Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Arkadaşlar, ben modelden filan anlamam ama bugün ilginç bir hava olayı oluştu. Fotoğrafını çekmediğim için pişman oldum. Pendik Aydosta oturuyorum. Bu akşam 8 gibi ayın etrafında bir ışık çemberi oldu. Sonra araştırdım Hale adı veriliyormuş. Silüs bulutları bunu olusturuyormuş ve bu olay görüldükten sonra ise cephe yağışları olabilirmiş sanırım 18 Mart sisteminin habercisiydi. Emin bey, Serkan bey ve Erdoğan beyden daha detaylı bilgi alabilirsek daha iyi olur tabi.
  Beğenenler:
  • kar-snow, themuslim

(03-15-2022, 09:48 PM)mehmet9881 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Soğuklar yetersiz mi
Azor

Şuan için yeterli yarın netleşir
  Beğenenler:
  • kar-snow, SnowPoyraz

Kırım üzerinden ülkemize giriş yapacak sistem kapıda.Yağış ve soğumada sıkıntı yok..j
resim

resim

resim

resim

resim

resim

resim

resim

resim

resim

resim

resim

resim

Sıkıntı yoooooggg
resim

Mübarek 3 aylar ayrıca yaklaşmakta olan mübarek Ramazan bereketiyle geldi. Sistem üstüne sistem alıyoruz  Smile Maşallah maşallah  Smile Ski

resim

resim

Gem son güncellemsinde aysonu sistemi ufakta gözüktü takibe devam
resim

En şanslı bölgeleri ve cm leri konuşalım artık  Smile
  Beğenenler:
  • kar-snow, snow41, SnowPoyraz

Yarin gece saatlerinden sonra Emin beyin SIBIRYA EKSPRESİ nin ek seferleri geliyor hemde vagonlari dolu dolu onceki sisteme gore daha uzun sureli
Emin bey sagolsun gectigimiz haftalarda demistiki bu sene kara doyacaksiniz artik yeter diyeceksiniz ve o gunlerde geldi

Günaydın

Telefondaki saatlik hava durumu kendini bozmuş sıcaklıklar 3-4 derece karla karışık yağmur ve kar gösteriyor da yağış %80 diyor son yorumları okumadım ama yağış durumunda azalma yok demi hocam weather den daha iyi sizler bildiğiniz için sormak istedim
  Beğenenler:
  • SnowPoyraz

Boşver telefon uygulamasını falan onlar hikaye sistem geloo baboş sistem.

Konuyu Okuyanlar:
3uZgibi, Galatasaray1905, Kartutgun, тaяaηтυℓa, 51 Ziyaretçi