| |
Arkadaşlar bu sistemin hemen bir ikigün ardından KAR lı günlere Mart sonuna kadar devam edecek dersem yine bana kimse inanmaz demi? Bence inansanız iyi olur, zira bu MART 2O22 KIŞI önümüzdeki yaşanacaklarla beraber tarihe geçebilir..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Beğenenler:
• Ahmet1903, Burak1980, Captmehmet, Conigitar, Çilingozlu, EJDER,
Hayırlı cumalar arkadaşlar yeni uyandım ve şoktayım mübarek ne yağmış ölçmedim ama rahat 20cm var
yarın birde vortexi yakalarsak 40-50 cm leri görürüz
Polemik yaratan mesajlar silinmektedir. Sorularına cevap arayanlar bir kaç sayfa geriye gidip geçmiş mesajları okuyabilirler.
Beylikdüzünden Silivriye rahat rahat işe gelen arkadaşlarım var. Çatalcadan da aynı şekilde. Bildiğim kadarıyla hiçbirinin 20 CM karda gidebilen jipi yok Sayın üyeye ithafen.
SUDAN ADAM
Sancaktepe yıkılıyor. Geceden beri hiç aralık vermedi. Bu gidişler 40-50 cm'i zorlayacak gibi görünüyor.
Beğenenler:
• Burak1980,
Bugiun ise gidemedim rahat 20 cm var.Daha bunun vortexi var.Yagis tum hiziyla devam ediyor
Vorteks boğaz- bursa hattında yarın etkili olabilir, geçtiği bölgede anlık çok kuvvetli birim ihtinmali var, kar yağışı cumartesi akşama kadar devam edecek. Mart süprizinin tadını çıkarım
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, Ahmet1903, Alp 1903, Burak1980, DeMo, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Kartutgun, Mustafa Torun 0834, Neta, Nuray, snowpiercer
Günaydın
Rüzgar Yıldız (kuzey) yönünden ediyor, lakin Karadeniz üzerinden gelen DEK bantlarında seyrelmeler var. Özellikle İstanbul ‘un batı bölümleri için. Şu ana kadar gerçekleşen yağış 24 Ocak ile mukayese edilemez ancak unutmayalım ki o sistemin ilk günleri de bu yaşanan ile benzer karakterde idi. Yeterli soğuma oluşamamıştı. İlerleyen saatlerde, öğleden sonra tekrar yağışların şiddetleneceğini düşünüyorum. Sevgi ile kalın.
(03-11-2022, 10:13 AM)Saka Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Günaydın Günaydın, Dünden beri izah etmeye çalıştığım konuyu 3 satır mesaj ile izah ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Umarım dediğiniz gibi bir son dakika sürprizi ile bizi de gömecek bir yağışa dönüşür sistemin bütünü. Sevgiler... SUDAN ADAM
Arkadaşlar,lütfen sokak canlarını unutmayalım,?tok olurlarsa bu havaya dayanabilirler?Dışarda gördüğünüz kimsesiz ve evsiz insanlar için de belediyelerinizin gerekli birimlerine ulaşın lütfen?Duyarlılığınız için şinmdiden teşekkürler??
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, konuralp, mehmet karsever, Mustafa Torun 0834, Neta, Nuray, Snowsedat, volkan34tr |
| Konuyu Okuyanlar: |
| Ftherdem, KardanadamEmin, 60 Ziyaretçi |

yarın birde vortexi yakalarsak 40-50 cm leri görürüz