Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Arkadaşlar bu sistemin hemen bir ikigün ardından KAR lı günlere Mart sonuna kadar devam edecek dersem yine bana kimse inanmaz demi? Bence inansanız iyi olur, zira bu MART 2O22 KIŞI önümüzdeki yaşanacaklarla beraber tarihe geçebilir.. thumbsup Bize Sistem vermekde aşırı zorlanan GFS modelleri bile bu sabahki çıktılarında tezlerimi destekliyor..( herne kadar sistemleri hep kuzeyimizde tutmak ve bize indirmemek için olağanüstü çaba içinde olsada.) Buyrun ayın 17 sinden sonra sonu belirsiz soğuk ve KAR LI günlerin modelleri..
resim

resim

resim

resim

resim

resim

resim

resim

resim

Hayırlı cumalar arkadaşlar yeni uyandım ve şoktayım mübarek ne yağmış ölçmedim ama rahat 20cm var  Smile yarın birde vortexi yakalarsak 40-50 cm leri görürüz  ates

(03-11-2022, 09:55 AM)Kutup Rüzgârı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayırlı cumalar arkadaşlar yeni uyandım ve şoktayım mübarek ne yağmış ölçmedim ama rahat 20cm var  Smile yarın birde vortexi yakalarsak 40-50 cm leri görürüz  ates

Hayırlı olsun, güle güle keyfini çıkar.. Smile  thumbsup
  Beğenenler:
  • Burak1980, Hasan_iSTANBUL, Kutup Rüzgârı

(Son Düzenleme: 03-11-2022, 10:11 AM, Düzenleyen: zerensefa.)

Polemik yaratan mesajlar silinmektedir. Sorularına cevap arayanlar bir kaç sayfa geriye gidip geçmiş mesajları okuyabilirler.

Beylikdüzünden Silivriye rahat rahat işe gelen arkadaşlarım var. Çatalcadan da aynı şekilde. Bildiğim kadarıyla hiçbirinin 20 CM karda gidebilen jipi yok Smile Sayın üyeye ithafen.
SUDAN ADAM

Sancaktepe yıkılıyor. Geceden beri hiç aralık vermedi. Bu gidişler 40-50 cm'i zorlayacak gibi görünüyor.

Bugiun ise gidemedim rahat 20 cm var.Daha bunun vortexi var.Yagis tum hiziyla devam ediyorWink

Vorteks boğaz- bursa hattında yarın etkili olabilir, geçtiği bölgede anlık çok kuvvetli birim ihtinmali var, kar  yağışı cumartesi akşama kadar devam edecek. Mart süprizinin tadını çıkarım Ski

Günaydın
Rüzgar Yıldız (kuzey) yönünden ediyor, lakin Karadeniz üzerinden gelen DEK bantlarında seyrelmeler var. Özellikle İstanbul ‘un batı bölümleri için. Şu ana kadar gerçekleşen yağış 24 Ocak ile mukayese edilemez ancak unutmayalım ki o sistemin ilk günleri de bu yaşanan ile benzer karakterde idi. Yeterli soğuma oluşamamıştı.
İlerleyen saatlerde, öğleden sonra tekrar yağışların şiddetleneceğini düşünüyorum. 
Sevgi ile kalın.
  Beğenenler:
  • DeMo, Erol Bıldırcın, zerensefa

(03-11-2022, 10:13 AM)Saka Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Günaydın
Rüzgar Yıldız (kuzey) yönünden ediyor, lakin Karadeniz üzerinden gelen DEK bantlarında seyrelmeler var. Özellikle İstanbul ‘un batı bölümleri için. Şu ana kadar gerçekleşen yağış 24 Ocak ile mukayese edilemez ancak unutmayalım ki o sistemin ilk günleri de bu yaşanan ile benzer karakterde idi. Yeterli soğuma oluşamamıştı.
İlerleyen saatlerde, öğleden sonra tekrar yağışların şiddetleneceğini düşünüyorum. 
Sevgi ile kalın.

Günaydın,
Dünden beri izah etmeye çalıştığım konuyu 3 satır mesaj ile izah ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Umarım dediğiniz gibi bir son dakika sürprizi ile bizi de gömecek bir yağışa dönüşür sistemin bütünü.  tapansmile

Sevgiler...
SUDAN ADAM
  Beğenenler:
  • Nuray, Snowsedat

Arkadaşlar,lütfen sokak canlarını unutmayalım,?tok olurlarsa bu havaya dayanabilirler?Dışarda gördüğünüz kimsesiz ve evsiz insanlar için de belediyelerinizin gerekli birimlerine ulaşın lütfen?Duyarlılığınız için şinmdiden teşekkürler??

Konuyu Okuyanlar:
Ftherdem, KardanadamEmin, 60 Ziyaretçi