| |
Siteye kar animasyonu gelsin.
Önce animasyon ile önden alışalım. Sonrası orijinal temas
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Ekrem14, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, SinemSahin, Snowsedat,
Beğenenler:
• Burak1980, Ekrem14, Emreitsa,
Hiç merak etmiyorum Emin bey.
Ne hali varsa görsün. Zamanında taa Paris'ten buralara gelirken düşünecekti ![]() Yaşına başına da bakmıyor. Geldi 160 yaşına hala kakara kikiri peşinde. Ama boğa'da suç yok. Bizim millet şımartıyor onu. Birlikte fotoğraf çektirmeler, bir ilgi, bir alaka hiç sormayın. Kar altında kalsın da biraz aklı başına gelsin
Beğenenler:
• Burak1980, Ekrem14, hakancitak, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, REALSHADOW, SinemSahin, Snowsedat
(03-08-2022, 01:33 PM)storm16 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkesin aklındaki soru nereye ne kadar yağar bunun için ''benim beklentime'' göre bir harita aşağda hazırladım. Beklentim bu şekilde devam ediyor, bu haritada Vorteks kar yağışı dahil değil çünkü, gelip gelmeyecegi belli degil, vorteksin konumu ve tasidiğı yagis miktari çok kısa süre önce belli oluyor , Bu miktarlara +25 cm ekleyebileceği gibi hiç oluşmayadabilir. Artik Gozler radarda olacak.
Beğenenler:
• adakar, Ays, Burak1980, Emreitsa,
(03-09-2022, 03:03 PM)Enginist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hiç merak etmiyorum Emin bey. He valle.. Bencede çok şımarttılar..Kara gömülsünde görsün gününü demi?
Beğenenler:
• Burak1980, Ekrem14,
Şu anda Sancaktepe'de lapa lapa kar yağıyor. Fragman olarak hiç de fena sayılmaz. Emin üstad ve diğer üstadlar iyi ki varsınız.
Bu yağan ve yağacak karın bereketi Serkan Hoca'ya sağlık ve şifa getirsin. Afetlerden uzak keyifli bir dönem geçirelim hayırlısı ile. Allah sokakta olan canlara da yardımcı olsun.
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, Burak1980,
Çok Şükür ilk güzel bir kar geçişi aldık. Direk lapa lapa kuru ve görselliği çok güzel. Bu kadar erken beklemiyordum. Devamını hasretle bekliyoruz. İnşAllah. Serkan abi Rabbim sana Şafi ismiyle Acil şifalar versin. İnşAllah bir an önce toparlanda şu mutluluğu paylaşalım
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| Ftherdem, hacimuratt, Snowsedat, 36 Ziyaretçi |