| |
(10-03-2018, 04:54 PM)ersel candan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(10-03-2018, 04:27 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: GELECEK. bu sistemden haber var mı? 16-17 ekim demiştiniz ama sanırım gelmiyor?
Merhaba 15-17 arasi bir sistem yok, yani sistem denebilecek bir soguma hareketi yok. Ulkemiz suan zaten AB alani etksinde bu yuzden hafta sonu ve haftanin ilk gunu serin ve yagis gecisleri olacak. Benim cekincem persembe pazartesi arasi yagis miktarilari icindi malesef yagis tablolari iyi degil ama 48 saate artabilir tabiki.
Esas cekincem 25 ekime kadar pek soguk atak yok gibi hatta yagista tatminkar degil, boyle olursa ekim gume gidecek gibi duryor, uzun vade oldugu icin ust atmosfer verilerinde Serkan bey iyi bir yorumcu onun dusuncelerini yorumlari onemli . Son olarak zonal hareket yukari tirmaniyor bu bizim icin iyi degil diye dusunuyorum http://weatheriscool.com/prod/gfs/fft/wa...ie_eps.png
(10-10-2018, 01:12 PM)keinschnee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(10-10-2018, 11:25 AM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: GFS'den aysonuna, yani 384 saat sonrasına bir sıkımlık diş macunu hediyesidir, kıymetini bilelim...... Keinschnee, ben o modeli paylaşırken KAR geliyor diye paylaşmadım, sadece değişiklik olsun, aynı zamanda, bu sakin, ılık ve hareketsiz günlerde ortama serinlik versin diye espri olsun baabında......
(10-10-2018, 02:30 PM)ersel candan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba 15-17 arasi bir sistem yok, yani sistem denebilecek bir soguma hareketi yok. Ulkemiz suan zaten AB alani etksinde bu yuzden hafta sonu ve haftanin ilk gunu serin ve yagis gecisleri olacak. Benim cekincem persembe pazartesi arasi yagis miktarilari icindi malesef yagis tablolari iyi degil ama 48 saate artabilir tabiki. Ersel candan, atmosfere bu kadarda karamsar bakmamalısın, şu aralar hareketsiz, stabil günler geçiriyorsak ardından hareketli ve prezentabl günler yaşıyacağımızın sırasını beklediği içindir....Bu işler böyledir, sessizliğin ardından ses gelmesi, ağlamanın ardından gülmek gibi, kara bir gecenin ardından pırıl pırıl bir sabaha uyanmanın sırasını beklediği gibidir.....Beklenilenlere, özlenenlere doğru....
5-6 gün önce yapılan yorumlara alıntı yapanları süresiz uzaklaştıracağım haberiniz olsun.
Bu forum hesap sorma yada açık arama yeri değil. Burada kendinizce tahminler yada bilgiler paylaşabilirsiniz. bundan ötesine izin verilmeyecek.
(10-10-2018, 02:32 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(10-10-2018, 01:12 PM)keinschnee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(10-10-2018, 11:25 AM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: GFS'den aysonuna, yani 384 saat sonrasına bir sıkımlık diş macunu hediyesidir, kıymetini bilelim...... Tabii ki kar geliyor demek istemediğinizi biliyorum, ama bence bu dönemde gelecek aşırı yağmur ve sistemlerin ileride yorgun bir atmosfer olarak bize kurak bir aralık-ocak getirme ihtimali olabilir diye düşünüyorum. o yüzden çok fazla sistem gelmemesi tercihimdir bu dönemde.
Ersel bey,
10 hpa seviyesi Bölgesel rüzgarların genliklerini gösteriyor o grafik. O Sayfada 500 hpa grafiğide mevcut. ikisini aynı anda karşılaştırmak lazım.
(10-10-2018, 05:20 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 5-6 gün önce yapılan yorumlara alıntı yapanları süresiz uzaklaştıracağım haberiniz olsun. ben sadece son durumu, gelen giden bir sistem var mı diye sormuştum. zaten daha 5-6 gün var. ha tahminler tutmayabilir. asabiyete gerek olduğunu düşünmüyorum.
(10-10-2018, 05:25 PM)keinschnee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(10-10-2018, 05:20 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 5-6 gün önce yapılan yorumlara alıntı yapanları süresiz uzaklaştıracağım haberiniz olsun. Hesap sorma veya akıl alma forumu değiliz. Paylaşımlara engel koyar bu yorumlar Bu şekilde davrananların, Sonu iyi getirmediklerini çok iyi biliyorum. O Yüzden burada bulunmamanız daha doğru olur. En azından şimdilik. İleride belki forum yapısı değişirse tekrar üye olarak katılım sağlarsınız. Ama şimdi değil maalesef
(10-10-2018, 05:31 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Şimdi doğru adreste olduğuma artık gönlüm tam kanaat getirmiştir...(10-10-2018, 05:25 PM)keinschnee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(10-10-2018, 05:20 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 5-6 gün önce yapılan yorumlara alıntı yapanları süresiz uzaklaştıracağım haberiniz olsun. (Beter olsunlar...)
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 6 Ziyaretçi |