Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(01-25-2022, 12:42 AM)Hasan _iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Simdi sistemin ilk günü bünyamin 5 cm yayacak dediğinde ben hep 0 eksik koymuş 50 cm olacak dediğimde bunu alaya alıp yok efsane dediniz yok 5 cm 0 eksik dediniz diyen arkadaş vardı ben ondan şahsım adına ve afet geliyor dikkat edin diyen bir cok arkadaşımız adına özür bekliyorum sanırım çok birşey istememiş oluruz.

Bir lafimda havayı daha koklayamayan elemana sen bu gün yollarda kalan binlerce insanın vebalini sırtına yükledin millet sana inandı seni adam sandı yola çıktı ama sen ne yüzsüzsün ki hâlâ daha hiçbir şekilde yanıldım deyip özür dilemiyorsun o arabada saatlerce ac kalan sabi süfyanın hakkını ödeyemezsin Allah seni bildiği gibi yapsın inşaAllah.

Tahminci filan degil kendisi korkagin teki.O nu ciddiye alan da yok zaten.
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL, Snowsedat

Gfs gece güncellemesi bir tık daha batılı veriyor izobarları. 
İstanbul ama özellikle Anadolu yakası 26-27 Ocağı da boş geçmeyecek inşallah.

Aslında tahmini tutturamamakta sorun yok.Tutmadı dersin geçersin...En fazla buradaki gibi 3-5 medya-klavye maymununun eleştirisine maruz kalırsın.Ama böyle afet boyutundaki tahmini tutturamazsan @Hasan_iSTANBUL Beyin dediği gibi ölen kalan insanın vebali altında kalırsın.
  Beğenenler:
  • adakar, Hasan_iSTANBUL, Snowsedat

Ne yağıyor ama be Smile
Şükürler olsun Smile
Tahminci abilerimizden de Allah razı olsun Smile

sabaha kadar yagis olacakmi anadolu yakasinda arkadaslar

Bir dost kardeş im slmlar hayırlı geceler Ogün lerde 26 27 gibi Serkan kardeşim daha iyi bilir sıcak cephe yani lodos tan bile kar alabiliriz çünkü çok kuvvetli bir soğuk havayla merhaba karşı karşıyız dahada uzuya bilir cumartesi günü pazar Serkan bey açıklama yapan inşallah
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL

(Son Düzenleme: 01-25-2022, 01:01 AM, Düzenleyen: snowserkan.)

(01-25-2022, 12:50 AM)TaяaηT υℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 2. vorteks oluşmuş deniyor twitterda arifim ne diyon ben fark etmedim

Aslında girbap falanda değildi ilk aşamada öyle bir görüntü verdi ancak sonradan o yapı bozuldu.

Tamamen troff aslında. Kapalı izobarik konturları bulunmayan atmosferde uzatılan çukurumsu bir alandı bu yaşadığımız.
Yere çöken hava parselinin uzayan şekliydi.

2.bir vorteks yok yani tarantulam.
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın, Hasan, Hasan_iSTANBUL

(Son Düzenleme: 01-25-2022, 01:02 AM, Düzenleyen: тaяaηтυℓa.)

İcona göre cts ye kadar kar kky var gibi. Cuma Cts hafif sıcaklıklarda artış var bakalım nolcak ondan sonra kısa bir mola olsa bile şubatın ilk günlerinde yeni bir karlı ve soğuk söz konusu takipteyiz.

son tahminime ne diyon usta
  Beğenenler:
  • Eray, Hasan

Yazmak istedim tekrar. Akşam 22 civarina kadar, o kadar hüzünlenmis ve umutsuzluğa kapilmistim ki, sinirden ağlamak üzereydim (Anadolu yakasi için)

Ancak 22'den sonra ÜMRANIYE KOPTU ve aninda kendimi disari attim 2 saattir disaridaydim, çok şükür bugünlere Big Grin

Teşekkur ediyorum değerli üstatlar.. varolun. Smile @snowserkan @KardanadamEmin @AZOR @Xooner @birdost @TARANTULA @"Hasanistanbul

Bu arada Ümraniye kopmaya devam ediyor ana yollar bile kapandı yarın nasıl işe gideceğimi düşünüyorum. Big Grin

Yagis cekildiginde hava acacak ve kuvvetli don olacak.Sabah ise gidecekleri erken saatlerde buyuk sikinti bekliyor olacak.Benim is yerim yarini tatil etti.Umarim diger yerler de tatil ilan edilir.
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın, Hasan

Konuyu Okuyanlar:
KardanadamEmin, snow41, тaяaηтυℓa, 69 Ziyaretçi