| |
Herkese iyi geceler
Dünden beri bazi spekülasyonlar yapılıyor hakkımda Ben burda emin beyi istemiyormuşum çekemiyormuşum gibi dedikodular dönüyor Evet bir üyeye sistemi ilk ben tahmin ettiğimi hatırlattım ve kendisine ve bu sistemi kimseye bilip bilmeden bu senin eserin ilk sen söyledin sen çekip getirdin derken dikkatini çektim ve bunun başka bir anlamı olduğunu hatırlattım ama bu arkadaş bunu fırsat bilip yönetime sonrada emin beye ve bir Kaç üyeye ulaştırıp resmen dedikoduculuk yapmış Ben bu sistemi ilk benim tahmin ettiğimi serkanbeyin online olduğu bir vakit bir öğrencinin hocasına yaptığı bir tahminimi gösterdim sırf serkanbeyin görüşünü almak için çünkü herşeyi ondan öğrendim .siteye hitaben bu sistemi ben bildim ben getirdim demedim. Ben bu sitenin ilk üyelerinden biriyim 2017 den beri burdayım ve kimseyle tartışmadım düne kadar beni beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez umrumda değil ama hakkımı emeğimi kimseye yedirmem Sistemler geldiğinde sabah, öğle akşam,gece güncellemelerin hepsini sizlere sunup tahmin ve yorum yapıyorum 5-6 saat uyuyorum ve bunun sonucunda göz sağlığından oldum son 1 senedir Kar,ve sistem manyağıyım ben 365 gün burda tahmin yapıyorum emek veriyorum Meseleye gelelim hakkımda dedikodu üreten hiç kimseye hakkımı hellal etmiyorum onlar kendilerini biliyor 3-4 kişi zaten onlar Bu meseleden dolayı incinen emin beyden de özür diliyorum yanlış anladıysa
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, Ahmet1903, Akın, Alp 1903, angelusoO, Barbegazi, Burak1980, burakrpc, Captmehmet, Çilingozlu, DeMo, EJDER, Emreitsa, Eray, Erol Bıldırcın, Ftherdem, hacimurat, kar-snow, KardanadamEmin, kardelisi, Kartutgun, Kutup Rüzgârı, Mustafa Torun 0834, Nil.Trabzon, Nuray, Osman58, perga, REALSHADOW, scream, Serkofb, SinemSahin, Snow Gökhan, snowpiercer, SnowPoyraz, Snowsedat, snowserkan, taboo, Umutkaraman, Uygar Özerk GÜLAN, volkan34tr
Serkanım karabiberim kovsan da bir yere gitmem zaten. Neyse benim tahminim için ne dersin 10 üzerinden puan olarak artı birşeyler öğrenmiş miyim senden acaba son olarak da martta 3 sistem daha var gibi
Beğenenler:
• adakar, Ahmet1903, ahmetcengiz, Burak1980, Captmehmet, Çilingozlu, EJDER, Erol Bıldırcın, ertan, kar-snow, Mustafa Torun 0834, Nil.Trabzon, Nuray, Osman58, Serkofb, SnowPoyraz, snowserkan,
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Akın, angelusoO, AZOR, Burak1980, Çilingozlu, EJDER, Erol Bıldırcın, kar-snow, Nil.Trabzon, Nuray, Osman58, SinemSahin, SnowPoyraz, Snowsedat, volkan34tr
(03-15-2022, 01:24 AM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese iyi geceler Erdoğan KARdeşim diyorum..Özrün geçerlidir..Sistem tarihlerini kimin bilip bilmediğinin bir önemi yok..Önemli olan Sistemin gelmesi ve buradaki KARSEVERLERİN mutluluğudur..Çünkü hepimiz aynı yolun yolcusuyuz..
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, Ahmet1903, Akın, angelusoO, AZOR, Babazilla, Barbegazi, bokers36, Burak1980, Canelif, Captmehmet, Çilingozlu, EJDER, Erol Bıldırcın, ertan, Ftherdem, gunay75,
(03-15-2022, 01:26 AM)TaяaηTυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkanım karabiberim kovsan da bir yere gitmem zaten. Neyse benim tahminim için ne dersin 10 üzerinden puan olarak artı birşeyler öğrenmiş miyim senden acaba son olarak da martta 3 sistem daha var gibi Hani benim turşulu baklavam? yiyemedim bu sene.. neyse Sen oldun artık bebişim ham değilsin. Sana üstadlık mertebesi verilmeli.. Tahminlerin yerinde ve olması gerekende odur. Tahminlerini cicili bicili süslemediğin için arka planda kalıyorsun. Ama senin övülmeye ihtiyacın yok değil mi?. Seni ben övsem sana yeterde artar üstadım.. 10/8
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Akın, AZOR, Barbegazi, Burak1980, burakrpc, Çilingozlu, DeMo, Erol Bıldırcın, ertan, Ftherdem, hacimurat, kar-snow, Kartutgun, Mustafa Torun 0834, Nil.Trabzon, Nuray, Osman58, Serkofb, SinemSahin, SnowPoyraz, Snowsedat,
Beğenenler:
• adakar, Argento1907, Burak1980, Erol Bıldırcın, ertan, kar-snow, KardanadamEmin, Kartutgun, konuralp, Nuray, Snowsedat, volkan34tr
Beğenenler:
• adakar, Ahmet1903, Akın, Argento1907, Burak1980, DeMo, EJDER, Ekrem14, Erol Bıldırcın, ertan, Kadriyeuygun, kar-snow, KardanadamEmin, Kartutgun, konuralp, Kutup Rüzgârı, Mustafa Torun 0834, Neta, Nil.Trabzon, Osman58, Serkofb, SnowPoyraz, Snowsedat, Uygar Özerk GÜLAN, volkan34tr
Beğenenler:
• adakar, Ahmet1903, Akın, Alp 1903, Argento1907, Barbegazi, bokers36, Burak1980, burakrpc, DeMo, EJDER, Emreitsa, Eray, Erol Bıldırcın, ertan, gunay75, Kadriyeuygun, kar-snow, Karlı gün, konuralp, Kutup Rüzgârı, Mustafa Torun 0834, Neta, Nil.Trabzon, Nuray, Osman58, Serkofb, SnowPoyraz, Snowsedat, themuslim, Umutkaraman, volkan34tr
kadro tamamlandığna göre hafta sonu sistemıne odaklanabılırız.tum tahmıncı qarkadaslara tesekkur ederım
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| KardanadamEmin, тaяaηтυℓa, 63 Ziyaretçi |

Nisan olmasın örümceğim..?