| |
Ne zaman İstanbul'un doğusu desek batısı etkileniyor.
Doğusunda oturanlar için bir totem yapayım. İstanbul'un batısı daha çok etkilenecek..
Beğenenler:
• AZOR, Burak1980, burakrpc, Cemal reşit, DeMo, Doqukan10., Emreitsa, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, kral, scream, Serkofb, Snowsedat, volkan34tr, zizi
Bende avrupa yakasi da yagis alsin diye hep bekliyorum. Genelde yagisin sinirinda olmak biraz farkediyor. Bir de avrupa yakasindan yagisi almak kolay ama dogulayan yagis pek gelmiyor.
Üstad Bermuda tatafı mıknatıs görevi görüyor bununla ilgili bir tez hazırlanmalı ☺️
Azor kardeşim harita da ben avrupa yakası olarak bu akşam gelecek yağışı beğendim Esenler gop bayrampaşa bağcılar Sultan gazi Güngören ve inşallah diğer sahil ilçe lerimize son olarak görsel olarak veda ederek alırız
Rüzgar poyraz olması herzaman avrupa yakası için avantaj tır RABBİM ne eylerse güzel eyler Herkes e hayırlı günler Salıcak la kalın
1980-2022 tarih aralığını kapsayan İstanbul Atatürk Hava Limanında ölçülen en düşük Ocak ayı sıcaklıkları..
42 yıllık ölçümlerde Rekor gelmiş.
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, AZOR, Burak1980, burakrpc, DeMo, Ekrem14, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, kral, Mustafa Torun 0834, Nil.Trabzon, Nuray, Serkofb, snow41, Snowsedat, Snowstorm41, uzunsakal, volkan34tr
Ben şahsen bu geçirdiğimiz sistemin overrated bir sistem olduğunu düşünüyorum. Gerek yetkililerin tedbirsizliği ve beceriksizliği, gerek medyanın köpürtmesi ile olduğundan çok daha etkili bir sistem olmuş gibi lanse ediliyor fakat yağışlı gün sayısına ve 10 cm üzeri yağış alan bölgelere bakıldığında 2017'nin gerisinde bir sistem oldu.
@snowserkan Abi bence bu sistem adını bir çok bölge için efsaneler arasına yerleştirdi diye düşünüyorum senin fikrin nedir bu konuda 2022 adını tarihe yazdırdı diyebilirmiyiz.
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Erol Bıldırcın, kardelisi, snow41, Snowsedat, snowserkan, volkan34tr |
| Konuyu Okuyanlar: |
| aoy, AZOR, efe90, Əspəranza34, Kerimoglu, REALSHADOW, snow41, Snowsedat, 54 Ziyaretçi |