| |
![]() @KardanadamEmin bey sistemi sizden kimse alamaz tuttugunuzu koparip alitsinizda gercekten 10 gunluk bir sistemmi yoksa 17 ve 27 iki ayri sistemmi
Beykoz Yalıköy
Rakım 0cm Kar kalınlığı 30cm ![]() İnce taneli tipi şeklinde devam ediyor Yarın sabah erken kalkmak için sözleştik mahalleyle
İstanbul dan gol haberleri geliyor bana mesajla
Herkesin keyfi yerinde umarım. Burayı anlatmaya gerek yok yaşanır
Beylikdüzü'nde çok hafif bir yağış var. Ama beklediğimiz ve olan arasında uçurum var. 87 ile kıyaslandı ama ge en sistemle bile kıyaslanamaz su anda. Seneye daha iyileri gelir inşallah.
serifali umraniye mevcutda zaten 5 5 cm kar vardi suanda 35 cm rahat 50 cm i gorecek gibi sabaha karsi
Gem akşam güncellemesi
18 sistemi pazartesi cepte inşallah buralardan ayrılmayın
Beğenenler:
• adakar, angelusoO, Burak1980, Çilingozlu, DeMo, EJDER, Ekrem14, Eray, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, Neta, Nil.Trabzon, Serkofb, SnowPoyraz, Snowsedat, themuslim
Uzun yıllardır böyle bir yağış görmedim , Ataşehir değil Uludağ mübarek ..Dağ yeri gibi göz gözü görmüyor .
Gözümüz doysun
Beğenenler:
• adakar, AZOR, brkkrrsln, Burak1980, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, Nuray, Snowsedat,
Kadıkmy Altıyol boğa nın yanından kar küreme aracı temizleye temizleye gecti.bunuda gördük ya.muhteşem
Bu şekilde saatlerce devam ederse yarın öğleye kadar yağarsa sonuçları kestiremiyorum bile. Ve öyle olacak gibi görünüyor
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 49 Ziyaretçi |