| |
Biri bu hava Serkan Abiyi iyileştirir demişti, tam isabet
Şaka bir yana tekrar hoşgeldin abi. Rabbim benzerinden beterinden korusun. Artık sanırım sinerji için eksiğimiz kalmadı. Hadi hayırlı rahmetler olsun inşallah.
Beğenenler:
• adakar, angelusoO, Burak1980, Eray, Erol Bıldırcın, Ftherdem, REALSHADOW, snowserkan, yarim
(03-10-2022, 05:54 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar iyi dilek ve dualarınız için teşekkür ederim hepinize. Müthiş sevindirici haber bu Çok şükür Sizi yazarken görmek, sağlıklı bir şekilde ne kadar güzel Sn.snowserkan, hoşgeldiniz
Tekrar geçmiş olsun Serkan KARdeşim..Tamda zamanında sahalara dönmene sevindim...
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Erol Bıldırcın, Ftherdem, Recep34, Snowsedat, snowserkan, yarim
Serkan bey geçmiş olsun çok sevindim görünce nasılsınız iyisinizdir inşaAllah
(03-10-2022, 06:06 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tekrar geçmiş olsun Serkan KARdeşim..Tamda zamanında sahalara dönmene sevindim... Sağol Emin dostum. ALLAH'a şükürler olsun.. (03-10-2022, 06:06 PM)Kutup Rüzgârı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey geçmiş olsun çok sevindim görünce nasılsınız iyisinizdir inşaAllah Teşekkür ederim. İyiym çok şükür.
Hamdolsun Serkan abi dün sana öyle dua ettim ki. Rabbim dedim Mart ayında uzun yıllardır böyle sistem gelecek ve Serkan abiyle bu mutluluğu paylaşamayacağız. Neyse ki toparlıyorsun. Senin varlığın burada ve gönlümüzde bambaşka. İnşAllah hep burada olursun
Selam ve dua ile
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| Poyrazkarayel, 29 Ziyaretçi |