| |
Daha yeni başlıyoruz.
Beş gün sistem var. Ne çabuk vazgeçiyorsunuz?
"Gel ey sevgili, gel! Ne olursa olsun yine gel!!"
Sistemimiz hayırlı olsun arkadaşlar umutsuzluğa kapılmayın hemen bakın ben gayet sakinim Bağcılarda maalesef birşey yok ama 2 saate kadar bizede gelecek ayrıca cuma cumartesi pazara odaklanın ortalık kopacak
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, EJDER, Ekrem14, Kutup Rüzgârı, Nuray, SnowPoyraz, Snowsedat, Umutkaraman, yarim
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, EJDER, Ekrem14, Hasan_iSTANBUL, Neta, Nuray, SnowPoyraz, Snowsedat
arkadaşlar günaydın . şanslısınız . Bizde daha başlamadı . hava anca kar yağacak gibi bir bulutlanmaya geçti.
An itibariyla disarda gunesli bir hava var ama ogle saatlerine kalmaz baslayacak
(03-10-2022, 09:56 AM)hasanshn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sanırız gene çok abartıldı sistem Ayıp olmuyormu? Herşeyin daha çok başındayız..Girmiş olan sistemin fragmanları bile görülmedi, az sabırlı olsanız..Karşınızdaki insanlara bu kadar emekleri karşısında böylesi aceleci olumsuz fikir üretmekle ne kadar doğru davrandığınıza atmosfer gerekli cevabı verecektirDaha film yeni başladı..5-6 gün KAR la beraber olacaksınız, hele bir sistem geçip gitsin sonra görüşlerinizi belli bir üslupla arz edersiniz..
Beğenenler:
• adakar, bokers36, EJDER, Ekrem14, hacimurat, Hasan_iSTANBUL,
Ben de evden çalışırım demiştim ama Kadıköy'e işe gitmeye karar verdim.
Küçükyalı da birşey yok henüz. Dönüş sıkıntı olur mu acaba?
Sabiha Gökçen den yolculuk yapacaklar için uyarı :
https://www.airlinehaber.com/sabiha-gokc...ma-karari/
AdakaR
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| AZOR, Əspəranza34, KardanadamEmin, 66 Ziyaretçi |

beklendiği gibi olmadı sanki