Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Daha yeni başlıyoruz.

Beş gün sistem var.

Ne çabuk vazgeçiyorsunuz?
"Gel ey sevgili, gel! Ne olursa olsun yine gel!!"

Beğenenler:
  • adakar, ahmetcengiz, yarim

Sistemimiz hayırlı olsun arkadaşlar umutsuzluğa kapılmayın hemen bakın ben gayet sakinim Bağcılarda maalesef birşey yok ama 2 saate kadar bizede gelecek ayrıca cuma cumartesi pazara odaklanın ortalık kopacak
  Beğenenler:
  • Ekrem14, Hasan_iSTANBUL, Snowsedat, yarim

Gaziosmanpaşa' Karlıtepe'de adı üstünde daha simdiden 5 cm oldu diyebilirim keyfini surun bu KAR yağışı ile beraber Tarihe de tanıklık etmiş oluyoruz daha önümüzde çooooookkkkkk gün var.

resim

resim

Güncel uydu görüntüsü Karadeniz üstüne bakın akıyor maşaAllah  ates

arkadaşlar günaydın . şanslısınız . Bizde daha başlamadı . hava anca kar yağacak gibi bir bulutlanmaya geçti.
  Beğenenler:
  • adakar

An itibariyla disarda gunesli bir hava var ama ogle saatlerine kalmaz baslayacak

(03-10-2022, 09:56 AM)hasanshn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sanırız gene çok abartıldı sistem Sad beklendiği gibi olmadı sanki

Ayıp olmuyormu? Herşeyin daha çok başındayız..Girmiş olan sistemin fragmanları bile görülmedi, az sabırlı olsanız..Karşınızdaki insanlara bu kadar emekleri karşısında böylesi aceleci olumsuz fikir üretmekle ne kadar doğru davrandığınıza atmosfer gerekli cevabı verecektirDaha film yeni başladı..5-6 gün KAR la beraber olacaksınız, hele bir sistem geçip gitsin sonra görüşlerinizi belli bir üslupla arz edersiniz..

Ben de evden çalışırım demiştim ama Kadıköy'e işe gitmeye karar verdim.

Küçükyalı da birşey yok henüz.

Dönüş sıkıntı olur mu acaba?

resim

Hava radarına baktığımızda 2 saat içinde g.o.p bağcılar esenler güngören güzel yoğun yağış alabilir
  Beğenenler:
  • adakar, Hasan_iSTANBUL, Nuray, Snowsedat

Karla karışık yağmur  (Son Düzenleme: 03-10-2022, 11:41 AM, Düzenleyen: adakar.)

Sabiha Gökçen den yolculuk yapacaklar için uyarı :

https://www.airlinehaber.com/sabiha-gokc...ma-karari/
AdakaR
  Beğenenler:
  • AZOR, Hasan_iSTANBUL, Snowsedat

Konuyu Okuyanlar:
AZOR, Əspəranza34, KardanadamEmin, 66 Ziyaretçi