Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Siteye kar animasyonu gelsin.

Önce animasyon ile önden alışalım.

Sonrası orijinal temas Smile

(03-09-2022, 02:48 PM)Enginist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Siteye kar animasyonu gelsin.

Önce animasyon ile önden alışalım.

Sonrası orijinal temas Smile

Engincim sen Boğayı merak et ve bugün ziyaret et, belki daha uzun bir zaman görüşemeyebilirsiniz.. Smile Eeee Boğa önemli.. eye

Hiç merak etmiyorum Emin bey.

Ne hali varsa görsün.

Zamanında taa Paris'ten buralara gelirken düşünecekti Smile

Yaşına başına da bakmıyor. Geldi 160 yaşına hala kakara kikiri peşinde.

Ama boğa'da suç yok.

Bizim millet şımartıyor onu.

Birlikte fotoğraf çektirmeler, bir ilgi, bir alaka hiç sormayın.

Kar altında kalsın da biraz aklı başına gelsin Smile

Beyoğlu Halıcıoğlu’nda güneş eşliğinde kar atıştırmaya başladı  Wink

(03-08-2022, 01:33 PM)storm16 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkesin aklındaki soru  nereye ne kadar yağar bunun için ''benim beklentime'' göre bir harita aşağda hazırladım.

Cuma okullar tatil edilmeli özellikle doğu marmarada.

Vortex sıcak çekirdek merkezli bir oluşum, bu yüzden nereye vuracağını hatta oluşup oluşamayacağını şimdiden söylemek zor ama geçen defa ecmwf bilmişti yine ecmwfye bakılabilir.

resim

Beklentim bu şekilde devam ediyor, bu haritada Vorteks kar yağışı dahil değil çünkü, gelip gelmeyecegi belli degil, vorteksin konumu ve tasidiğı yagis miktari çok kısa süre önce belli oluyor , Bu miktarlara +25 cm ekleyebileceği gibi hiç oluşmayadabilir.

Artik Gozler radarda olacak.

(03-09-2022, 03:03 PM)Enginist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hiç merak etmiyorum Emin bey.

Ne hali varsa görsün.

Zamanında taa Paris'ten buralara gelirken düşünecekti Smile

Yaşına başına da bakmıyor. Geldi 160 yaşına hala kakara kikiri peşinde.

Ama boğa'da suç yok.

Bizim millet şımartıyor onu.

Birlikte fotoğraf çektirmeler, bir ilgi, bir alaka hiç sormayın.

Kar altında kalsın da biraz aklı başına gelsin Smile

He valle.. Smile Bencede çok şımarttılar..Kara gömülsünde görsün gününü demi? eye  Big Grin

Şu anda Sancaktepe'de lapa lapa kar yağıyor. Fragman olarak hiç de fena sayılmaz. Emin üstad ve diğer üstadlar iyi ki varsınız.
Bu yağan ve yağacak karın bereketi Serkan Hoca'ya sağlık ve şifa getirsin. Afetlerden uzak keyifli bir dönem geçirelim hayırlısı ile.
Allah sokakta olan canlara da yardımcı olsun.

resim

Simdilik kutleler bogaz hatti anadolu yakasi ve kocaeli agirlikli geliyor bu da ara ara direk kar yagisi olarak goruluyor

Çok Şükür ilk güzel bir kar geçişi aldık. Direk lapa lapa kuru ve görselliği çok güzel. Bu kadar erken beklemiyordum. Devamını hasretle bekliyoruz. İnşAllah. Serkan abi Rabbim sana Şafi ismiyle Acil şifalar versin. İnşAllah bir an önce toparlanda şu mutluluğu paylaşalım
  Beğenenler:
  • adakar, Hasan_iSTANBUL, SinemSahin, Snowsedat

resim

Konuyu Okuyanlar:
20 Ziyaretçi