Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Erol bey, 1987 ye atıfta bulunan arkadaşlar şunu bilmeli 87 bir mucize gibi bir şeydi.4 martta başlayan 17 marta kadar süren bir hava olayı.mart ayında bir daha böyle bir olay sanırım 300-500 yılda bir olabilir belki dahada uzun.Tabi ki her şey Allahın takdiri ama birde onun doğaya koyduğu nizam var.35 sene olmuş o nizam içinde Rabbimiz bir kez daha böyle süprizler yaparmı bizlere yapar ama mart ayında olma ihtimali nedir bunu düşünmek lazım.Bırakalım mart ayını 87 yi şubat ve ocakta bile yaşayan kaç insan vardır.2 hafta sürekli kar yağması aralıklı olarak ve çok soğuk bir periyot.87 bir efsanedir.görmek bizlerede nasip oldu 13 yaşında bir çocuktum ama hatırlamak ve yaşamak için yeterli bir yaş idi şükür ki.selamlar,

(Son Düzenleme: 01-28-2022, 12:08 PM, Düzenleyen: AZOR.)

Şubat başı sullar seller alacak
resim
resim

Emin abim yeni yaşın sana mutluluk, bereket,sağlık getirsin inşallah

(Son Düzenleme: 01-28-2022, 12:09 PM, Düzenleyen: тaяaηтυℓa.)

Bıldırcın yumurtası Erol Havaforumda ne işin var bakem arifi sırtından pıçakladın. Arif bunu yarına bırakır ama yanına bırakmaz.

Bu arada sana Havaforumda mesaj attım geldi mi Smile
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın, SnowPoyraz

Benim defterde liste kabardı.
Yakında hesapları toplayacağım.

Cts kky kar 3 4 5 6 kky kar ihtimali ya sonrası....???
  Beğenenler:
  • Ekrem14, Erol Bıldırcın, kardelisi, SnowPoyraz

(Son Düzenleme: 01-28-2022, 12:21 PM, Düzenleyen: snowserkan.)

(01-28-2022, 12:18 PM)TaяaηTυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Cts kky kar 3 4 5 6 kky kar ihtimali ya sonrası....???

Sonrası mı?

Sonrası sevgililer günü ..

Havada sadece yagmur olan gunlerde isinio şansa bak onunn disinda hava yine soguk Smile

(Son Düzenleme: 01-28-2022, 12:41 PM, Düzenleyen: AZOR.)

Vayy memleketim sistemin şampiyonu olarak haberlere konu olmuş
https://www.ntv.com.tr/galeri/turkiye/2-...pAhz_NfxrQ
resim resim

Gecen hafta fena stres vardi . Simdi rahatim. Kar takibinden, son 2-3 gundur fena uyku oluyor bende. Kendime yeni yeni geliyorum. Bence gelecek buyuk bir sistem subat 20 sinden sonra gelir. Son yillarda 1 aylik rotar oluyor genelde. Gecen sene de 14 ocak gibi sistem almistik. Sonra 14 subatta anca almistik. Kismet...
  Beğenenler:
  • AZOR, Erol Bıldırcın, SnowPoyraz, Snowsedat

14 Şubat subliminal mesaj
  Beğenenler:
  • Ekrem14, Enginist, mehmet karsever, SnowPoyraz

Konuyu Okuyanlar:
Captmehmet, efe90, Ert, Galatasaray1905, Hava Tahmincisi, mehmet karsever, realshadow, snow41, snowmanadnan, SnowSD, тaяaηтυℓa, 74 Ziyaretçi