bıldırcın, Fatih413, kar-snow, KardanadamEmin, Mustafa Torun 0834, Osman58, Serkofb, Snowsedat, volkan34tr
uydu görüntülerine bakıyorum dunyanin tüm bolgeleri nerdeyse yoğun bulutlu nedeni ne acaba ,hiç böyle görmedim
Radara göre Anadolu yakası uzun dek bantları hücuma geçti.
Avrupa yakası olarak bekleyecegiz
Beğenenler:
• angelusoO, AZOR, Burak1980, Erol Bıldırcın, kar-snow, Kartutgun, Mustafa Torun 0834, OfluMevlüt, sennedjemus, snow41, Snowsedat, snowserkan, volkan34tr, Yıldızı
Arkadaşlar merhaba bu alttaki fotoyu yarim saat önce falan çektim rakim 450metre falan . Dönüş yolunda çektim 500 metre üzerinde yerde en az 10 cm var erimiyor ancak rakim 200-400 metre arasında tutuyor yağış durduğunda tekrar erime yavaş da olsa var . 200 metre altında ve şehir merkezi arasında bugün 2 sefer kuvvetli yağdı beyazlatti sonra eridi . Malesef şehir merkezlerinde kar etkisiz . Bu geceden itibaren etkili olacağı söyleniyor özellikle yarın ama inşallah değişim olmaz
kara doymuyoruz
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Ekrem14, Emreitsa, Erol Bıldırcın, konuralp, snow41, Snowsedat, snowserkan, volkan34tr
Beğenenler:
• adakar, Ahmet1903, Barbegazi, Burak1980, Ekrem14, Emreitsa, Erol Bıldırcın, kar-snow, Kartutgun, konuralp, Mustafa Torun 0834, Nuray, OfluMevlüt, Serkofb, snow41, Snowsedat, snowserkan, Uygar Özerk GÜLAN, volkan34tr |
| Konuyu Okuyanlar: |
| ARZU, Özgür, 529 Ziyaretçi |