Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

resim
  Beğenenler:
  • adakar, Hasan_iSTANBUL, SinemSahin

(03-10-2022, 12:17 AM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(03-10-2022, 12:13 AM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hasan bey arif abiden haber varmı

Erdoğan bey maalesef hic bir haber yok durumunun kötüye gittiği endişesi yaşıyorum ve çok merak ediyorum, Dualarımız onunla en kısa zamanda sağlığına kavuşur ve aramıza katılır inşaAllah. Sad

AMİN
  Beğenenler:
  • adakar, Ftherdem, Hasan_iSTANBUL, SinemSahin, Snowsedat

resim

ICON cumartesi modeline vortex i yerleştirmiş tamda damardan giriş yapıyor mübarek fişek gibi  Smile

(Son Düzenleme: 03-10-2022, 01:16 AM, Düzenleyen: Trhero.)

icon ve gfs vorteksi vermiş ecmf biraz naz yapıyor bakalım Smile
hala modeller yakın zamanı aynı veremiyor buda süprizlere açığız demek diye yorumluyorum umarım güzel süprizler olur

Edit: Abiler nezaman radar takibine başlayalım değerler nezamana uygun olur ona göre nöbet tutucam Big Grin

(03-10-2022, 01:15 AM)Trhero Adlı Kullanıcıdan Alıntı: icon ve gfs vorteksi vermiş ecmf biraz naz yapıyor bakalım Smile
hala modeller yakın zamanı aynı veremiyor buda süprizlere açığız demek diye yorumluyorum umarım güzel süprizler olur

Edit: Abiler nezaman radar takibine başlayalım değerler nezamana uygun olur ona göre nöbet tutucam Big Grin

Avrupa yakası ağırlıklı yer yer başladı ama kuzeyden güneye etkisi sabah başlar pazara kadar zaman uzun diğer gecelere ayırın nöbetinixi

Daha bir kaç gün öncesinden bu sistemin peşine takılıp sinsice gelen sistemede bir bakın
resim

An itibariyle Çamlıca bembeyaz ates

Maltepe'de yoğun ve lapa lapa KAR yağışı başlamıştır..Vatana, millete hayırlı olsun.. thumbsup

Bağcılarda bulut yok desem yeridir Sad
  Beğenenler:
  • SnowPoyraz

Bugün Avrupa yakası daha yoğun yağış alacak

Konuyu Okuyanlar:
aoy, AZOR, efe90, Əspəranza34, Kerimoglu, REALSHADOW, snow41, Snowsedat, 55 Ziyaretçi