Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Gelecek her sistemin kıymetini bilin
resim

Aksiyonlu bir şekilde geliyor bir tık soğuma olsa harika olurdu
resim

@KardanadamEmin bey siz ayin 9 u diyordunuz bugun cnnturktede Orhan Sen ayin 9 u gibi kar tekrar geliyor dedi

Bu ayin 2 sindeki kar sınirinda kky yapabilecek bir sistem ayin 9 undaki sistem bu yasadigimiz sisteme gore ne durumda ondan dahami guclu yani 10 gun oncesinde bu sistem nasil gorunuyordu simdi ayin 9 undaki nasil gorunuyor benzerlik var mi
  Beğenenler:
  • Enginist, Erol Bıldırcın, SnowPoyraz

(01-27-2022, 08:11 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @KardanadamEmin  bey siz ayin 9 u diyordunuz bugun cnnturktede Orhan Sen ayin 9 u gibi kar tekrar geliyor dedi

Bu ayin 2 sindeki kar sınirinda kky yapabilecek bir sistem ayin 9 undaki sistem bu yasadigimiz sisteme gore ne durumda ondan dahami guclu yani 10 gun oncesinde bu sistem nasil gorunuyordu simdi ayin 9 undaki nasil gorunuyor benzerlik var mi

dostum sen de biliyorsun ki bazı şeylerin oturması için daha çok erken .gerçi bizim tahminciler gaip ten mi veri alıyor da o kadar cuk oturtuyor tahminleri bilmiyorum ama az daha sabredelim bence Smile
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın, SnowPoyraz

Bizim tahminci arkadaşlarada birer tane bundan hediye ediyorum...

https://www.dailymotion.com/embed/video/...lay-next=0
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın

(01-27-2022, 07:15 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gelecek her sistemin kıymetini bilin
resim

Erdoğan Abi bu konuda daha farklı düşünüyorum.
Küresel ısınmadan evet ortalama sıcaklıklar artıyor ve bu bir problem ama kar konusunda olay farklı.
Ortalama sıcaklıkların artması standarttan sapmayı tetikliyor.
Statik değil aktif basınç alanlarını arttırıyor. Bu da daha ekstrem oluşumları arttırıyor.
Beraberinde kışın yağış rekorlarıyla kar rekorlarının da kırılacağını düşünüyorum.
  Beğenenler:
  • 3uZgibi, adakar, AZOR, Burak1980, burakrpc

(Son Düzenleme: 01-28-2022, 01:03 AM, Düzenleyen: AZOR.)

(01-28-2022, 12:40 AM)Bir Dost Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-27-2022, 07:15 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gelecek her sistemin kıymetini bilin
resim

Erdoğan Abi bu konuda daha farklı düşünüyorum.
Küresel ısınmadan evet ortalama sıcaklıklar artıyor ve bu bir problem ama kar konusunda olay farklı.
Ortalama sıcaklıkların artması standarttan sapmayı tetikliyor.
Statik değil aktif basınç alanlarını arttırıyor. Bu da daha ekstrem oluşumları arttırıyor.
Beraberinde kışın yağış rekorlarıyla kar rekorlarının da kırılacağını düşünüyorum.

Bende aksiyonlara atıfta bulundum zaten thumbsup
  Beğenenler:
  • Bir Dost, Burak1980, Ftherdem

Sistemden fazlasıyla nasiplenmiş birileri Smile
resim
  Beğenenler:
  • adakar, Nuray

Cumartesi sabahı Anadolu yakasının yükseklerinde kar görme ihtimali var
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Emirsiyahbeyaz, Enginist, snow41, volkan34tr

Geçen ifade etti. Cts kky kar olabülür diye günaydın arkadaşlar bu arada hayırlı cumalar.

Konuyu Okuyanlar:
ARZU, 201 Ziyaretçi