| |
Sistem vermekde başından beridir cimri davranan GFS'yi ısrarlarımız neticesinde yola getirdik ve başka bir tabirle TUŞ ettik diyebiliriz..Hem kuvvetli KAR yağışları, hem soğukların güçlü olması artık kaçınılmaz bir gerçek olduğunu GFS'ye anlatabilmişiz nihayet..Birde bizlere nedense karşı çıkarak birtürlü inandıramadığımız bazı üyelerde ayrı sıkıntı olmuştuki, sanırım yavaş yavaş onlarda beklenen gerçeği kabul etmeye başlamışlardır..Hala kabul etmeyenlerde varsa, onlarda KAR altında kalmasınlarda..
Beğenenler:
• Alp 1903, Captmehmet, Ekrem14, Eray, Hasan_iSTANBUL, Mustafa Torun 0834, Serkofb, SinemSahin, Snowsedat, volkan34tr
Oncelikle Emin bey ve serkan bey olmak uzere degerli veriler paylasan diğer arkadaşlara her sey için teşekkürler.
Ben kar yagsada yagmasda hergun sizi takipteyim. Öncelikle serkan beye geçmiş olsun dileklerimle Mart ayı sistemi için sizlerin yorumlariyla haftalardır bekliyordum . Umutlarım hep vardı Sinerjiye devam kar haberlerinizi bekliyorum
Beğenenler:
• adakar, Çilingozlu, EJDER, Ekrem14, Eray, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, merdoo93, Mustafa Torun 0834, Nuray, Serkofb, SinemSahin, snow41, SnowPoyraz, Snowsedat, volkan34tr
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980,
@KardanadamEmin bey siz resmen sibiryayi ustumuze indirdiniz SİBİRYA EKSPRESI rötarlida olsa geliyor oldukca cetin gececek bir mart ayi sanirim dediginiz gibi gelirse 1987 mart efsanesinden sonra 10 mart 2022 efsanesi olmaya tarihe gecmeye aday gorunuyor
(03-06-2022, 02:34 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sistem vermekde başından beridir cimri davranan GFS'yi ısrarlarımız neticesinde yola getirdik ve başka bir tabirle TUŞ ettik diyebiliriz..Hem kuvvetli KAR yağışları, hem soğukların güçlü olması artık kaçınılmaz bir gerçek olduğunu GFS'ye anlatabilmişiz nihayet..Birde bizlere nedense karşı çıkarak birtürlü inandıramadığımız bazı üyelerde ayrı sıkıntı olmuştuki, sanırım yavaş yavaş onlarda beklenen gerçeği kabul etmeye başlamışlardır..Hala kabul etmeyenlerde varsa, onlarda KAR altında kalmasınlarda.. Canım kardeşim inan bana bu insanların bir çoğunun derdi kar yağması falan değil.onlar huzur bozmak peşinde. o yüzden sen ağzınla kuş tutsan bunlar anlamaz. o yüzden ne kendini yıprat ne de onları kaale al bence. bak kar kesinleşmeye başladıkça hiç biri ortalarda yok.çünkü onlar dediklerin ve dedikleriniz çıktıkça mağlubiyet ve huzur bozamamanın verdiği üzüntü ile kayboluyor ortadan.biz keyfimize bakalım.ha bir de şu var yağsa da yağmasa da biz sizlerin değerini bize güzel haberler vermek sevdamızı müjdelemek için nasıl çaba gösterdiğinizi biliyoruz.gerisi tıınnnnn )
Beğenenler:
• Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, SinemSahin, Snowsedat, volkan34tr, yarim
(03-06-2022, 03:21 PM)realshadow Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(03-06-2022, 02:34 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sistem vermekde başından beridir cimri davranan GFS'yi ısrarlarımız neticesinde yola getirdik ve başka bir tabirle TUŞ ettik diyebiliriz..Hem kuvvetli KAR yağışları, hem soğukların güçlü olması artık kaçınılmaz bir gerçek olduğunu GFS'ye anlatabilmişiz nihayet..Birde bizlere nedense karşı çıkarak birtürlü inandıramadığımız bazı üyelerde ayrı sıkıntı olmuştuki, sanırım yavaş yavaş onlarda beklenen gerçeği kabul etmeye başlamışlardır..Hala kabul etmeyenlerde varsa, onlarda KAR altında kalmasınlarda.. Değerli görüş ve düşünceleriniz için çok teşekkürler..Bende siz ve sizin gibi düşünenler için burada emek veriyorum..Değer bilenler biliyor zaten, diğerleride çokda tınn...
Beğenenler:
• adakar, Captmehmet, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, Leventcetin, REALSHADOW, SinemSahin, SnowPoyraz, Snowsedat, volkan34tr
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, Mustafa Torun 0834, REALSHADOW, SinemSahin, SnowPoyraz, Snowsedat
1988 doğumluyum. 1987 efsanesini göremedim ama 2022 mart efsanesi neden olmasın. Hayırlısı herşey Allah'tan. Kardanadam Emin abi yakaladı sistemi getiriyor. Güzel ve karlı günler bizlerin olsun inşallah.
Beğenenler:
• adakar, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, REALSHADOW, SinemSahin, Snowsedat |
| Konuyu Okuyanlar: |
| Galatasaray1905, 97 Ziyaretçi |