| |
İstanbul için akşam saatleri yine dek geçişleri olacaktır…
Sonra 2-3 gün ara ve haftaya yine beyazlara bürünürüz…
En yakın diye bildiğim aslında asıl niyetlerini farkedemediğim, burada aile ortamındayız diye safça düşüncelerle bunca zaman aranızdaydım..Fakat görüyorum vede hissediyorumki burada adından sözetmeyeceğim, zamanla sizlerin anlıyacağı bazıları varlığımdan oldukça rahatsız oldukları vede bunu çeşitli yollarla bana hissettirdiklerinden burada tahmin yapma keyfim ve isteğim kalmamıştır..Fırsatçılık, çekememezlik bana göre işler değil..Bir ortamda mutluluk kalmamışsa orada daha fazla bulunma çabasina yer yoktur..Bugüne kadar bunları aslinda çokdan hissettim ama beni seven ve güvenen insanları yalnız birakmak istemediğimden aldirmadım ve yoluma yine devam ettiysemde artık daha fazla gidilemeyceğini anladığımdan beni seven ve bana inanan insanlar bana haklarını helal etsinler..Şahsım beni seven ve sevmeyen herkese ben hakkımı helal ediyorum..Belki bir süre, belkide bir daha hiç aranızda olmayacağım..Tüm camiaya sevgi ve saygılarımla.. ALLAH'a emanet olun..
Beğenenler:
• Akın, bokers36, Çilingozlu, Emreitsa,
arkadaşlar radarı bırakın uyduya bakın kuzey batıdan dehşet birşeyler geliyor.bulgaristan tarafından .ya da telefonun meteoroji aplikasyonundaki uydu görüntüleri beni yanıltıyor. bilen birileri bir baksın gözünü seveyim
(03-13-2022, 03:27 PM)realshadow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: arkadaşlar radarı bırakın uyduya bakın kuzey batıdan dehşet birşeyler geliyor.bulgaristan tarafından .ya da telefonun meteoroji aplikasyonundaki uydu görüntüleri beni yanıltıyor. bilen birileri bir baksın gözünü seveyim Üst sol tarafta oluşan oluşum devamı gözükmüyor ama takibe devam edelim.
(03-13-2022, 03:37 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(03-13-2022, 03:27 PM)realshadow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: arkadaşlar radarı bırakın uyduya bakın kuzey batıdan dehşet birşeyler geliyor.bulgaristan tarafından .ya da telefonun meteoroji aplikasyonundaki uydu görüntüleri beni yanıltıyor. bilen birileri bir baksın gözünü seveyim ![]() Üstad kuzey batıdan inen devasa bir kütle var.eğer bu kütle bize inerse hani bildiğiniz afet geliyor.ve oldukça da seri geliyor
(03-13-2022, 04:04 PM)realshadow Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(03-13-2022, 03:37 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(03-13-2022, 03:27 PM)realshadow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: arkadaşlar radarı bırakın uyduya bakın kuzey batıdan dehşet birşeyler geliyor.bulgaristan tarafından .ya da telefonun meteoroji aplikasyonundaki uydu görüntüleri beni yanıltıyor. bilen birileri bir baksın gözünü seveyim |
| Konuyu Okuyanlar: |
| Barbegazi, KardanadamEmin, pcz2013, scream, 38 Ziyaretçi |