| |
(03-17-2022, 10:04 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu üyemiz bana da küfürlü mesajlar atmaya başladı sanıyorum cezayı sanaldan gerçeğe çevirmek niyetinde. Bana da özelden sizleri kötüleyici mesajlar gönderiyor. 3uZgibi yazdı (03-17-2022, 10:21 AM)
Neyseki aklı başında, karakterli bireylerden oluşan bir topluluğuz. Böyle gereksiz davranışları kimse kaale almıyor. 3 yaşındaki çocuk gibi görmezden geliyor herkes.
Dünyada ne rahatsızlar var bu güzel insanlara teşekkür edeceğine küfür ediyor
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Dursun_ayvz, Ekrem14, Erol Bıldırcın, hacimurat, mehmet karsever, Mturi, SinemSahin, SnowPoyraz, Snowsedat, snowserkan, volkan34tr
(03-17-2022, 10:15 AM)yarim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(03-17-2022, 10:04 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu üyemiz bana da küfürlü mesajlar atmaya başladı sanıyorum cezayı sanaldan gerçeğe çevirmek niyetinde. Kimin ne oldugunu herkes biliyor 3 - 4 mesajda bana atmisti bazi kisileri kotuleyici dedigim gibi soylemeye bile gerek duymamistim biri yazinca bende soyleyeyim dedim
büyük ihtimalle geç biri aklı başında işi gücü olan insan böyle işlerle uğraşmaz.
Modeller hala sıcaklık konusunda kararsuz, yağan yağışın ne kadarı yerlde kar olur ne kadarı kky olur net değil. Deniz seviyesinde 1 cm bile örtü olmayıp 200 mtye çıkınca 20 cm kar örtüsü olursa şaşırmamak lazım.
Hadi bana hakaret ediyorsun serkan beyle ne işin olur senin.... 2 gündür böyle bu meczup 20 tane msj atmıştır banada cevap yazma gereği bile duymadım.
Atmosfer den yeni haberlerim var size nisan ayıda mevsim normallerinin altında gözüküyor ramazan herkes için rahat geçecek Ayrıca yazın ilk tiyosu benden temmuz ayı hariç mevsim normallerinde yaşayacağız 2022 yılını ilk veriler öğle söylüyor.
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Dursun_ayvz, Ekrem14, Mturi, Nuray, SinemSahin,
Gerisayım sürüyor..3 - 4 gün KAR yağışları ile beraberiz..Mart ayı kendinden beklenmeyen hareketlerine durmaksızın devam ediyor..Bu gece saatlerinden sonra Kırım üzerinden gelen soguk salınım ülkemize giriş yapacak...Sistemden sonrasınıda takipdeyiz, önce tabağımıza konulmuş pastadan payımızı alıp, tadını çıkaraduralım, sonrası sonra..
![]() ![]() ![]() ![]()
Beğenenler:
• adakar, Ali_Nalbant, AZOR, Burak1980, Dursun_ayvz, Ekrem14, Eray, kar-snow, Kartutgun, mehmet karsever, Mturi, Mustafa Torun 0834, Nuray, OfluMevlüt, SinemSahin, snow41, Snowsedat, volkan34tr
@KardanadamEmin bey cekin getirin tadindan yenmez dogrusu zaten cuma ogle saatlerinden cumartesi tam gun yogun kar bekliyorum
Dun demistimki yarin uyarisi gelir veeee geldi hayirli olsun İstanbul’da Kuvvetli Kar Yağışları Bekleniyor! Beklenen Hadise Kar Yağışı Beklendiği Yer Yapılan son değerlendirmelere göre; 18.03.2021 Cuma gününden itibaren İstanbul’da aralıklı ve yerel olmak üzere kuvvetli kar sağanakları bekleniyor. Cumartesi günü kar yağışlarının etkisini daha da arttırarak Pazar günü öğle saatlerine kadar iç ve yüksek kesimleri ağırlıklı olmak üzere yer yer yoğun olacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına (40-70 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor. Kar yağışlarıyla birlikte ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don, kuvvetli rüzgarla birlikte tipi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Başlama-Bitiş Zamanı 18.03.2022 05:00-20.03.2022 12:00 Hadisenin Şiddeti Yoğun Kar
Beğenenler:
• Ali_Nalbant, Ekrem14, kar-snow, KardanadamEmin, mehmet karsever, Mturi, Nuray, Serkofb, SinemSahin, Snowsedat, snowserkan, yarim
Diyordum ki bu sistemi çok abartıyorum galiba ama tahmin haritaları öğle demiyor bıraksak metrelik kar diyecekler
Modeler 25-30 cm lerde geziyor 50 diyen bile var gfs 3-10 cm aralığında ![]()
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, Ali_Nalbant, Burak1980, Dursun_ayvz, EJDER, Ekrem14, kar-snow, KardanadamEmin, Kartutgun, kral, mehmet karsever, Mturi, Mustafa Torun 0834, Nuray, Serkofb, SinemSahin, Snowsedat, snowserkan, volkan34tr
(03-17-2022, 12:19 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Diyordum ki bu sistemi çok abartıyorum galiba ama tahmin haritaları öğle demiyor bıraksak metrelik kar diyecekler bence gem gerçekçi değil 24-48 saat arası en tutarlı icon onada durum nasıl?
Beğenenler:
• adakar, Ali_Nalbant, AZOR, Burak1980, Emreitsa, KardanadamEmin, Mturi, Nuray, Serkofb, SinemSahin, SnowPoyraz, snowserkan |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 3uZgibi, 61 Ziyaretçi |