| |
Beğenenler:
• adakar, Babazilla, Bir Dost, Burak1980,
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, EJDER,
@KardanadamEmin bey siz ayin 9 u diyordunuz bugun cnnturktede Orhan Sen ayin 9 u gibi kar tekrar geliyor dedi
Bu ayin 2 sindeki kar sınirinda kky yapabilecek bir sistem ayin 9 undaki sistem bu yasadigimiz sisteme gore ne durumda ondan dahami guclu yani 10 gun oncesinde bu sistem nasil gorunuyordu simdi ayin 9 undaki nasil gorunuyor benzerlik var mi
(01-27-2022, 08:11 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @KardanadamEmin bey siz ayin 9 u diyordunuz bugun cnnturktede Orhan Sen ayin 9 u gibi kar tekrar geliyor dedi dostum sen de biliyorsun ki bazı şeylerin oturması için daha çok erken .gerçi bizim tahminciler gaip ten mi veri alıyor da o kadar cuk oturtuyor tahminleri bilmiyorum ama az daha sabredelim bence
Bizim tahminci arkadaşlarada birer tane bundan hediye ediyorum...
https://www.dailymotion.com/embed/video/...lay-next=0
(01-27-2022, 07:15 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gelecek her sistemin kıymetini bilin Erdoğan Abi bu konuda daha farklı düşünüyorum. Küresel ısınmadan evet ortalama sıcaklıklar artıyor ve bu bir problem ama kar konusunda olay farklı. Ortalama sıcaklıkların artması standarttan sapmayı tetikliyor. Statik değil aktif basınç alanlarını arttırıyor. Bu da daha ekstrem oluşumları arttırıyor. Beraberinde kışın yağış rekorlarıyla kar rekorlarının da kırılacağını düşünüyorum.
(01-28-2022, 12:40 AM)Bir Dost Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-27-2022, 07:15 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gelecek her sistemin kıymetini bilin Bende aksiyonlara atıfta bulundum zaten
Cumartesi sabahı Anadolu yakasının yükseklerinde kar görme ihtimali var
Geçen ifade etti. Cts kky kar olabülür diye günaydın arkadaşlar bu arada hayırlı cumalar.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| ARZU, Özgür, 528 Ziyaretçi |