| |
Trabzon yomra rakım 400 ayın 13 ve 14 ü için bi analiz yapabilirmisiniz reisler
Ben günde bir kaç kez siteye giriyorum. Mobil üzerinden bu sürekli olmaktadır. Genelde ilk beğenide olmaktadır. Hatta kocaeli tahmini sayfasında da aynı şekilde.
Emin bey azor ve diğer arkadaşlar sizi takip etmek bende bağımlılık durumda. Her güzel kar haberlerinizi damarlarımda hissediyorum
Beğenenler:
• adakar, Ahmet1903, Alp 1903, angelusoO,
Gel 2 gözümün çiçeği gellll saat kaç gibi başlar iş yerinin tatil olma olasılığı var 6 da servis gelecek
Bu vorteks midir nedir 24 ocakta İstanbul'u coşturan. Avrupa yakasını etkileyecek diyorlar yine. İşin aslı nedir doğru mu? Biz Anadolu yakası olarak hakkımızı istiyoruz.
(03-09-2022, 10:28 PM)Sarelf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gel 2 gözümün çiçeği gellll saat kaç gibi başlar iş yerinin tatil olma olasılığı var 6 da servis gelecek Bu sistem saatlerini çözmek zor sabah 5 başlar batıdan itibaren sanki saat 11 gibi kuvvetlenecek gibi duruyor, hatırlatıyorum gün gün dahada kuvvetlenecek cumadan pazar öğlene kadar daha kuvvetli
Beğenenler:
• adakar, angelusoO, Deepsnow, EJDER, Ekrem14, Eray, Erol Bıldırcın, hacimurat, hakancitak, Hasan_iSTANBUL, İLKER BAŞAR, Kartutgun, konuralp, Nuray, Serkofb, Snowsedat, Umutkaraman, Uygar Özerk GÜLAN, volkan34tr, yarim, Yıldızı
Dışarıda resmen sistem kokusu var. Geri dönüşü olmayan yola girdik. Bu yolun sonu hiç bitmesin hiç geri dönmeyelim
İyi akşamlar,
Şahsi görüşüm, sabaha karşı 03-04 civarında rüzgarın K-KD yönünden 50km hamlesi ile 70km esmeye başlamasıyla kayda değer yağışlar başlayacaktır. Öğle saatlerinde kar severleri mutlu edecek olan birikimler oluşmuş olur. Cumartesi dahil yağış tatmin edecek gibi. Sonrası için konuşmak benim için çok iddalı olur. Kalın sağlıcakla
Beğenenler:
• adakar, angelusoO, AZOR, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, Nuray, Snowsedat, yarim |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 13 Ziyaretçi |