Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Herkese iyi geceler Şile için bir yorumunuz var mı Perşembe günü sabah güzel kar yağdı fakat birikim olmadı sonrasında ise hep aralıklı olarak azaldı. Sistemden nasibimizi biz ne zaman alabiliriz acaba Smile
  Beğenenler:
  • Muro

Şileye yağış ne zaman gelir

Serkan hocam hoşgeldiniz sizi tekrar aramızda görmekten çok mutlu oldum çok çok geçmiş olsun korkuttunuz bizi
  Beğenenler:
  • adakar

(03-12-2022, 01:51 AM)karsevdalısıı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese iyi geceler Şile için bir yorumunuz var mı Perşembe günü sabah güzel kar yağdı fakat birikim olmadı sonrasında ise hep aralıklı olarak azaldı. Sistemden nasibimizi biz ne zaman alabiliriz acaba Smile

Sabah namazında
  Beğenenler:
  • Enginist, Erol Bıldırcın, volkan34tr

Gfs gece güncellemesi
Gfs direnemiyeceksin indir şu sistemi thumbsup

19 mart geliyorrrresim

İkizlerin altıni değiştirmek jcin kalktım, umutla perdeyi araladım ama "hadi beee yagmamis" dediğim an su an? (Ataşehir)

(Son Düzenleme: 03-12-2022, 05:04 AM, Düzenleyen: Kutup Rüzgârı.)

resim

Veee devasa vortex imiz nihayet uyduda belirdi Karadenizin tam ortasına bakın bebek orada hay maşaAllah gel gülüm gel şenlendir bizi  Smile atesSki
  Beğenenler:
  • adakar, Erol Bıldırcın, jacobsss, Kartutgun

oo nöbette miyiz Big Grin
süpheci
  Beğenenler:
  • Kutup Rüzgârı

(Son Düzenleme: 03-12-2022, 05:12 AM, Düzenleyen: Kutup Rüzgârı.)

(03-12-2022, 04:55 AM)jacobsss Adlı Kullanıcıdan Alıntı: oo nöbette miyiz Big Grin
[quote pid='63969' dateline='1647050147']

3 saat felan uyumuşum sonra heyecandan herhalde uykum kaçtı uyandım uyduya baktım balinamız orca yı gördüm  Smile
[/quote]

resim

Rüzgâr lar girdap şeklinde esmeye başladı geliyor gelmekte olan  ates
  Beğenenler:
  • adakar, Enginist, Snowsedat

çekmeköyde kar hafif yoğun şekilde başladı vortexi bekliyoruz geliyor gelmekte olan. ?
  Beğenenler:
  • adakar

Konuyu Okuyanlar:
Poyrazkarayel, 58 Ziyaretçi