Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Önümüzdeki 18 - 22 Mart sisteminin ardindan, ayin 27 sinden itibaren yeni bir balyoz tam göbekden kafamıza doğru iniyor...Sistem vermekde oldukca cimri davranan GFS 'den inciler.. Smile  thumbsup ( Güneşli günleri uzunca bir süre unutsanız iyi olur..)  Balyozun iniş görüntüleri aşağıda..
resim

resim

(03-15-2022, 02:18 PM)Johnylou Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @snowserkan bey 19 Mart ta Istanbul beklentiniz nedir? 5 yasindaki kizimin dogumgunu arkadaslari gelemeyecek diye cok uzuluyor.

ALLAH uzun sağlıklı ömürler versin kızınıza.

O gün hava sıcaklığı max 3 derece minimum 0c  civarında olacak. Kar yağışı bekleniyor.

Yerde birikim yapar mı onu bu menzilden bilmek çok zor.  Sıkıntılar baş gösterebilir.

Emin bey işyerindeki ılıkçılar çıldırıyor Smile yapmayın etmeyin. Bu cuma okullar tatil olmalı dedim öylesine bana bakışları müthişti sanki ben yağdırıyorum haşa
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Çilingozlu, kar-snow, KardanadamEmin, yarim

Karla karışık yağmur 

snowserkan üstat Allah şifa versin lakin oflumevlütt hesabımın şifresini unuttum yardımcı olda ona geceyim
  Beğenenler:
  • kar-snow, snowserkan

(03-15-2022, 02:59 PM)Havaciva Adlı Kullanıcıdan Alıntı: snowserkan üstat Allah şifa versin lakin oflumevlütt hesabımın şifresini unuttum yardımcı olda ona geceyim

Sağolun.

İlgili hesabınız yönetimdeki arkadaşım tarafından banlanmış öyle görüyorum.
Bu hesabınız ile devam edebilirsiniz.

(03-15-2022, 02:59 PM)themuslim Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin bey işyerindeki ılıkçılar çıldırıyor Smile yapmayın etmeyin. Bu cuma okullar tatil olmalı dedim öylesine bana bakışları müthişti sanki ben yağdırıyorum haşa

Çıldırsınlar, hatta beter olsunlar.. Big Grin  eye  Smile  thumbsup O sistemler buraya ge le cekk..

Kardanadam Emin abimizi görmek ne güzel.

Sayfayı açınca yeniden mesajlarını görmek çok hoş oldu.

Hoşgeldin
"Gel ey sevgili, gel! Ne olursa olsun yine gel!!"

Kardanadam Emin abi gelince ortalık şenlendi... hep var ol, sağ ol emin abi Smile
  Beğenenler:
  • Barbegazi, kar-snow, KardanadamEmin, Kartutgun, Snowsedat

(03-15-2022, 03:15 PM)Mustafa Torun 0834 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kardanadam Emin abimizi görmek ne güzel.

Sayfayı açınca yeniden mesajlarını görmek çok hoş oldu.

Hoşgeldin

Hoşbuldum, teşekkürler KARdeşim.. thumbsup

(03-15-2022, 03:22 PM)cinarcagri Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kardanadam Emin abi gelince ortalık şenlendi... hep var ol, sağ ol emin abi Smile

Teşekkürler, değerli görüş ve düşünceleriniz için, sizde sağolun, varolun.. Smile  thumbsup
  Beğenenler:
  • cinarcagri, Havacivaaaaa, kar-snow, KMA76, Ozkanpol, SnowPoyraz

Konuyu Okuyanlar:
bulcelik, 28 Ziyaretçi